Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżejm dżejm

Anusia Groszka prawdopodobnie nową wicemarszałkinią sejmu

Polecane posty

Gość dżejm dżejm

Co Wy na to, rodacy? :D

Gość k/kl;/l;
a co mnie to obchodzi ?

Gość dżejm dżejm
Grodzka nie Groszka, ale zjebałem :o

no cóż widać jak większość powierzchownych bałwanów musiałeś zjebać pani grodzka jest bardzo odważna kobietą. z charyzma, charakterem i inteligencją no ale dla takich jak ty liczy się tylko to co ma, lub nie ma, pod spódnicą.

pani grodzka formalnie od paru lat jest panią pewnie od urodzenia czuje się panią tak łatwo to zaakceptować, że aż boli ale widać niektórzy mają na to za małe mózgi:)

Formalnie to on moze byc nawet Lordem Vaderem. To ze ktos wskoczy w kiecke, zapusci wlosy i zrobi sobie make up - nie czyni z niego kobiety. Ale ok, widocznie mam za maly mozg, zeby to "zrozumiec";)

jeśli do tej pory uchowałeś się tak ograniczony ja nie mam ochoty tego zmieniać szkoda mi na to piątkowego wieczoru

Gość i stukajac obcasem
a ja jestem Napoleonem, tylko lekarze nie chcą mi uwierzyć.

Gość Hurtssssssss
Psy (takie jak Maciek B) szczekają a karawana jedzie dalej...tralalalala :D 🖐️:classic_cool:

gdyby taka "niezręczność" przydarzyłaby się komuś takiemu jak np maciek ciekawe jakby śpiewał :O w liceum mieliśmy przypadek dziewczyny, która czuła, że jest chłopcem paronastoletni rówieśnicy potrafiły to zaakceptować a wydawałoby się dorosły człowiek ma problem

@ike: ten facet ma syna, wiec o jakiej kobiecie Ty mowisz;) Niech odstawi medykamenty, to jutro bedzie mial brode i wasy;)

Gość moja babełeełe
Moja sąsiadka ma 55 lat i tez ma wąsy !! Co teraZ?

Gość Hot stuffff
Bo maciek b vel najmądrzejszy na świecie to jedna z najbardziej ograniczonych osób na tym forum. Cos jak BSA tylko dodaje jak dziecko masę emotikonów i mysli, że dzięki temu wygląda na bardziej zdystansowanego :D

Gość halibuttek
maciej, takie ładne imię, a taki ograniczony gość je nosi, wymądrzasz się na temat, o którym nie masz pojęcia; poczytaj o transeksualizmie itp.

Gość moja babełeełe
co to za nowe durne słowo PYK ?? Tak jak debil offerma z tymi swoimi XXX pod tekstem, łątwo poznac durnia, podszywa sie pod kobiety ja pier..dole, staremu dziadowi juz wali na łeb

maćku zmiana płci to nie fanaberia to prawdziwy dramat nie życzę tego najgorszemu wrogowi i takich komentarzy jak twoje również

Gość wyszlam zaa maz, zaraz wracam
pocieszny chłopczyk z tego maciusia taka mała marionetka ilez on musi miec kompleksow

i dodam, że pani grodzka mi imponuje tym, że mimo takich gówniarskich komentarzy, jak twoje robi swoje i pomaga innym przejść przez podobny dramat jednocześnie znając swoją wartość bez patrzenia przez pryzmat płci

@ike: no w porzadku, kazdy ma prawo do wlasnego zdania. Ty masz takie, ja mam takie, a on ma takie i tyle.

nie no pewnie tak swoja drogą... ludzi z 6 palcem cukrzycą ślepotą głuchych karłów daltonistów mańkutów tez tak komentujesz? bo to też "pomyłki" natury

@ike: nigdy nie komentowalem nikomu rzeczywistych uposledzen. Osoby o ktorej piszemy takze, w moim rozumieniu, nie obrazilem. Nie napisalem nic obrazliwego.

widać twoje rozumienie też jest upośledzone :)