Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czysomenone

czy ktos wie jak nazywa sie osobowosc

Polecane posty

Maciuś , nie martw Ty się o mnie :D Wchodzę tam gdzie chcę , tam gdzie mnie coś interesuje :) W jakim celu Ty wchodzisz i do tego doradzasz w takich tematach o których nie masz pojęcia ? :D Jesteś od wszystkiego ? (czyli od niczego) :D

Ale sobie fajna muzyczke wlaczylem;) nananana;) No nic trzeba zaraz pojechac na miasto;) Fajnie, ze snieg pada, moze balwana ulepie w parku;)

eh, darujmy sobie zlosliwosci i dociki- wlasnie jak zauwazylas- niech kazdy wchodzi tam gdzie chce.

@boona: Ale imperia jest z tych myslacych madrze, nie spieraj sie, bo kolezance znow zrobi sie niedobrze " :D Chłopak , szkoda moich treści żołądkowych . Są zbyt cenne :D

dlatego z calym szacunkiem dla Twoich tresci zoladkowym ja osobiscie nie zamierzam sie spierac :)

@lmperia: ok:) @boona: ja oczywiscie tez nie chce narazac na szwank cennych i zapewne myslacych tresci zoladkowych Imperia;) Pa:) 🖐️

Gość czysomenone
Boona: oczywiscie, ze on nie musi miec osobowosci schizoidalnej, na pewno nie mozna stwierdzic tak latwo i ustalic poprzez wpisy na forum, jasna sprawa. Bez watpienia jednak nie jest "normalny" ;) Sam o sobie mowi, ze nie znosi tlumow, glosnego mowienia, muzyki, tv, ze jest odludkiem i samotnikiem, i ze nie czuje wielu potrzeb jak np. potrzeby wyjazdu na wakacje. Dobrze czuje sie w ksiazkach w swoim domu, ze scierka , wiadrem wody, pedzlem, farba itd. Ma jednak przeblyski i ostatnio zapisal sie na kurs j. angielskiego.

Gość czysomenone
:) Dzieki za optymistyczna prognoze :)

mamy nadzieje ze napiszesz co i jak ? :) duzo sie rozpisalam, za duzo, aby to tak zostawic ;)

Gość znowu taka jedna...
Mój były mą ma ZA. Niestety nie dało sie z nim żyć, z resztą zostawił mnie samą z dzieckiem. Przed ślubem nic nie wiedziałam o tej chorobie, sam nie był zdiagnozowany. Zawsze był inny cichy, spokojny, jednak zawzięty i mściwy, jak sie póxniej okazało. Rewelacyjny manipulant. Mnie sie wydawało, że jak taki spokojny to będzie dobrze. a tu lipa...U syna rok temu zdiagnozowali ZA. Mnie się już życ nie chce z tego wszystkiego...

co do doskonalych manipulantow i to tych z polki "do serca przyloz" moge ksiazke napisac..... :O przekonalam sie na wlasnej skorze co potrafi taki czlowiek zrobic....nie zycze nikomu- 1000 razy wolalabym dostac w twarz niz uslyszec to co slyszałam- i to nie w klotni, ale slowa wycedzone z usmiechem na twarzy....koszmar.