Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xXxXxXxTtTtTt

Ponura,szara,smutna niedziela...

Polecane posty

A co ja kot,żebym miał poprzednie życia?To Ike doszła do wniosku,że kogoś jej przypominam,a Lusia ją jeszcze w tym utwierdziła ;) Jestem chodzącą niewinnością i... (tu gryzę się w język) prawdomównością ;)

Tak Iftar,jak wszyscy na Kafe... Kafe to świat za ekranem komputera,gdzie wszystkie pasztety są piękne,a wszyscy psychole są miłymi,wrażliwymi facetami...

Gość sfdthghku
z

Gość hahahahahahahaaahaha
01:17 [zgłoś do usunięcia] xXxXxXxTtTtTt Zuzka,jakiego wesela?Związków formalnych to mam już naprawdę dość i to do końca zycia! Mam nadzieję,ze rano nikt tego wątku nie odkopie,bo inaczej niektórzy dadzą mi popalić Żadnych więcej kobiet z Kafe!

widzę, że kafe przyciąga głównie biednych, doświadczonych przez kobiety męczenników. biedactwa. ­ może dajcie już spokój wolnym kobietom i swoją frustrację przerzucajcie na swojego psa albo coś? :o

Żeluś,kusi mnie by sprawić byś poczuła efekt deja vu (innymi słowy by Ci odpalić,jak Ty swego czasu Ike),ale jeszcze się powstrzymam. A swoją drogą Ruda miała rację,że już na tyle dawno nikt się po Tobie nie przejechał,że zapomniałaś jak to jest być po drugiej stronie kija :P

tu kobieta z kafe, cześć :P jak mija poniedziałek? bo mi jakoś nad wyraz szybko, więc wiadomo, że wtorek będzie się dłużył

Chciałam spać ale mnie obudzono. Zastanawiam sie nad wyjściem gdzieś.

Ifka, jak masz możliwość to pewnie ze wyjdź, ja to bym pewnie wybrała galerię handlową, ale nie polecam, bo wiadomo może do parku? ;-)

"Żeluś,kusi mnie by sprawić byś poczuła efekt deja vu (innymi słowy by Ci odpalić,jak Ty swego czasu Ike),ale jeszcze się powstrzymam." ­ przytyki ike miałam w głębokim poważaniu, więc i twoje tam trafią. ­ no ale próbuj. ­ nie wiem, co wymyślisz. może wyzwij mnie od dziwek albo zużytych, jak to robi prawiczek BSA :D no, dawaj, pośmiejemy się :D

moje propozycje przytyków: ­ "facet cię rzucił, bo byłaś słaba w łóżku" "facet cię rzucił, bo jesteś brzydka" "facet cię rzucił, bo zupa była za słona, a kotlety przypalone" "facet cię rzucił, bo jesteś gruba, gupia, masz wszy, pryszcze i osteoporozę" "rzuciłaś faceta, bo jesteś dziwką i chciałaś bzykać się z innym" "jesteś gadem i plujesz jadem" ­ iksowy wybierz sobie coś :D

a to, że na każdy przytyk reagowała wścieklizną że aż się gotowała to zupełny przypadek:)

a właśnie co do twego wyjścia iftar możesz np wyjść za mąż :P

Gość jjfjoeorfoe
up

Gość Zuzanna Amelia & 28
Ja tez ... ja tez...

"a to, że na każdy przytyk reagowała wścieklizną" ­ cóż, gówno przyczepione do buta zawsze na początku wkurwia, ale potem człowiek wetrze to świństwo w trawę i idzie dalej :)

no właśnie:) takie "w głebokim poważaniu" miałam na myśli:P czytałam gdzieś, żelciu jak się chwaliłaś , że wystarczy kogoś delikatnie sprowokować:) ciebie nawet prowokować nie trzeba:P wystarczy być :classic_cool:

nie odpowiadam na pytania z cyklu: "dlaczego nie jesteś milusią dziewczynusią z wiadrem wazeliny?" x ale skoro tak już sobie gaworzymy...:) ciebie też wcierają o trawę? czy tak tylko się przechwalasz...?:P