Gość Lolakina Napisano Styczeń 28, 2013 Moglibyście mi powiedzieć jakiej firmy macie osprzęt podtynkowy (gniazda, zaślepki, ramki itp)? Robię właśnie remont i nie za bardzo wiem jaki osprzęt kupić. Jako kobieta za bardzo nie znam się na tego typu rzeczach, więc każda rada będzie dla mnie cenna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Ty Napisano Styczeń 29, 2013 Według mnie warto kupić osprzęt firmy ospel. Jest kilka serii to wybory nawet http://ospel.pl/pl/katalog/osprzet-podtynkowy.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madziochna :)))) Napisano Styczeń 29, 2013 Ja właśnie podpytałam męża jaki mamy osprzęt w domu i okazało się, że też ospel :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heeeehhhhe Napisano Styczeń 29, 2013 jasne, a świstak siedzi i zawija w sreberka, spamerzy! Już tu daliście piękny popis - wtopa jak 150: http://www.ekspert.pl/p/jakie-wlaczniki-swiatla-9449 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heeeehhhhe Napisano Styczeń 29, 2013 jasne, a świstak siedzi i zawija w sreberka, spamerzy! Już tu daliście piękny popis - wtopa jak 150: http://www.ekspert.pl/p/jakie-wlaczniki-swiatla-9449 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tippy 0 Napisano Luty 25, 2013 Nie wiem o co ten problem, moze dziewczyna na prawde nie wie, wiec dlaczego jej nie odpisac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gederau Napisano Luty 26, 2013 tippy, ja z innej paczki bo zauważyłam Twoją sygnaturkę: jaki będziesz miała rozmiar po powiększaniu piersi? bo ja też mam 70D i myślę o operacji, ale jeszcze nigdzie nie konsultowałam i nie wiem, na ile przy jakich implantach mogę liczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotka - poes 0 Napisano Luty 26, 2013 niko i legran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulukala Napisano Luty 26, 2013 Ej też bym miała z tym problem a z tego co wiem to forum jest od tego żeby pytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 15, 2013 legranda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość termometrka Napisano Październik 21, 2013 ja jestem też team Ospel :) W sensie,ze w domu je mam. Pamietam,ze nie kierowałam się przy wyborze niczym szczegolnym, ale w sklepie wygladały ladnie, klasycznie i prosto i cena tez byla znosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nurtowa Napisano Październik 27, 2013 No ok, czyli widze ze Ospel polecacie. A gdzie znalezc moge? SPrzedarz przez neta tez jest?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieslyszzz Napisano Październik 30, 2013 Dokladnie. Wpiszezz zwyczajnie Ospel sklep i masz ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malinowytorcik Napisano Listopad 15, 2013 a stacjonarnie gdzie ospel jest dostepny? bo nie wiem czy chce osprzet przez neta kupowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guka Napisano Listopad 28, 2013 google?:) A tak serio to w wiekszych sklepach na bank, bo sama kupowalam chyba w liroy merlin (tak to sie pisze?:)) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czemundo Napisano Listopad 30, 2013 tak Ospela mozna łatwo dostac. Ale maja tez swoj sklep internetowy....to opcja dla leniwców :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2013 Ten ospel to naprawdę takie dziadostwo, że nikt tego nie kupuje? Na to wychodzi, bo dobre rzeczy sprzedają się same, tylko szajs trzeba reklamować takim spamem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiliopa Napisano Grudzień 2, 2013 do łazienki fajne wyposażenie kupisz na www.twojelazienki.pl - mają ogromny wybór płytek i ceramiki w dobrych cenach, poza tym pomagają wybrać optymalne wyposażenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pablina Napisano Grudzień 30, 2013 Czemu dziadostwo? Ja mam i nie narzekam. a reklamowac nie trzeba, ale ludzie tutaj chyba wspominaja na forum marki, ktore zwyczajnie lubia itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 30, 2013 Ludzie wspominają na forum marki, które im za to "wspominanie" zapłaciły, tak jak i tobie, spamerska dzivvko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnieszka Cukier Napisano Kwiecień 19, 2014 Abstrahujac od tego całego zamieszania, jeśli na prawdę szukasz, to rzuć okiem sobie na serie Karo. Jest prezentacja na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=7eC2Bgxn2Cs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2014 mi się obok Karo podoba jeszcze seria AS, jest prosta i klasyczna :) wzorniczo bardzo mi odpowiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Neededs Napisano Wrzesień 24, 2014 mi sie Ospel podoba ze wzgledu na brak przekombinowania. Dzisiaj o to latwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Drajka Napisano Październik 16, 2014 @Agnieszka Cukier - Dziekuje pieknie za filmik:) Przydal sie. Zastanawiam sie czy to mozna zastosowac tylko do ospelowskich marek? :) Czy te porady sa uniwersalne? Firme znam i sobie chwalę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość resyw Napisano Październik 31, 2014 Malo mam rzeczy z polskich firm,bo mieszkam zagranicą, ale gniazdka ospel nawet u nas sie sprawdzaja:) Takze polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DARIA T Napisano Listopad 16, 2014 Ja wybrałam na ślepo te gniazdka Ospela. Bo po prostu mi się spodobały i tyle. Z wyboru jestem zadowolona. Pasują mi do kuchni, kolorek fajny, design też. Czego chcieć więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brokenek Napisano Listopad 16, 2014 Zdecydowanie faworytem jest Ospel:) Porzadny sprzet maja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Renata Z Napisano Styczeń 10, 2015 ale jak z Ospela to tylko impresja. Świetnie zaprojektowane. I mają w różnych kolorach. Odkąd zamontowaliśmy je w łazience to chce mieć je w całym domu. ładne są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakup lewa ręka Napisano Styczeń 18, 2015 A ja wiecie czemu wybrałem ospela? Bo nie umiem montować gniazdek i włączników i na youtubie znalazłem filmik tej firmy jak montować takie rzeczy, to pomyślałem że skoro oni są tacy uprzejmi zeby mi pokazać, to ja bede tak uprzejmy i kupie ich gniazdka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ElektrykAmator Napisano Luty 19, 2015 Polecam artykuły firmy Ospel. Dobra marka która jest już na rynku odkąd pamiętam. Ich główne zalety to trwałość i bezpieczeństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach