Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

Zakątek Historyczny

Polecane posty

Swoją drogą, to obrażasz moją inteligencję w tak prosty sposób mnie podchodząc :) I odpowiedziałbyś na moje pytanie, bo teraz to tylko pojawiasz się na coraz nowych nickach i zadajesz głupie pytania.

WomanInTheFog- Podobasz mi się, nie moja wina że nie umiem przestać o tobie myśleć. Chyba mi odjebało na twoim punkcie, ocipelenie idzie a mnie zawsze jakoś odpierdla na ocieplenia. Jestem Aryjczykiem, jestem człowiekiem światła, wiosną zawsze mi sie wszystko budzi, ale fakt, za bardzo się uczepiłem ciebie, przepraszam :(

WomanInTheFog-Myślisz że tylko ja bym się mógł w tobie zabujać? A co z rzeszą facetów, którzy szaleją za tobą, nawet jak pominiemy starych zgredów.

WomanInTheFog-Tym bardziej że miałaś swoją miłość, byłaś z nim przez trzy lata, już o nim zapomniałaś?

Oj zwiad, ktoś tu zadanie domowe odrabia :) Widzę, że zaczynasz mnie śledzić :P Nie zapomniałam, takich rzeczy się nie zapomina....

WomanInTheFog- No pewnie, lewpiej walnąć swoją fotę w stopkę, powalić na kolana facetów, a potem kazać im lizać o szczegóły, czemu panna fog, a może rozwódka a może wdowa jest sama i nie szuka facetów, a niech się samce napalają, typowe dla kobiet.

WomanInTheFog-Dobra piękna,idę spać ale tak pewnie nie usnę, ale co zrobić, rano do życia codziennego trzeba wstać. Napisał bym maila do ciebie, ale już wiem że za bardzo upierdliwy jestem, więc nie będę cię męczył swoją osobą. Dobranoc

ejj, znowu zaczynasz być agresywny. Nikogo nie proszę o to aby pytali o szczegóły. Teraz wyładowujesz na mnie złość, że nic się nie dowiedziałeś. Kurcze nie każdy chce opisywać swoje życie na forum publicznym. Ok chcesz wiedzieć, czemu nie szukam, proszę bardzo zranił mnie ktoś i tyle. Nie mów mi, że to typowe dla kobiet, bo nic takiego nie zrobiłam. Jestem przeciętną osobą, i nie sądziłam, że moja fotografia może kogoś powalić na kolana. Już Ci tłumaczyłam czemu ją miałam.

WomanInTheFog- Czyli jednak coś od ciebie wyciągnąłem :), ale to przecież ponoć ty go zostawiłaś a nie on ciebie i bardzo cierpiał, bo po waszym rozstaniu nikogo nie miał, wiec może to inny cię zranił?

Po za tym ja i agresywny? Dziewczyny, ty chyba nie wiesz co to jest agresja.

No widzisz, więcej już nie wyciągniesz. Ok umówmy się zatem, że jestem typową babą niegodną Twojego zainteresowania:P Witam wszystkich i miłego dnia życzę :)

Kalendarium na dziś: 814 Ludwik I został królem Franków. 1547 Edward VI został królem Anglii. 1573 Podpisano konfederację warszawską, akt polityczny gwarantujący tolerancję religijną. 1933 Prezydent Niemiec Paul von Hindenburg zdymisjonował rząd Kurta von Schleichera i dwa dni później powierzył misję utworzenia nowego rządu Adolfowi Hitlerowi.

errata: 2013 Miszcz kozery odbywa bezprecedensową krucjatę do PUPu gdzie gromi armie biurokratycznych pasozytów w wyobraźni po czym podpisuje pakt o nieagresji w zamian za ambulatoryjna opiekę medyczną w razie kataru oraz dodaną jako akt dobrej woli gwarancje pochówku w razie śmierci za kilka zbędnych w takim przypadku narządów wewnętrznych

Gość Zdziwosław Marszczybrew
Nie. Za to właśnie, że chciałem być miły i wkleić linka z fajną piosenką w wykonaniu czarnoskórego artysty...Zapewne pochodzenia żydowskiego:P

Pracujesz w firmie wyburzającej?:)

Prawie :D Nie wiem w sumie po co miałam przyjść na 9, skoro do 12 nie mam co robić. Zła jestem okropnie, więc uwaga bo gryzę :D

W sumie mogłabyś mnie ugryxć bo za chwile strzeli mnie cholera. MOja przeglądarka cyklicznie co 5 min na 4 min wchodzi tryb "pracy" "brak odpowiedz":O AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Dla zaostrzenia zębów:P