Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie mysleee

Czy tez zauwazyliscie, ze ludzie sa coraz bardziej popieprzeni ostatnimi czasy?

Polecane posty

Gość tak sobie mysleee

Bez powodu sie nie odzywaja, zrywaja kontakt. Sa nieslowni itd.Tak jakby ostro po garach dostali :) Smiac mi sie chce z ich kalectwa emocjonalnego.

Gość tak sobie mysleee
Szkoda, ze nikt nie ma takich odczuc. Moze mam wyjatkowego pecha.

Gość tak sobie mysleee
Dokladnie tak. Zdaje sie, ze coraz mniej normlanych osob jest. Te sa na wage zlota. A takich na ktorych mozna liczyc jeszcze mniej.

Gość totalna pustka
ja to tez zauwazylam a zwlaszcza jak ktos ma klopoty to wtedy ci nasi niby " przyjaciele"' odwracaja sie od nas

Gość tak sobie mysleee
Jak juz to jebniety. Nie wydaje mi sie, zeby to z tego powdu. To raczej oni maja jakies problemy ze soba, a ja dostaje rykoszetem za niewinnosc i dobroc chyba.

Gość babbi84
Ja sie nie odzywam bo mam dollla nie cierpie zimy odezwę się do znajomych wiosną

Gość tak sobie mysleee
Tu juznawet o przyjacielskosc nie chodzi. Juz nie wymagam az tak wielkich poswiecen. Tylko o zwykle zasady wychowania, poczucie, ze ktos sie nie wychowal w oborze ze swiniami.

Gość tak sobie mysleee
babbi84 a jestes w stanei chociaz powiedziec o tym, ze nei masz ochoty, czy milczysz jak kretynka?

Gość i to jest probleme
i jak w takich czasach znalezc sobie chlopaka :/ tj dopiero problem. A co do stwierdzenia to w 100% się zgadzam.

Gość sa nic nie warciiiiiiii
Jeszcze do niedawna miałam 2 koleżanki. Obydwie ze mną nie rozmawiają. Jedna z nich obmawiała mnie na bank przed drugą i w rezultacie straciłam dwie osoby. Ta, która mnie obmówiła albo była maksymalnie fałszywa albo ograniczona i fałszywa. Sama nie wiem, bo nawet ze mną nie konsultowała nic, tylko obrobiła mi dupę przed tą drugą. Kiedyś udawała współczucie najwyraźniej jak się jej zwierzałam z czegoś. NIGDY BYM się po niej nie spodziewała, że tak się kiedykolwiek zachowa w stosunku do mnie. Bo jeśli chodzi o tą drugą, to nie byłam szczególnie zdziwiona (zawiedziona tak), bo wiedziałam, że jest fałszywa- często mówiła to co chce usłyszeć, raz udawała, że mnie rozumie, innym razem robiła z siebie tępaczkę pozbawioną empatii, dziwaczną itp. ALE ogólnie zgadzam się- ludzie to gówno; wszyscy.

Gość tak sobie mysleee
Dziewczyne tez ciezko. Trzeba miec niezlego farta.

Gość Julaaaaa
żadna nowość ...ja już nie raz sie zetknełam z takimi ...

Gość wasdg
większość ludzi to goowno, nie warto sobie nikim zawracać głowy, zwłaszcza w dzisiejszych , chorych czasach , eot.

Gość tak sobie mysleee
sa nic nie warciiiiiiii To wspolczuje. Ja trzymam sie jeszcze ostatnich normlanych osob, ktore znam, tym ktorzy sa dupkami serdecznie dziekuje srodkowym paluchem i mam juz ich gdzies. Przypomne sobie w odpowiednim czasie, bo o pomoc to kazdy jeden potrafi wyciagac reke.

Gość tak sobie mysleee
Juz myslalem, ze mam cos z glowa, ale wiele osob ma takei odczucia z tego co widze.

Gość i to jest probleme
trzeba liczyć tylko na siebie i nikimu nie ufac :D

Gość Julaaaaa
że większość to nie przesadzajmy ,sa fajni ludzi i jest ich sporo ,ale czasem też się ci gorsi trafiaja...

Gość tak sobie mysleee
Tylko, ze kiedys jak Cie moge. Szlo jakos normlanie zyc z ludzmi. Teraz sie nie da. Cos nie rowno pod sufitem zaczynaja miec ludzie. Moze bieda, albo problemy ich przytlacza nie wiem. Ale dla mnie nie ma to usprawiedliwienia.

Gość tak sobie mysleee
Julaaaaa no to fajnie masz. Ja raczej mysle, ze jest odwrotnie.

Gość zauwaz ze teraz co drugi ma
DEPRESJE kiedys tak nie bylo

Gość i to jest probleme
skonczylam szkole i moge stwierdzic, ze nie mam zadnych znajomych tych co niby byli przyjaciolmi i kolegami ze szkoly. Ja rozumiem, praca, swoje zycie ale raz na jkis czas odezwac czy sie spotkac mozna...a w szkole to wiedzieli gdzie po kanapki, picie mieli przyjsc i do kogo sie wyzalic. Ciezkie czasy, jak ja to mowie KONIEC SWIATA.

Gość tak sobie mysleee
To chociaz wypadaloby powiedziec, ze nei ma sie ochoty na rozmowe, bo jest tak i tak, a nei nie odpisywac na smsy i wylaczac gg po odezwaniu sie. Bez zadnego powodu nawet.

Gość i to jest probleme
Moze i depresje ale moim zdaniem wiekszosc szuka tylko zysku, co by tu ugrac dla siebie, pocieszyciela, po prostu sa cwani. To sa braki w wychowaniu i jedyne/wylaczne zajecia typu facebooki i internetowe zycie.

Gość tak sobie mysleee
Czy to tak wiele? A nie robic z kogos idiote.

Gość i to jest probleme
mowie, to jest wychowanie lub jego brak i moze tchórzostwo. Szczegolnie coraz wiecej chlopakow tak ma.

Gość tak sobie mysleee
Tak to jest brak wychowania. Rodzice nie mieli czasu i dziecko ze swiniami sie wychowywalo.

Gość defineEvent
Autorko.Ja bym to ujął inaczej. Ale wiem do czego zmierzasz. Pozatym mam możliwości porównania takich zachowań między określonymi rocznikami. W zasadzie to już od roczników siedem-zero nie było z tym najlepiej ale te roczniki od końca osiem-zero i dziewięć- zero to już tragedia.Myślę,że na to się składa wiele spraw.Potwierdzam to jednak.

Gość kurde muszę powiedzieć, że
i będzie jeszcze gorzej, a juz teraz mnóstwo ludzi jest sfrustrowanych, znerwicowanych, osłabionych, samotnych itd. Reagują złością na otoczenie.

Gość defineEvent
19:16 Pozdrawiam Środkowym Palcem Ty nie masz w ogóle z tym żadnym problemów. W twoim środowisku panuje pełna zgoda.A co drugi to większy idiota którego niczym nie jesteś już w stanie obrazić.:classic_cool: