Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilllaaaa..

30 letni facet bez własnego mieszkania to nieudacznik

Polecane posty

Gość ancymonwsztyfcie
Kupiłaś za kredyt, forsę od starych czy tę zarobioną na obciąganiu? A nawiasem to dochodzenie do mieszkania "wspólnymi siłami" zazwyczaj wygląda tak, że siły faceta skupiają się na zarobieniu pieniędzy, kupieniu go i wyremontowaniu, a siły kobiety na udekorowaniu go małymi bzdurami i świecidełkami. Nieudacznice i obciagary.

Gość chodzi mi po glowie
jasne kobiety to scierwa apowiedzcie jak czuje sie facet mieszkajacy u kobiety w jej mieszkaniu?

Gość frfrefer
a skad niby ktos ma mieszkanie brac?? wiazac sie an cale zycie kredytem?? tylko idioci biora kredyty...a meiszkanie maja ci co od rodzicow dostana badz dziadkow

Gość lutek danielak
co za róznica kto u kogo mieszka,jak jest im dobrze to nie ma to najmniejszego znaczenia,bardzo dobrze jak się coś ma,ale mieć kogoś dla tego,ze cos sie ma to juś jest skurwysyństwo ze strony tego kogoś

Czytając takie tematy mogę nazwać się szczęściarzem że od dawna jestem związany z cudowną dziewczyną która kocha mnie za to jakim jestem człowiekiem a nie za to ile zarabiam i jak mieszkam. Szczerze współczuję komuś kto trafi na taką jak autorka tematu a taki dzisiaj jest jak na pęczki no ale wydaje mi się że jak facet jest inteligentny to nie da się omamić takiej idiotce i łatwo wyczuje o co jej tak naprawdę chodzi.

Gość NOS Z KURWAup
32l-od 4 moje ,prca w irlandii,kupilam za gotowke 320tys.mysle o nastepnym mam 120 tys dobiore kredyt i niech mi splacaja nieudacznicy:) na 1 zarabiam juz 1900zl:)powodzzzzzzenia

Gość kaska2112
Temat rzeka, dla mnie facet bez mieszkania to norma, bo niby skad ma je wziac? Chyba ze jakis staroc w spadku. Nie mieszkanie jest kryterium. Dzis nieliczni maja cos swojego. Zreszta jestem zwolenniczka domow, nigsy nie moglam zrozymiec dlaczego kupujac mieszkanie trzeba do konca zycia jeszcze placic czynsz>:-(

Gość facet taki.....
w tym kraju ciężko się dorobic mieszkania czy domu znam wiele osób które muszą wynajmowac czesto za połowę swojej pensji

Gość chodzi mi po glowie
a jak bys chciala miec za darmo ogrzewanie,wode,winde,smieci itd?:O

Gość Jakie to żałosne!
Co za bzdury tutaj piszesz.Ogarnij się miernoto. W jakim świecie ty żyjesz?! Ludzie mają wykształcenie i są bezrobotni w tym kraju, a ty piszesz o własnym mieszkaniu.Najczęściej mogą sobie pozwolić na kupno własnego mieszkania chłopki i wsiowe baranice. Dostają kasę z Unii i udają bogaczy- nowobogaccy.SPADAJ wieśniaro!!!!!!! 😡

Gość przybywam z f=23
ja pierdole

Gość Głupszej wypowiedzi dawno nie
czytałam.Co to za debilka się tutaj wychyliła.Autorko debilna z jakiej wsi jesteś? W zupełności zgadzam się z cześniejszą wypowiedzią:D Najczęściej mieszkania kupują chłopki ze wsi i wieśniary! Teraz wiem dlaczego w Warszawie jest tylko wiejsikh gęb:D

Dziewczyny nie nie mówcie tak głupio nie każdego stać na własne mieszkanie nie każdy ma dobra pracę ja np mieszkałem z rodzicami ale nudziło mi się z nim więc zacząłem pracować zarabiam 2600zł mam 22lat i już mieszkam sam od roku i jest zajebiśćie a faceci w wieku 30lat zachowują się jak dzieci i z kobietami nawet rozmawiać nie umieją

przecież to zwytkła prowokacja z gatunku tej kurewskiej... jebie po poczach aż miło

Gość ania z kielieckiego....
ale pomyslcie, ile można wynajmowac??? Młodośc wam zleci na stancjach, wasze najlepsze lata:(

Gość T7F
No to jak tak "nieudacznikowałem" do 35lat, hehehehehe.

Gość kamilllaaaa
:(

Chodzi mi po glowie- ja maialam to samo,zaden ale to zaden nie mial wlasnego metra 2 jeden mieszkal z...matuchna,bo sie cieszyl,ze ma duzy Dom.Duzy to on mial ale w wyobrazni.:) Polacy to takie niedojdy troche,wiekszosc z nich i tak im dobrze,co dziwne!

