Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

zaprAszamy do dyskusji :)

Polecane posty

Dziękuję :).Nie wiem kiedy tyle postów namachałam ;)

Gość asawasa
aska jest niekulturalna i brak jej samokrytyki, w zyciu widocznie nie jest spelniona skoro tu sie wyzywa i nie tylko tu heheh

asawasa--wyluzuj ,wyjdż na świeze powietrze poodychaj,wytrzyj język z butami a pózniej gęgaj :D

joanna0709--każda akcja rodzi reakcje.Warto sie rozkminiać nad tym??Jak ktoś lubi krytykować uwazając sie za świeta prosze bardzo w czarnym ubranku wchodzić.Przystoi to kobiecie w obcym mieszkaniu w neglizu paradować??:(

duchu nie uważam , żebym była agresywna czy ją atakowała czy, że byłam niekulturalna napisałam normalnie , że nie musi tu pisać , a nie ma tu nie pisać :) chyba jest jakaś różnica ? :) w żadnym moim poście nikogo nie obraziłam :) Po prostu jeżeli ktoś szuka zaczepki to ją wyszuka wszędzie , a że ja nie chciałam wchodzić w dyskusję tylko się grzecznie zapytałam,jaki ma w tym sens ? nie dostałam żadnej odpowiedzi :)

Gość asawasa
chciałabym sie ubrać tylko nie potrafie:O:( Nie każdy moze być tak mądrym jak ty duchu.!!A zresztą wypchaj się :P

duchy=u rozbawiłeś mnie :) Przystoi to kobiecie w obcym mieszkaniu w neglizu paradować??

Joanno dokładnie widze te prowokacje czerwonoarmistów więc nie ma co szat rozdzierać.Niech sobie smutki nawijaja jak lubią.:)

wkurzyłam się . przyszła tabliczka na tort , połamana :) wysłałam im zdjęcie meilem , czekam na odpowiedź :(

jakoś ten mój backspace nawala czasem :) sorki miało być duchu :) ma urodzinki 28 , ale żebym nie czekała za przesyłką jak na szpilkach to wolę zamówić o wiele szybciej :) więc mam nadzieję że jutro się odezwą i zaproponują mi wymianę.

Tak ciekawe kiedy w końcu nie trzeba będzie popychać 1 postów :( czy to musi tak długo trwać ?

obchodziłby 28 a co 4 lata dzień później 29 :) kończy 9 lat i urodził się w rok przestępny a w dodatku 29 był w niedzielę , więc pozbierałam w sobie siły żeby urodzić wcześniej ahahaahahha

17:41 [zgłoś do usunięcia] joanna0709 joanna0709@tlen.pl'; duchy=u --o to sie pytasz??Podszywacz polecony przedwczorajszy nie mógł znieść ze nikt nie chce z nim rozmawiać ,więc taki nick sobie stworzył:D Już jest dawno spałony i tutaj będzie chodził na pomarańczowo i nóżkami tupał.Nic juz wiecej nie może :D

Baca ma sprawę sądową za pędzenie bimbru. Sędzia pyta: - Baco, pędzicie bimber? - Nie - odpowiada baca. - Ale aparaturę macie? - pyta sędzia. - Mam - odpowiada baca. Dostał trzy miesiące w zawieszeniu. - Dobrze, że mnie za gwałt nie sądzą - mówi baca. Sędzia usłyszał i mówi: - Baco, gwałcicie? - Nie - odpowiada baca. Ale aparaturę mam!

Zaznaczam lubi sie przebierać w fatałaszki kobiece więc nie ma co w ogóle z nim polemizować.Facet jest na wszystko nastawiony na NIE czyli zwykły MALKONTENT :D

Szał pprzedswiątecznych zakupów ...polska kobieta idzie chodnikiem obładowana ciężkimi siatami ,juz ledwo żywa .. naraz z bramy wyskakuje ekshibicjonista a wrzaskiem i rozchyla poły swego płaszcza ukazując nagie ciało ... Kobieta staje jak wryta i zrezygnowana mówi : -O Boże jeszcze jajek zapomniałam kupić !!!

Pewna para świeżo po ślubie.. Mąż w żonie zakochany nabrał ochoty na spotkanie z kumplami w ich ulubionym barze. - Kochanie wychodzę, ale wrócę niedługo. - A dokąd idziesz misiaczku? - pyta żona - Idę do baru ślicznotko, mam ochotę na małe piwko. - Chcesz piwko ukochany? - żona otwiera lodówkę i prezentuje mu 10 różnych gatunków piw. Mąż zaskoczony - tak tak cukiereczku.. ale w barze.. no wiesz.. te kufle.. - Chcesz schłodzony kufel? Nie ma problemu.. Proszę. Mąż blady z wrażenia nie nie daje za wygraną; - No tak skarbie, ale wiesz w barach mają takie świetne przystawki.. nie będę długo obiecuję. - Masz ochotę na przystawki niedźwiadku? - żona wyciąga słone paluszki, chipsy, orzeszki.. - Ale kochanie... w barze .. wiesz.. te męskie gadki, przekleństwa, niewyszukany język.. - Chcesz przekleństw moje ciasteczko? - zatem pij to k**ewskie piwo, z j**anego kufla, żryj pie**olone przystawki!!!! Jesteś teraz do h.. ciężkiego żonaty i nigdzie k**wa nie wyjdziesz!!! Pojąłeś sk**wysynu???!!!

Pewien facet przeczytał książkę o asertywności i postanowił ją wypróbować na żonie. Nie wrócił jak zazwyczaj zaraz po pracy do domu, tylko poszed ł z kumplami na piwo. Ok. 19.00 puka do drzwi, żona mu otwiera a on: - Słuchaj, skończyło się babci sranie! JA jestem w tym domu panem! JA mówię , a ty słuchasz, jasne? Zaraz biegusiem podasz mi kapciuszki, obiadek, potem zimne schłodzone piwko, i nie obchodzi mnie skąd je weźmiesz, potem się zdrzemnę a wieczorem napuścisz mi wody do wanny. No, i nie muszę chyba mówić, kto mnie po kąpieli ubierze i uczesze? No?! Kto? - Zakł ad pogrzebowy idioto! - odpowiedziała żona.

Czy wiesz jakie jest najsmutniejsze zwierzątko na świecie ? - Mężczyzna, a wiesz czemu? Bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek, jajka bez skorupek i worek bez pieniędzy dlatego 80% kobiet już nie wychodzi za maź, bo zrozumiało ze dla 60 gram kiełbasy nie warto brać całego wieprza do domu oooooooooo bbbbboooooooooooooooooooooooosssssheeeeeeeeeeeeeee hahahahahahahhahahahahhahahhahahahahhahahahhahahahahha

Gornik wpadł do szybu w kopalni, przerażeni koledzy nachylają się nad czeluścią... - Francik... żyjesz?! - Żyja - odpowiada Francik. - Mosz złomaną nogę? - Nii... - To może ręka? - Niii... - To dlaczego nie wychodzisz?! - Bo jeszcze lecaaa...

Bóg mówi do Adama: - Adam daj żebro! - Nie dam! - No Adam daaaj!!! - Nie dam! - No proszę Adam daj!! - Nie dam, mam jakieś złe przeczucie :P:P:P