Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAK! dla prawdziwych samców!

Czy mężczyzna powinien się wykłócać z kobietą? Coś dla Kafe "mężczyzn"

Polecane posty

to jak niektórzy starają się zgeneralizować dany sposób zachowania na wszystkie jednostki danej płci jest niesamowicie fascynujący. Kobieta wypowiadająca się w imieniu wszystkich kobiet doradzająca jak mężczyźni mają nas wszystkie traktować. Prosty przykład. Są takie osoby (niezależnie od płci) które jak ponosi to bez sprowadzenia na ziemię (czyli bez kłótni) ponosić będzie dalej....nie ma rad uniwersalnych.

Gość offerma
prawiczki to dzieci jarosława

Gość prawik to nie
lknjoi

Gość sjdfnkfk
up

Gość IMO12391
Wiadro - Cicho!

Gość sjdfnkfk
lll

Gość Maciek Be
Pasztety drobiowe są miłością mojego życia :)

Gość prawik to nie
lk

albo inaczej:P a co:P uczę się od młodszej koleżanki tak w ogóle imo, to twoje zaczepki mam w głębokim poważaniu jak również wszystkie plotki jakie o mnie wymyślasz mimo tego wiedz , że wcale nie mam wiadra a co najwyżej wiaderko i nie wcale się nie tłumaczę:P tak przy okazji to jesteś mały, żałosny, śmierdzący krasnal!!! i nie! !! wcale nie jestem agresywna 😡

Gość Singielek...
karol z emeraldu "PS. Cześć, Singielek. Sorry za xT, poniosło go ostatnio. Trzymaj się!" Witaj Opinie nt. różnych sytuacji zawsze wyrabiam sobie na podstawie własnych wniosków wykluczając czyjeś, z których np. aż "kipi zazdrością" ;)

Gość ijookoook
up

Singielek: ;) ja tam nie wnikam, czym kipiał, ale fakt, że dzięki niemu ciekawie rozwijający się temat poszedł się paść... No trudno. Ale czy mam rozumieć, że nadal planujesz wziąć jakiś dajmy na to weekend urlopu w lipcu? ;)

Gość to jest forum!!!!!
jak chcesz pisać dłuższe wypowiedzi to je wydaj, bo na monitorze się je kiepsko czyta. jakbyś miał wątpliwości - TL;DR

Gość ty z 17:43, ja rozumiem
w 1 klasie podstawówki nic dłuzszego niż stronę nie czytacie, ale nie rozkazuj starszym:classic_cool:

Gość dr hania
mężczyzna nie powinien się wykłócać z kobietą, bo jedyne co zyska to utrata męskości w jej oczach.

prawdziwy mężczyzna nie wykłóca się z kelnerką o przypalone, nieświeże danie tylko przeprasza ją, że mu nie smakuje albo woła szefa kuchni, mężczyznę, i razem wzdychają taka mała solidarność dwóch jajników :P:P:P

Czyli, żeby być męskim należy kobietę traktować jak idiotkę i nie przejmować się tym co mówi?

Gość dr hania
mężczyzna który wyżywa się na kelnerkach to śmieć. zwłaszcza, że one tylko donoszą jedzenie z kuchni, zrobione przez kucharzy.

Dokladnie, odwalic sie od kelnerek. Aha i odradzam firme Sushi 77 - naklaniaja do skladania donosow na personel na fejsbuku. Poza tym dobry kucharz nie przypali kotleta 🖐️

@moorland: facet, ktory wda sie w przepychanke slowna z kobieta, chcac wygrac - bedzie musial ja obrazic (co nie jest trudne), ale to chyba raczej srednio wyglada, jesli chodzi o ocene taiego kogos.

Gość BSA
bo Moorland już zapomniała jak się czyta w języku Polskim.

Gość dr hania
młotkiem przecież jakby klient dał pieniądze (napiwek) kelnerowi to również siedziałby cicho.

Maciek - mój drugi post był odpowiedzą do "młotka" :) Rozumiem o co chodzi w tekście, chociaż mimo to się z nim nie zgadzam. To co mnie najbardziej uderzyło to to zgeneralizowanie, że tak należy postępować z każdym. Mam awersję do obchodzenia się z ludźmi jak z wydmuszką. Są sytuacje kiedy ludzie się ze sobą nie zgadzają, mają złe humory i są w bojowym nastroju. Wtedy dochodzi do "wykłócania się" i nic na to nie poradzisz, takie sytuacje nakręcają się same i normalna osoba to zrozumie. Nikt nie jest cały czas opanowany, każdy ma prawo do bycia ugryzionym w dupę przez złośliwą muszkę i, najważniejsze, kobieta nie ma taryfy ulgowej, że to ona ma prawo zasłaniać się PMS, ale jak na nią warkniesz to już nie jesteś męski.

Gość jakoś mam podejrzenia
"facet, ktory wda sie w przepychanke slowna z kobieta, chcac wygrac - bedzie musial ja obrazic (co nie jest trudne)," cóż, wśród fajnych kobiet się obracasz:classic_cool: czyli w słownych utarczkach kto kogo bardziej obrazi to wygrywa? bosko