Gość ma pani racje
fajnie by bylo z mieszkaniem wiadomo, po co kredyty itp mi tam male nawet takie ok 60m by styknelo(mma dom 300m) urzadzilabym jakos po swojemuJak nie mieszkankie to domek chociaz, takiego bez mieszkanka bym raczej nie chcciala.A jak juz 2 osoby nie maja to daramt, tulaczka po stancjach albo kredyt jesli dostana ciezko takiego znalezc, chodz ja mam szczescie maz jedynak z lekarskiej rodziny, po rodzicach i po dziadkach bedzie milam , mieszkanie i piekny dom

Gość chodzi mi po glowie
Klara:)-ja to nawet takich z domami nie mialam:D jeden mieszka za granica,tam pracuje malutki pokoj wynajmuje,bez samochodu,lokum mowi ze mieszkanie dal bylej zonie ehe:D adwokat 35lat wynajmowal pokoj a teraz nawet porwal sie na kawalerke-oczywiscie wynajem w warszafce facet 37lat mieszka na wynajetym pokoju no masakra jakas

Bo każdy facet tylko czeka specjalnie z bukietem róż aż przyjedziecie mieszkać do jego mieszkania lol jak by naszym obowiązkiem było mieć własne mieszkanie tylko dlatego że jakaś panna na kafeterii tego wymaga. Moja dziewczyna siedzi niedaleko mnie i ma z was niezłą pompę , kazała przekazać że jak już takim tokiem idziecie to najlepsza droga to sponsor :D

Gość rozdział pierwszy
"jasne kobiety to scierwa apowiedzcie jak czuje sie facet mieszkajacy u kobiety w jej mieszkaniu?" Mam mieszkanie i to całkiem duże, mieszkał ze mną facet przez dwa lata i ciagle jęczał, że nie czuje sie jak u siebie, że nie będzie inwestował bo to nie jego. Wreszcie tego nie wytrzymałam i go wyrzuciłam. Znajomi faceci mowią, że jestem zbyt niezależna i swoją samodzielnością i zaradnością "urywam facetom jaja". Dlaczego mam taki charakter? Dlaczego faceci nie lubią sulnych kobiet?

The...my wymagamy tego Co Same mamy!Jarzysz,czy za trudne?Prymitywem to jestes Ty i to w calej rozciaglosci,siedzi niby obok dziewcze,a on sledzi babskie forum!!!:D No tak Tu facet nieudacznik znajdzie najlepszy azyl!

Gość marlooner25
a skąd ta agresja? prawda boli? może autor/ka jest brutalna, ale nie ośmieszajcie się- jak ktoś zarabia 1500 zł i mieszka w wynajętym pokoju, to nie jest człowiekiem sukcesu i nie ma co się złościć i bredzić, że nikogo nie stać na mieszkanie, bo jest mnóstwo ludzi, którzy jednak sobie radzą w życiu..

Gość marlooner25
the element of one zapomniałeś, że ta dziewczyna, która siedzi obok ciebie i ma niezłą "pompę", jest nadmuchiwana, a pompę to ma w tyłku, bo właśnie napełniasz ją powietrzem:) każda kobieta chce mieć zaradnego życiowo faceta o wysokiej pozycji społecznej i jeżeli ta twoja rzeczywiście jest realną osobą, to mówi ci co chcesz usłyszeć i zgadza sie na bycie z biedakiem, bo po prostu nie ma perspektyw na kogoś o wyzszym statusie, bo jest za brzydka i/lub sama jest nieudacznicą. zapewniam cię, że wolałaby teraz siedzieć obok przystojniaka w jego willi w Beverly Hills i kopnęła by cię w doopę w ciagu jednej milisekundy, gdyby sie taki pojawił:)

Kretynie i kretynki, mieszkam z dziewczyną w domu który kupiliśmy za własne pieniądze zarobione w Niemczech i tutaj też kupiliśmy mały domek. Nie wylewam tutaj żali tylko od czasu do czasu udzielamy się na tym forum z dziewczyną i mamy do tego pełne prawo. Problem leży w Was drogie "Panie", idąc takim tokiem myślenia na myśl przychodzi mi tylko jedna sprawa, mianowicie: materializm. Nie ma to jak myśleć o swoim przyszłym facecie w kategorii takiej czy ma do zaoferowania mieszkanie czy nie, jesteście żałosne i łase na kasę ale to nic nowego, taka mentalność Polaków od zawsze. Mi to jedzie na kilometr mega wiochą no ale cóż, gdyby wszyscy byli normalni to świat byłby nudny, takie prymitywy też muszą być w łańcuchu.

Gość kolooo hmm
Prawda jest taka ze wieksosc nie ma mieszkania bo do 30 nie mieli czasu na pomyslenie o tym zarabiając 2500 i bedąc na garnuszku u mamusi mozna sie zorganizowac ale trzeba odpuscic inne wydatki -balety ,panienki i fury na kredycie hehhe wiec prosze was nie mówcie ze nie mozna Mieszkajac w wynajetym płacisz srednio 1200 mc wiec ... Mozna tez majac 30+ mieszkac u rodziców i czekac na ,,te jedyna z własnym M BUHHAHAA

Gość kolooo hmm
HEHEH KUPILISMY DOMEK Z DZIEWCZYNA bo pracowalismy w niemczech a sie usmiałem .... no tak polskie kobiety to materialistki a ty jestes bogosławiony bo masz zaradą dziewczyne i nie materialistke ---az oplułem monitor TEN TO NIE MYSLI O KASIE ....