Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ubrudzony_farbą

Chyba byłem zbytnio w gorącej wodzie kąpany...

Polecane posty

Gość Ubrudzony_farbą

Poradźcie mi proszę,co zrobić. Wczoraj pisałem na czacie z fajną dziewczyną; piszemy już od jakiegoś czasu,właśnie dogadywaliśmy szczegóły spotkania.I niestety,w wyniku zmęczenia,stresu i doła w pustym mieszkaniu, chyba byłem zbyt niecierpliwy,zbyt ostry... Ona chyba odniosła wrażenie,że coś jej może z mojej strony zagrażać.Jak ją uspokoić i zapewnić,że to jednak będzie miły wieczór?

Gość katiiikaa
Po prostu. Napisz jej, że to będzie miły wieczór i jeżelo boi się, to możecie się spotkać w jakimś publicznym miejscu.

Gość nie cierpię zimy
umów się z nią na neutralnym gruncie :) też bym się bała przyłazić do obcego faceta na pierwsze spotkanie do domu :O

coz nie jestesmy doskonali , aczkolwiek pospiech jest wskazany przy lapaniu pchel . Wytlumacz dziewczynie swoje zachowanie , ktore byc moze wezmie za zbyt nachalne .Sam wiesz, ze powod jakis byl , ale czy az tak wazny , by byc takim w goracej wodzie kapany? Kazde doswiadczenie czegos nas uczy .Ty juz wiesz , ze co nagle to po diable . Jak byla zainteresowana, to moze bedzie wyrozumiala i zarezykuje wreszcie to spotkanie" twarza w twarz" :-P

W sumie niewiele. Miała wątpliwości,czy będzie jej się chciało wstać,na co zaproponowałem jej obudzenie ją jej ulubionym napojem (na gorąco) i delikatnym masażem karku oraz skroni na rozbudzenie.Chyba uznała to za aluzje do przejścia dalej (czyt. niżej). :O

Gość kamil jgora
zapros ją do Szklarskiej jak się zgodzi wywieź w Alpy

jesli jej to napisałeś to o czym czytam powyżej a ona sie o to obruszyła to powiem ci jedno Zerwij natychmiast tą znajomość bo pozniej może tylko gorzej Po prostu nie ma sensu zadawać się z kims kto ma poczucie humoru i dystans do całej sytuacji na poziomie "0"

Wygląda na miła dziewczynę,poza tym chyba dość inteligentna,więc nie wiem czy to dobry pomysł zrywać znajomość. Może ja za bardzo jej dopiekłem...?

Słuchaj,ona ogólnie ma poczucie humoru,może miała też gorszy dzień. Gadalem z nią, spotkanie chyba dalej aktualne ;)

Gość iksowy czemu wstydzisz sie
zalozyc temat pod swoim nickiem?

Gość On sie nie wstydzi...
...to chyba taka gra wstępna (mrau!) :D

Post z 13:27... aha,czyli wszystko przygotowane do posiłku i Rudy Kot ma chwilę przerwy przed obiadkiem.Jak ja mogłem przez chwilę wątpić,że mnie tu namierzysz (no,może nie wątpiłem :P)? :D x @"Jestem bardzo ładną kobietą": Twój komentarz dosłownie mnie powalił i nie wiem,jak zareagować;pozwolisz,że jeszcze jakiś rok pomyślę nad odpowiedzią? x Ale chyba Regres ma jednak rację (to tytułem podsumowania).