Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zero pomyslu ratunku

Brak pomysłu na imię dla córki. Ratujcie, rozwaze wszystkie propozycje

Polecane posty

Gość Ułanóju
Riwana

Gość r454wer54w
My mamy córeczke Marysię :) choć w grę wchodziło także imię Ewa lub Anna. Lubię proste, klasyczne imiona, mają w sobie to coś :)

Gość 39804242434
Jak moja mama była w ciąży z moim bratem to powiedziała że jak będzie miała trzecią córkę to jej da na imię Monika, ale ja z siostrą i tatą się temu sprzeciwiliśmy. Na szczęście urodził się braciszek i tak jest dobrze :)

Gość hgfhfdhgd
Kalina? Malwina? Dajcie spokoj, przecież to wieś!!! wstyd dla dziecka. kalinka malwinka wioletka żaklinka fuj

Gość my mamy
Wybierz Izabela - nasza jest piękna, inteligentna, improwizatorka (uczy się mało ale zawsze wytrzepie z rękawa odpowiedź na zadane pytanie). Najgorsze jest to że my jesteśmy tacy prości i nie mamy godnych zarobków. Tak czasem myślę że jak by takie dziecko trafiło do zamożnej rodziny to miało by większe szanse. Ona chciała by chodzić na wszystkie zajęcia- balet, jazda konna- ale to wszystko kosztuje. Jest żywiołowa- chce pływać - a basen mamy 13 km. od domu- w szkole nie mają bo gmina biedna. Zapisuje się na wszystkie konkursy i nas jeszcze w to w to wciąga. Nie boi się- może grać nawet z chłopcami w piłkę nożną. Chce być wszędzie -pełna życia, pięknie rysuje. Uczy się gry na instrumencie- nie do końca na tym co by chciała ale za darmo. Mam 2 córki - ale ta druga nie lubi być w centrum zainteresowania, spokojna. To jak Cię na to stać to daj jej na imię Izabela

Gość Dftfvj
W rodzinie mam Eunika Karolina Roksana Aneta Jola Marysia Alina Ula

jak daleko sięgam pamięcią to nigdy nie dyskutowałam z równolatkami które imię fajne, a które nie - chyba się bardzo nudziliście

Gość dfghjk
Nie wiem czy Ci się spodoba ,ale ja mojej dam na sto procent Konstancja ;))

Gość nie mam nicka
Matylda

Gość jolajola2
Hania Justyna,Joanna, Ola,Emilka ,Dobrusia (Dobrawa),Jola

Gość imiona w mojej rodzinie to:
Asia, Gosia, Agnieszka, Ania, Ewa, Maja, Julia, Klaudia, Mariola, Sylwia, Ola, Ala, Agata, Kornelia, Żaneta, Iza, Dorota, Patrycja, Wiktoria,

Gość rakieta1234
Ja mam córkę NADIĘ, piękne imię a zdrobnienie to Nadusia, Nadunia, Nadinka albo jak mnie wkurzy :-) Naducha

Gość hjutrjhrasjhrs
Nadia to jak dla ruskiej prosytutki. imie kojarzy sie tylko i wylacznie z patologia.

Gość Kożelanka
Ja polecam Magdalenę. Dużo zdrobnień: Magda, Madzia, Magduś i wiele innych. Teraz nie jest takie popularne, a nie jest staromodne jak Krystyny i Stanisławy.

Gość marlena marlena
marlena

Gość nie pije
Tamara tez ladne imie

Gość u moich znajomych
Zoja i Stefania

Gość u moich znajomych
To moze Bozenka hehe

Imiona z kraju mojego meza gdzie mieszkamy moze sie spodobaja?: ANAHIT,ELEN(LUBIE),RITA,GAJANA,LIZA,NINA,IRIN,MARI,SUZANA,SONA,ANI,LUSINE MAM NADZIEJE ZE POMOGLAM NAPISZ JAKIE IMIE WYBRALISCIE ;)

ex-D.Bił Nie widziałam Sępa, a dobry jest? Ostatnio widziałam Czarnobyl, ........ strachu. Nie pamiętam dokładnego tytułu,ale całkiem dobry, horror.

kobrietta- nie wiem, właśnie pytam, bo u nas premiera w tym tygodniu i nie wiem, czy warto chłopa ciągać;) mamy odmienne gusta filmowe;)