Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ker

Dorosły facet, a chce umrzeć przez młodą dziewczynę

Polecane posty

Gość do goiiuaswedrtyui
Dlaczego trudne w czym trudne? w miłości.Nie przerzucaj własnych problemów na dziewczynę, tego nie robić

Gość oooooOlek
Żenada.

Gość Kwiaty, motyle i te inne
Byłam Księżniczką.. Miałam mojego Księcia… Było cudownie.. Lekko przygaszone światło, świece, biały dywan.. Marzenia.. Kominek.. Tatry za oknem, szczyty we mnie… uniesienia… szaleństwo.. „Jestem w niebie”-mawiałam.. Mój Książę, kochający.. Jego uśmiechnięte oczy, mówiące: „Tak, teraz jestem szczęśliwy”… Zapach papierosowego dymu… Żar naszych ciał… Namiętność naszych dłoni wędrujących gdzieś po stoliku knajpki w Zakopanym.. Byłam Księżniczką… Uczucie, które dawało sens mojemu życiu.. Mimo bólu, który zostawał gdzieś w niepamięci… Cieszenie się chwilą… Nadzieja na wieczność.. Byłam Księżniczką…. A może tylko bywałam? Radosne spojrzenia, bliskość ciał… Jego czuła dłoń na moim biodrze.. Byłam Księżniczką… Moje lędźwie przy jego biodrach.. Szybkie oddechy.. I słowa do ucha: ”Jesteś Moja”… Byłam Jego…Księżniczką… Ciepły oddech na mojej szyi, dotyk na piersi… Byłam Księżniczką… Ciało przy ciele w blasku dyskotekowych neonów… Uśmiechy przy romantycznej kolacji.. Byłam Jego… I wtedy skończył się sen… Czy to tylko sen…?????????? Oczy otworzyły się szeroko… Tylko skąd to ukłucie w sercu…? Na wspomnienie rozmów do rana, tańca co tchu, przytulania? TO TYLKO SEN… Ale…. Byłam Księżniczką…. Księżniczką się jest a nie bywa… Tak, jestem Twoją… Księżniczką

Gość onaka
ker zżyjesz jeszcze?a może zapytaj się jej czy za Ciebie wyjdzie:-).nie dziw się jej ,czego oczekujesz ze będzie Twoja kochanica?tak ma zal i bawi się interntetem tak naprawdę to lagodna forma odreagowania ,nie sypia z innymi tylko zawiesza w powietrzu chmure możliwości ,która chciałaby być na jej miejscu masz zonke a ona to kto?albo w ta albo w ta