Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycyjka

Medycyna estetyczna

Polecane posty

Gość Patrycyjka

Witam=jcie, od pewnego czasu zastanawiam się nad poprawieniem swojej urody. Lata lecą, a chciałabym dalej wyglądać w miarę młodo. Co sądzicie na temat medycyny estetycznej i jej rozwiązań? Bo czytam takie artykuły: http://www.nowenowe.pl/strefa-dla-profesjonalistow/artykuly/piekno-jest-w-tobie.html i mam wrażenie, że więcej strachu przed czymś nowym, niż jakichś realnych konsekwencji. Oczywiście mówię tu o zabiegach wykonywanych przez profesjonalistów. Jestem ciekawa Waszego zdania, pozdrawiam

Gość Tejma

ja sobie czasem robie odmłodzenie skóry na twarzy i wygładzenie zmarszczek. A że mój lekarz stosuje Restylane Skinbooster i efekt jest na prawdę fajny, naturalny i delikatny. 

Gość Kinga

Na odmłodzenie skóry zastosowałam zabieg Ulverin R w klinice MTT Estetica w Krakowie Super daje efekty, skóra jest dużo bardziej odmłodzona, jedrna i zmarszczki sa wygładzone

Gość Ola

Jestem niezmiernie zadowolona efektami pozbywania się zmarszczek na czole po zabiegu wykonanym w Magnopere Medycyna Estetyczna Roma Zielińska  Zabieg robiłam za pomocą osocza bogatopłytkowe.

Zacznij od konsultacji u lekarza medycyny estetycznej. Jak obejrzy  lekarz stan twojej skóry, porozmawiasz z nim co ci przeszkadza to dobierze i zaproponuje odpowiednie zabiegi dla Ciebie i twojej skóry. Polecam www.lenartowiczclinic.pl