Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co za franca

Teściowa mnie zwyzywała, a powód był taki:

Polecane posty

Gość lina-ange
haahhaa z tymi butami dobree

Gość IE MAM 9
KTO JEST TESCIOWA

Gość żę tak powiem
ja jestem osobą niekonfliktową, choć przyznam że jak mi mąż o tym powiedział to aż się we mnie zagotowało. A w butach wcale nie miałam zamiaru chodzić wzięłam bo wiedziałam że jak się jej odmówi to potem obgaduje, " że się teraz ludziom w dupach poprzewracało, że mają zadużo itp." Nie chciałam jej urazić więc wzięłam, ale jak widać i tak zostałam obgadana.

Gość IE MAM 9
MOJ PA POWIEDZIAL WISKAS

Gość cvvxvx
autorka ma racje. jakie pozyczylas takie oddaj ew gotowke zamiast jakies badziewie tania podrobke:O

Gość Vipka
Nie zachowalas sie dobrze ale wiem ze nie bylo to celowe,poprostu mowisz szczerze co myslisz,niestety twojej tesciowej to nie pasuje a zwazywszy na jej slownictwo to prosta kobieta.Masz nauczke i zwazaj na slowa.Na twoim miejscu poszlabym do niej wyjasnic o co ci chodzlo(nie przepraszac)jesli wyslucha to ok i pilnuj sie co mowisz,jesli nie to masz przerabane dlatego ze mieszkacie obok siebie i wkrotce ta "kukurydza"wyjdzie wam bokiem.

Gość mama sierpień 2012
no bez przesady - jak już pożyczyła bonduelle to niech odda tą samą firmę. Przynajmniej ja tak myślę. Jakby do mnie przyszła np wzięła pepsi bo goście przyszli a na drugi dzień oddała cole z biedronki też bym powiedziała że chcę taką samą jak jej pożyczyłam.