Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilllaaaa..

30 letni facet bez własnego mieszkania to nieudacznik

Polecane posty

Gość kamilllaaaa..

......

Gość a skad niby kto
kolwiek w tym kraju ma miec własne mieszkanie :o

Gość chodzi mi po glowie
dokladnie i takich wlasnie poznaje zaden nie mial mieszkania:O

Gość bidanie wybiera
to samo tyczy 30-letniej kobiety bez mieszkania :)) co za nieudacznica , fe

Gość Iris27x
Ciekawe skąd to mieszkanie ? Kawalerka kosztuje 100 tys zł

Gość taki sobie typek
a ja mam mieszkanie, ale w dupie mam jakies zwiazki z kobietami, po co mi taki ktos? wole zaplacic za seks jak sie meczyc z kobieta ktora i tak z nudow kiedys zdradzi, to jest bezsens, pprzynajmniej nikt mnie nie ogranicza

Gość kamilllaaaa
jak taki facet ma zakładac rodzinę? co jej zaoferuje??

Gość Iris27x
Razem zapracują na mieszkanie.

nieudacznicą jest kobieta licząca na to, że facet jej cokolwiek zapewni. Najczęściej takie laski srodze się w życiu rozczarowują. Na końcu lądują samotne i zdesperowane u rodziców albo kończą z facetami tyranami.

Gość taki sobie typek
a teraz powaznie co dzisiejsza kobieta jest w stanie zaoferowac facetowi tego czego nie ogeruje prostytutka? miłosc? głodne kawalki i oczuciu ktorym darzyła tez 15 przed nim? hahahah

Gość chodzi mi po glowie
tak razem zapracuja:D szczegolnie jak maja po 35lat:D to juz czas na rodzine a nie na zarabianie na lokum:O

Gość dziewczyna po awf...
właśnie cięzko znalezc dzisiaj normalnego i przystojnego faceta z mieszkaniem

Gość Iris27x
W takim razie taki facet może ją posiadać kiedy tylko chce a ona ma być posłuszna zawsze wszystko robić.

Gość taki sobie typek
dziewczyna po awf... ami ciezko znalezc inteligetna kobiete, ktora za młodu nie zrobla z siebie posmiewiska, narazie

Gość dziewczyna po awf...
chodzi mi po głowie masz rację czas szybko ucieka

Gość ancymonwsztyfcie
Tylko byście laski doiły, a 98% z was bez obciągania kończyłoby pod mostem. Same wymagania, ale tępe suki to już 0 umiejętności i zero własnego wkładu pracy. Czekają aż facet poda na tacy. Nadajecie się tylko do dawania d*py za fanty i zawierania związków małżeńskich( dawanie dupy na dłuższą metę) też za fanty.

Dzisiejsze młode dziewczyny potrafią ślęczeć przed lusterkiem pół dnia, robić zakupy w galerii, puszczać się z każdym na lewo i prawo a do tego imprezować do nieprzytomności. Dzisiejsze dziewczyny to tak jak facet, wypije przeklina pobije się z jakimś gościem ( oczywiście bez przesady ) ale w dzisiejszych czasach kobiecość zanika. Bardzo trudno znaleźć ładną porządną wrażliwą kulturalną dziewczyną która ma dobre maniery, to jak wygrać 6 w totka. Ale taka "kobitka" powie że jeśli masz 30 lat i nie masz mieszkania to jesteś nieudacznikiem :D :D :D

Gość marcin.......
ja mam 29 lat i mieszkam na stancji:(

Gość EleGannt
tak właśnie wygląda dzisiejsza kobieta, jedna się sprzedaje za 200 zł. za godzinę a druga za mieszkanie haha

Gość chodzi mi po glowie
dziewczyna po awf...:) sama mam wlasne M wiec jak poznaje faceta w swoim wieku(35lat)albo i starszego a on mi mowi,ze mieszka na wynajetym pokoju:O

Gość ancymonwsztyfcie
I skąd masz to mieszkanie? Od mamusi, tatusia czy prezesa, któremu obciągnęłaś? Nie wierzę, że jakaś kobieta dorobiła się sama mieszkania. Wy umiecie tylko obciągać. Nic więcej.

Gość facet taki.....
ja mieszkałem kilka lat na stancji w warszawie teraz mieszkam z rodzicami jak kupic mieszkanie gdy sie zarabia 2500 do 3000 zł??

Gość Zaprawdę
Nieudacznikiem jest większość z nas. Gdyż my dostaliśmy mieszkania od Pana , a mimo tego nie potrafimy tam trafić. Więc jeżeli uważasz że trzydziestoletni mężczyzna bez mieszkania jest nieudacznikiem , jakim Ty jesteś nieudacznikiem że mając mieszkanie na ziemi , tą drogą nie odnajdziesz mieszania w niebie. Niech już dziś zamieszka w naszych sercach Pan Jezus. Powiedzmy grzechu - koniec i przestańmy grzeszyć zazdrością , kłamstwem i całego multum znanych nam grzechów. Wtedy trafimy do mieszkań które zgotował nam Pan , inaczej będziemy bezdomnymi na wieczność.

Gość chodzi mi po glowie
kupilam qrwa:O

Naturalnie jest to niemożliwie. W kraju 80% młodych ludzi zarabia na rękę średnio 1200-2.000tyś więc jakim cudem stać ich na zakup mieszkania ? Jest to zwyczajnie niemożliwe bez pomocy żadnych osób trzecich. Zatem jeśli mieszkania nie zakupią bogaci rodzice sponsor albo dobra wróżka to nie ma na to szans :) Takie bajki możecie sobie wsadzić między książki na regał w dziale fantazja.

mieszkanie ma zpewnić ewentualny teść takie jest odwieczne prawo natury dziękuję za uwagę

Gość facet taki.....
znam ludzi po 30 mieszkających na stancjach albo policjantów w wieku 35 lat mieszkajacych w hotelach policyjnych

Gość lutek danielak
oby nigdy nie trafić na taką pizde,która w ten sposób stawia sprawe,wszystkie baby to ścierwa,a najgorsze te które z góry zakładają,ze facet musi coś mieć,lepiej konia walić do końca zycia niż sie związać z taką kurwą

Gość torbisław mosznogłasczyński
herbu: Prostata po dunaj XXX kamilllaaaa...słonko. Jak ci BĘDZIE ZIMNO W to przytulisz się do mojego ciepłego wielkiego wora😘