Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nefrytowy

Masaż tantryczny z wielokrotnym orgazmem .

Polecane posty

Gość nefrytowy

Wszystkie panie serdecznie witam .Co mam zrobić pytam was ludziska bo wpakowałem się w nielichą kabałę . Jakiś czas temu przeczytałem kilka opracowań o tantrze , obejrzałem też materiały video i od paru miesięcy zacząłem wdrażać swą wiedzę w nasze życie erotyczne . Z początku miałem satysfakcję że sprawiam tyle radości mej kobiecie czyniąc jej rozkosz własnymi palcami . Z czasem wynikł problem . Mówiąc wprost : ona woli gdy robię to palcami i domaga się głównie tego .Dotychczasowy sex nie sprawia jej widocznej przyjemności , kochamy się coraz rzadziej i nie widzę w jej reakcjach specjalnej żądzy . Dodam tu iż oboje mamy po 36 lat , od 15 lat w związku . W ten sposób palce stały się ważniejsze dla niej od mojego instrumentu . Zaczyna mnie nosić . Jestem wqrwiony tą sytuacją i coraz częściej bywam niezaspokojony (głównie emocjonalnie) . Co zrobić by znowu było jak dawniej - szanowne panie dajcie jakąś radę bo nie wiem co czynić .

Powiedz jej o tym, że przyjemnośc powinna byc po obu stronach i że Ciebie seks już nie satysfakcjonuje. Albo inne wyjście: zawiąż sobie na fiutku czerwoną kokardkę z karteczką "tesknie za szparką, zatroszcz się o mnie" :) Ewentualnie wyczytaj cos ciekawszego w necie z uzyciem penisa, może żonka wróci "do domu".

Poproś kolegę żeby połamał ci palce.. będziesz miał przynajmniej kilka tygodni raju.. :P

Same problemy z tą tantrą. 😴 Dopiero co w innym dziale kobieta się skarżyła, że jej mąż po roku (czy nawet dwóch) ćwiczeń orgazmu bez wytrysku teraz nie może się spuścić nawet jak chce. :D

Ja i tak mam gorzej, bo bez żadnej tantry spuszczam się nawet wtedy, kiedy nie chcę;)

Gość nefrytowy
Zainspirowałaś mnie foxy tym konceptem z kokardką , pomyślę jeszcze nad detalami oraz wierszykiem na tą okazję . Co do połamanych palców to dzięki , w takiej desperacji jeszcze nie jestem ale jak nie będzie efektu to przemyślę kwestię :)

Gość TantraJa
Witamy... Zapraszamy przede wszystkim Panie i Pary... Panowie - Was zapraszamy ostatni tydzien 12-18 maja... masaztantryczny. com. pl

Gość gość
Moim zdaniem, dobre miejsce specjalizujące się w masażu to salondewi.pl . Byłam i muszę przyznać, że nie żałuję wydanych pieniędzy. W szczególności polecam masaż tantra. Nastrojowy klimat, wykwalifikowany personel no i oczywiście najwyższa jakość świadczonych usług.

Gość gość
Jak któraś z Pań ze Śląska to ,chyba Pan Robert się nie obraziwww.robert-med.pl poza masażami leczniczymi etc ma w ofercie masaż tantryczny dla pań a muszę przyznać że robi to naprawdę dobrze.

ohhh.. o masażu tantrycznym czytałem na FlexiForum i powiem tylko jedno - jak jesteście w związku to nie polecam na nie chodzić, chyba, że macie 100%, że partner/ka się nie dowie. Może się z tego niezły bigos zrobić (piszę z autopsji) :)

Peso ja byłam ostatnio na masażu tantrycznym w Studiu Masażu "Dewi" w Krakowie i... rewelacja! Pełen profesjonalizm, bardzo miła atmosfera i oczywiście dokładnie taki relaks na jaki liczyłam:)