Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minika3378578

Dla noworodka lozeczko czy cos mniejszego?????????prosze o odpowiedzi

Polecane posty

Gość minika3378578

witam mam pytanie poniewaz za 6 miesiacy rodze czy lepsze jest duze lozeczko drewniane czy raczej mala kolyska na poczatku ??? gdzies slyszalam ze noworodki nie powinny spac w duzych lozeczkach nie mam pojecia czy to prawda czy jakies brednie niby przez spanie w duzym lozeczku sa bardziej narazone na smierc lozeczkowa wiecie cos na ten temat?????????? bardzo was prosze o rady Pozdrawiam

Gość minika3378578
a ja mysle ze jestes jakas pojeban... i to nie zle !!!!!!!!!! czekam na normalne odpowiedzi

Gość kombinatorka domowa
kup łóżeczko, i tak będzie potrzebne, a kołyskę? no cóż, jeśli masz kasę też możesz kupić. mój mały spał od początku w łóżeczku lub wózku. różnie. ale przeważnie w łóżeczku.

Gość jdskf
łóżeczko normalne, dziecko rośnie raz dwa... nie czytaj głupot tylko kieruj sie intuicją... dziecko w poczatkowym okresie zawsze mozesz zawinąc w rozek i dopiero włozyc do łozeczka ..

pierwsze dziecko? zazwyczaj i tak kupuje się masę niepotrzebnych nikomu rzeczy ;)

Gość katiiikaa
Normalne lozeczko. Fakt, dziecko lubi mala przestrzen jak w brzuszku, ale po to zawijasz je w rozek lub becik. Wszystkiego dobrego dla Ciebie i maluszka :)

Gość minika3378578
DZIEKUJE BARDZO za wszystkie wypowiedzi :):):) no mam wlasnie lozeczko po pierwszym dziecku i kolyske tez mam ;) i szczerze wolalabym lozeczko mam rozki wiec bede wsadzala najpierw do rozka pozniej do lozeczka :)tak jak radzicie dziekuje slicznie pa:)

Gość malinajagoda34
ja dziecku wyściełałam kocykiem pudełko po kozakach. uwielbiał tam spać, a jaka oszczędność!