Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemjaka555

Dlaczego on pierwszy do mnie nie napisze?

Polecane posty

Gość klejnota
poprzedniczka chyba nie jest w temacie.. on ja olewa, nie pisze wiec nie bedzie chcial pewnie spotkania. to dla sprostowania sytuacji :)

Gość niewiemjaka555
:(

Gość klejnota
glowa do gory autorko, nie ten to inny.

Gość niewiemjaka555
czesc tu znowu ja ;) otoz wczoraj wieczorem on i ja bylismy dostepmi na facebooku, nie pisal.. pomyslalam, ze moze nie widzi, ze nie jestem online wiec wstawilam nowe zdjecie profilowe, zeby sie pokazalo, za jestem w internecie. on je polubil (szok) ale nie zagadal

Gość niewiemjaka555
by online i ja tez i znwu nie zagadal.. wydaje mi sie, ze on nie chce tej znajomosci przekladac na realna, tylko po prostu w internecie, dlatego taki jest lubi ze mna pewnie gadac, ale nic wiecej nie chce, bo po co, ma tam pewnie duzo lasek jak wszedzie :(

Gość inescaPinesca
faktycznie, polubil fote bo pewnie ladna, kazdej lasce by polubil a nie pisal, bo go nie obchodzisz... mogl napisac co slychac i ze fajna fotka a tu nic, wiec masz kolejny dowod, ze ma ciebie w glebokim powazaniu

Gość studentkaaaaaaaaaaa
wez o nim zapomnij, nie zledz go czy jest w necie czy nie bo chyba tak robisz... to nic nie da nie potrzebnie zamartiwasz sie a on nawet nie pomysli o tobie

Gość niewiemjaka555
yhmm wiem, chcialam Wam tylko powiedziec ze wczoraj tak pomyslalam z tym zdjeciem wieczorem ale nie wyszlo, no trudno.

Gość studentkaaaaaaaaaaa
albo moglas o tymspotkaniu go zagadac skoro zalajkowal twoja fote.. bo pozniej moze go nie zlapiesz, tez mialas pretekst zeby sie odezwac "np oo polubiles moje zdjecie, co slychac itd.

Gość grjeicmwodkxsa
bo on do ciebie nic nie czuje DLATEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrozum

Gość grjeicmwodkxsa
chcesz byc dla niego panna na jeden wieczor to prosze. bo na wiecej nie llicz. widac ze jestes mu obojetna. facet jak nie pisze to znaczy ze nie chce

Gość powiem ci cos
albo nie wiem o czym pisac czasami tez tak bywa ale to chyba nie w tej sutuacj skoro juz tak dlugo piszecie, to raczej wstydzic sie nie wstydzi

Gość niewiemjaka555
wiem masz racje, on moze nie pisze bo chce zapomniec. tez jak nie bede pisala to zapomne, ale ja nie chce zapominac zreszta ja rzadko cos do kogos czuje, a tu taki niefart :(

Gość sanajka
gdybyscie blizej mieszkali to bylaby szansa, bo moglabys go spotkac i czasami pprzypadkiem na niego wpasc, a tak to powiem ci ze troche lipa

Gość klejnota
jak tam autorko??? ja sie poklocilam z chlopakiem i tez sie nie odzywa do mnie juz 3 dzien ;//

Gość Karolina

Wątek sprzed kilku lat.. ale ciekawi mnie bardzo jak zakończyła się tą relacja?