Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bumtarara bum bum

Czy wy dziewczyny dzwonicie do swoich facetów czy oni do was?

Polecane posty

Gość bumtarara bum bum

U mnie to pocztek zwiazku-3 miesiace- i ja prawie wogole nie dzoenie do niego, czy to normlane ze czekam na telefony od niego?

Gość kjfkljfgikfd
ja dzwonię jak mam sprawę.

Gość bumtarara bum bum
Dodam,że mam świński ryj.

Gość bumtarara bum bum
to znaczy kiedy dzoenisz? czy dzoiwnicie do nich tak poprostu zeby spytac co slychac czy czekacie na ich telefon?

jak czekasz ciągle na jego pierwszy krok to może sobie daruj :classic_cool: i zacznij się zachowywać normalnie, spontanicznie 🖐️ chyba, że nie lubisz dzwonić do niego :classic_cool: bo ja np do swojego nie lubię jakoś :O:D wolę napisać smsa, a nie wisieć na telefonie :O:classic_cool:🖐️

Gość bumtarara bum bum
myslisz ze jego to moze wkurzac? ja uwielbiam z nim rozmawiac i czekam ciagle na jego telefony ale sama od siebie nie dzownię do niego

Gość kjfkljfgikfd
ja ogolnie nie lubie z nim rozmawiac przez telefon, jakos tak przymula :D dzwonie w sprawie np. zeby kupił chleb itp:P

nie wiem czy go to denerwuje... nie siedzę w jego czaszce :classic_cool: ale może go to w końcu zacząć zastanawiać. bo to trochę mimo wszystko dziwne c'nie :classic_cool: boisz się , że wyjdziesz na taką co się narzuca? skoro jesteście razem... zresztą spróbuj następnym razem jak będziesz miała ochote z nim pogadać i zobaczysz po głowie czy sie cieszy czy nie :classic_cool:

Ja dzwonię, bo on nigdy nie ma praktycznie nic na koncie :classic_cool:. I rozmawiamy bardzo często :p