Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

zaprAszamy do dyskusji :)

Polecane posty

same ja usprawiedliwiają , że napiła się pare piwek i stało się hahaha same ją usprawiedliwiają

robiłam w cieście francuskim, naleśniki średnio mi się udają, ale może macie jakiś przepis z dobrze dobranymi proporcjami?

a zjadłabym sobie sałatke z zupek chińskich , kiedyś jadłam była dobra , już właśnie dziś ktoś wspominał

nie jadłam nigdy, czytam ale nie mam ochoty dziś tam pisać, czasem myślę że wszystko co było do napisania już zostało napisane, czekam po cichu aż Anitka napisze że po tym razie wpadła i co ma robić? zwróciłyście uwagę że ludzie starają się pomóc piszą po kilka zdań a ona jedno lub dosłownie 3 wyrazy?

Ja równiez nie podczytuję bo dziś już mnie tak wkurzyła,że szok.

aha więcej pisze jak temat zaczyna podupadać, znikam na chwilę, wrócę jeszcze powiedzieć dobranoc :)

Gość nivEJABLE
nalesniki-1 jajko,2 szklanki mleka,2szklanki maki,jak ktos lubi mozna cukier dodac.cciasto powinno miec konsystencje gestej smietany. jak cos mozna dodac troche maki,lub mleka,w zaleznosci od potrzeby.ZAWSZE mi wychodza.polecam

Gość nivEJABLE
to przepis dla MIMI oczywiscie :-)

i jeszcze najlepiej dodać gazowaną wodę , choć szczerze mówiąc osobiście nie dodawałam

Witajcie. Ale tak szczerze czym was wkurzyla? Która z was spodziewała się innego obrotu sprawy? Róż przecież od momentu wyprowadzki do ojca wiadomo było jak to się skończy wiec skąd to wielkie zdziwienie.

nie chodzi o zdziwienie :) ale o to , że ona nas nie słucha i teraz znowu pisze że już nic z nim nie zrobi , i tak w kółko :)

znowu nic i tak nie zrozumiała , chodzi o to , żeby tam nikt przez kilka dnie nie pisał, niech wie, że zrobiła bardzo źle

dzięki nivEJABLE, zapisałam i wypróbuję; ja uciekam już spać, do jutra, dobranoc

Ja uciekam spac bo rano praca :).Dobranoc 🌼

dobranoc dziewczynki :) butelka odważna jesteś :) a ja bym chciała pomniejszyć :(

o jejku ,łamać nos, :( oglądałam jak to szczyt łamał i nie mogłam na to patrzeć jak tym dłutem podbijał :( masakra :( a potem jak wyciągali te tamponiki długie !!!!!!!!!!!!

Były mąż złamał mi nos. I niestety wyglądał źle, przeszkadzał mi. Więc go naprawiłam . Ludzie pytają po co , ja uważam , że jeśli ma się możliwości to warto zrobić coś dla siebie, by czuć się dobrze w swoim ciele.

no widzisz :) ja bym chciała zmniejszyć :( mam 65 GG :) :) :) najpierw widać cycki a potem mnie :)

Były mąż złamał mi nos. I niestety wyglądał źle, przeszkadzał mi. Więc go naprawiłam . Ludzie pytają po co , ja uważam , że jeśli ma się możliwości to warto zrobić coś dla siebie, by czuć się dobrze w swoim ciele.