Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie potrafie uwierzyc

sluchajcie mojej histori, modliłam sie do boga o cos

Polecane posty

Gość nie potrafie uwierzyc

ale nie tylko do boga, ogólnie prosilam jakąkolwiek sile nadprzyrodzoną, bliskich których znalam a którzy nie żyją, wysyłałam myśli w przestrzen wg ksiazki filmu "sekret" itd, i po pewnym czasie tych intensywnych błagań to o co prosiłam sie po prostu SPEŁNIŁO DZISIAJ !chociaz nie było na to raczej wiekszych szans!! nie jestem katoliczka ale ostatnio sporo czasu spedzilam w kosciele, i tam zamiast sluchac kazania prowadzilam takie wyimaginowane rozmowy z bogiem i prosby i teraz już nie wiem czy to przypadek, czy Ktos czy Bóg .. no jestem w szoku .. mieliście podobne historie?

Gość Gdhxkformvnnnnjl
Co sie stalo sie???co sie spelnilo

Gość jestem wielorybką :(:(
mialam, nakrecalam sie na negatywne rzeczy i sie spelnialo

Gość tak chociaz to drobnostka
ale potrzebowalam kiedys 22 groszy. Brakowalo mi do sumy, ktorej potzebowlaam. Suma znacznie wieksza ale przez cholerne 22 grosze mialam prooblem. Wtedy tak caly czas intensywnie o tym myslalam, jadac trawwajem. I osoba obok mnie wysiadla pod butem (tam gdzie stal jej but wczesniej) cos zablyszcalo. To byly 2 krazki: 20 gr i 2 gr. Dokladnie tyle ile potrzebowlaam. Nie 21, czy 23 ale wlasnie 22 gr ;) Mysle, ze to nie przypadek ;)

Gość jestem wielorybką :(:(
up, kafe znowu szaleje

Gość yeiiww
mialam pare razy ,goraco modlilam sie o zdrowie dla Taty gdy byl powaznie chory i Bog wysluchal mnie modlilam sie o faceta ktorego kochalam by byl ze mna a to wydawalo mi sie nierealne..i byl...choc tylko 3 lata,ale wierze w ta sile od Boga..mialam jeszcze kilka takich przypadkow

Gość ja teraz piszę serio
mówią by mówić to czego potrzebujesz swojemu Aniołowi stróżowi i poprosić by on to przekazał, i przekaże, :):) tylko oczywiście nie prośba o bluzzkę...

Gość tika2
Ja też miałam tak, wydaje mi się, że to nie przypadek. Modliłam się do Sw. Krzysztofa dzień przed egzaminem na prawo jazdy.. Do Ojca Pio, Do Boga... i otóż to. Egzamin zakończony z wynikiem pozytywnym. Zdawałam parę razy próbując swoich sił... trochę mi to nie wychodziło.