Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oikjuyh

Chciałabym mieć kogoś do kochania

Polecane posty

W tym co napisałaś sporo jest prawdy. Ale chyba dlatego tak jest że zazwyczaj za uczciwość dostawało się po kieszeni za prawdę po dupie i tak działa od zawsze i chyba na zawsze.

Druga teza to tak jak Ktoś dobry to Frajer! Jak wrażliwy to głupi. I być tu mądry w tym dzisiejszą pogonią za kasą i karierą.

Gość hania z szkoły
jarek nie wszyscy ludzie lecą na kasę. Ja jestem taką osobą, że pieniądze nie stanowią dla mnie celu.

Ale zastanów się Hanno czy tak nie jest w rzeczywistości?? A szczególnie w naszym kraju. Gdzie z uczciwej pracy człowiek dorobi się tylko garba.

Gość
maruda i to poczucie beznadziej nosci wlasnej, bo przeciez to dziwne ze ktos chce cie dla ciebie samej to musi byc podstep skoro cale zycie musizlas byc dobra, rezygnowac z siebie robic wszystko za kogos i dla kogos, zeby cie chcial no i jak ktos jest zajebisty to nie- na takiego zasluguje, tylko- jak on ze mna bedzie to i tak niestabilnosc bo nie jestem dosc dobra i udowadnianie calemu swiatu i przede wszystkim sobie polecam ksiazke 'chce byc kochana tak, jak chce'

No i jak widać nikt nie podchodzi do tematu poważnie. Gdyż większość z nas myśli tylko sobie.