Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilllaaaa..

30 letni facet bez własnego mieszkania to nieudacznik

Polecane posty

Gość dfr56ja tam pochleja
a kto wam kaze w pl zarabiac 1200??? wyjechac podymac kilka lat i kupic j kawalek chaty zeby sie miec gdzie podziac na stare lata

Gość Elektronikełe ausf.I
jak wyjadę to nie wrócę, bo tutaj nie ma do czego wracać, żałuję że robiłem tutaj studia, mogłem dawno temu wyjechać z tego pojebanego kraju

Gość stylish29
elektro- ja mam mniej ponizej 30 lat i moje zarobki wynosily 2000-2500 jako dziewczyna. a faceci zawsze zarabiaja wiecej. np moi koledzy, bracia cioteczni (nie mam rodzonego) zarabiaja 3.500-5.000. mowie tutaj o tych normalnych facetach a nie o cpunach ktorym wystarczy zarobic 1500 aby miec na trawke, wodke i szlugi. co do wkladu to nie wiem ile trzeba miec. ale przeciez przez 5 lat mozna odkladac 1000 miesiecznie i sie uzbiera.

w Warszawie?

Gość stylish29
tak w warszawie lub bliskich okolicach

a w radomiu ile się zarabia albo w innych 100 do 300 tys mieszkancow miastach?

Gość sdwq32
00:24 [zgłoś do usunięcia] stylish29 elektro- ja mam mniej ponizej 30 lat i moje zarobki wynosily 2000-2500 jako dziewczyna. a faceci zawsze zarabiaja wiecej. np moi koledzy, bracia cioteczni (nie mam rodzonego) zarabiaja 3.500-5.000. mowie tutaj o tych normalnych facetach a nie o cpunach ktorym wystarczy zarobic 1500 aby miec na trawke, wodke i szlugi. co do wkladu to nie wiem ile trzeba miec. ale przeciez przez 5 lat mozna odkladac 1000 miesiecznie i sie uzbiera. Pokaz mi gdzie w mniejszych miejscowosciach mozna zarobic 5 tys nawet jako leader czy brygadzista

Gość Dla ciebie to nieudacznik
A co on moze powiedziec o takiej cizi, co leci na jego mieszkanie (pieniadze)? Rownouprawnienie jest. Jakas napisala, ze facet zrabiajacy 3tys. i wiecej na miesiac moze odkladac tysiac to na mieszkanie bedzie mial po kilku latach. Oszczedzac moze a dla kogo? Moze woli wydac na dziwki co przynajmniej nie udaja, ze ich cos obchodzi.

Gość Dla ciebie to nieudacznik
"ja mam mniej ponizej 30 lat" Jezyka polskiego uczylas sie na kursie kosmetycznym? (nie obrazajac kosmetyczek)

Gość golloopp45a ja mysl z e nie m
a ja mysle ze nie ma co sie ogladac m na faceta tylo samemu kupic mieszkanie i juz, albo odlladac nie wiem cos zrobic zeby kze mila swojeZeby nie bylo akcji potem ze koles ci kaze opuscic likal, mnie tam domy nie interesuja bo nie lubie nawet, ale pare lat za granica i cos mozna kupi cc juz albo na kredyt i wziaqc ludzi niech splacaja, tak robi duzo mych znajomych

Gość chatoeka od latf
niewyobrazam sobie wychodzic za maz i nie miec gdzie mieszkac jedno albo drugie powinno cos miec