Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżejm dżejm

Anusia Groszka prawdopodobnie nową wicemarszałkinią sejmu

Polecane posty

@ike: mozliwe, ale bierz poprawke na to, ze ja jestem klasycznym polskim zasciankiem, tkwiacym mentalnie w XIX w.;) Nie mam nic do takich osob, fajnie, ze walcza o swoje, robia w swoim rozumieniu cos dobrego itd.

zastanawiam się dlaczego ludzie potrafią sprzyjać do wiadomości, że natura mogła zepsuć fizyczność człowieka jego słuch, nogi, poziom insuliny hormony wzrostu a nie potrafią zaskoczyć, że mózg człowieka również pełen jest pułapek, które "bozia" mogła schrzanić

przyjąć * x maćku teraz wycofujesz się rakiem twoje "zdystansowanie" nic tu nie da choćbyś żył na bezludnej wyspie to warto używać mózgu i przede wszystkim wyobraźni empatia to ważna cecha czyniąc ciebie, mnie i każdego człowiekiem wierz mi ja homoseksualizm traktuję jako chorobę ale nie przeszkadza mi tak samo jak czyjaś astma, alergia, cukrzyca czy nerwica natręctw ważne jest jaki człowiek jest jako ON, człowiek, osobowość ,myśl

@ike: kuzwa, ale ja jestem empatyczny, nie mam nic do tej osoby, moze za malo sie znam, ale jest to dla mnie dziwne po prostu. Chyba mam prawo uwazac takie zjawisko za co najmnniej dziwne, ze jest facet, zyje cale zycie jako facet, splodzil syna, mial zone, a nagle sie przebiera i mowi ze jest kobieta. Moze za malo wiem na ten temat, ale dla mnie to jest dziwne i nie dam sie przekonac na slowo.

ps. to samo dotyczy transseksualizmu dla mnie to takie "skrzywienie" jak odstające uszy, urodzenie się z przykurczami, tikami, brakiem nogi, alb jako bliźniak syjamski, z brakiem węchu, z nadmierną ilością pieprzyków itd, itp wiesz , że każda wymieniona przeze mnie niedoskonałość jest gówniarsko, wrednie wyśmiewana ?

przez takie komentarze i brak zrozumienia facet, który jest kobieta udaje nadal faceta bo się boi wszyscy pragniemy miłości i akceptacji naprawdę nigdy nie skłamałeś ? wystarcza odrobina dobrej chęci żeby stwierdzić "ok. jeśli chce być kobietą to jest. ONA jest. tak po ludzku dla niej" czas na mnie dobranoc

Gość Annetteeee
Szanuję panią Annę za to co robi dla środowiska transów w Polsce. Miała odwagę zostać posłanką, chociaż wiedziała, że narazi się tym na drwiny i nieprzyjemności, ale jednak się nie poddała. I za to szacun :)

Maćku jesteś ignorantem siedzisz na babskim forum i obrażasz kobiety!!!! Najgorsze być palantem który swoje ale wywali na forum. Lepiej ci?? A co forum dla facetów maczo odrzuciło twoją męskość ???

Gość przeciez ten caly macius
to jakis uposledzony gimnazjalista , pewnie ma ferie to przesiaduje na forum.🖐️ Udaje doroslego a w glowie mnie niz zero. Co do Grodzkiej tez mysle ze to dobra alternatywa. Ale czuje ze to nie przejdzie w sejmie... :O. Jeszcze po dzisiejszej akcji ze zwiazkami. Sami fanatyczni katolicy siedza w sejmie, biada temu krajowi oj biada.

Niestety w Sejmie nie wiedzą co to być katolikiem. Jedynym ich zajęciem jest opluwanie, robienie na złość każdemu kto jest wrogiem. Dziś rozbawiła mnie Pawłowicz swoim występem. Jak osoba samotna może mówić o związkach? Niby zdrowa kobieta, katoliczka, wykształcona a sama reprezentuje patologię bo nie ma ani męża ani dzieci

maćku, naprawdę myślisz, że proces zmiany płci jest tak przyjemny, że ludzie robią to z czystej fanaberii? :o ­ spróbuj pomyśleć. ­ to nie boli 🖐️ ­ a jeśli chodzi o panią Anię na stanowisku wicemarszałka to jak najbardziej jestem za. ­ za to kopaczową wykopałabym na zbitą twarz, organicznie nie znoszę tej baby.

Gość Ania Grodzka to piekna
kobieta jestem jej fanem