Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

zaprAszamy do dyskusji :)

Polecane posty

Witaj mimi :) takie podobne roladki robili wczoraj w programie na tvn :) też ze szpinakiem :)

Podczytuje Was czasami i mnie zaciekawiła ta rolada co boona mówiła :) moze na święta bym zrobiła bo brzmi ciekawie :) Joanna ja w maju mam komunie chrzesniaka i tez mam problem z prezentem. Jak człowiek szedl do komunii to rower dostał i sie cieszył, a teraz ewolucja poszła do przodu :) Wielkanoc idzie , nie kłóćcie sie :)

No właśnie Joasia - nie kłóć się! Dobry wieczór tak w ogóle:P Popiszesz ze mną? Możesz być nawet znowu weronką;) Właśnie przejrzałam pobieżnie te tematy, na których przeprowadziłaś wczoraj akcję "kopiuj-wklej" i jakby ci to powiedzieć - na 99% tematów cię olali, a na jednym podsumowali:P CIEBIE! miłego wieczoru - idę wziąć prysznic i jeszcze do ciebie zajrzę;)

Gość poczekaj simit
Jak człowiek szedl do komunii to rower dostał i sie cieszył xxx Zegarek sie dostawalo, rower kosztowal cala pensje.

witam, czasem się zastanawiam skąd w ludziach tyle jadu i chęci dokopania innym? Co kogo obchodzi czy ktoś ma ślub czy nie? Znam wiele par które są ze sobą po 15-20 lat bez ślubu i są szczęśliwsze niż niektóre małżeństwa. Sama ślubu drugi raz nigdy bym nie wzięła:)

skonczyly? a zatem, dzien dobry:-) boona, dzieki za przepis, tez skorzystam, jedno pytanie tylko: ta rolada to na zimno czy na cieplo?

ja ją jadlam na cieplo :) dzisiaj robie lazanki, az mam slinotok na nie, a nie robilam z 5 lat. Wlasnie mocze grzyby suszone (to moja chorobliwa wrecz pasja- zbieranie grzybow:D)

Witam, ale biało za oknem :) Dzięki boona za przepis , wypróbuje teraz na weekend bo nie wytrzymam do świat hehe:) tylko musze inny sos wymyślić bo u mnie czosnkowy nie przejdzie, jakieś wrażliwe podniebienia mają :)Czytam fora od dluższego czasu , rzadko sie udzielam , ale ile zawiści w ludziach to ręce opadają... Ja proponuje żeby każdy zajął się własnym tyłkiem , co kogo obchodzi czy ktoś ma ślub czy żyje bez? Nie rozumiem tego...

hehe Mimi nie doczytałam Twojego postu i napisałam to samo o tym ślubie :D w każdym razie zgadzam sie :)

Najbardziej mnie rozwala to ze inni sa lepiej "poinformowani" odemnie, no ale olac to. Moze jakis sos pomidorowy?

a u mnie bylo bialo w nocy, rano jak szlam z modym do przedszkola to lal deszcz, pozamarzalo to, i dalej pada deszcz :O

u mnie dzisiaj kurczakowe piersi na tapecie, ale jeszcze nie mam pojecia w jakiej formie. a grzyby tez uwielbiam. choc jako dziecko, nie trawilam wrecz. z wiekiem smak sie zmienia, choc do tej pory szpinak, groch lub fasola to zmora:-).

boona te łazanki tylko z grzybami? Nigdy nie jadłam ja robię czasem na święta z makiem i bakaliami. Grzyby uwielbiam ale nie zbieram bo nie znam się na nich i nie umiem

eeee... szpinak to ja jadam od 3 lat dopiero :D ale przynajmniej raz w tygodniu, zapiekany z tortellini i beszamelem. Moj mnie przekonal do niego :D

tak, z grzybami ale tez wkroje kielbase podsmazona. Grzyby zbieram tylko te "gabczaste", a znosze je kilogramami bo wokol mojego miasta jest duzo lasow. W pazdzierniku jak bylismy w Czechach to szlam z mlodym 12 km po lasach w gorach i zebralam 3 potezne siatki

ja szpinak pierwszy raz robiłam w niedzielę bo mi został od tych roladek. Zrobiłam z pieczarkami i z serem. Mam zamiar zrobić go też z grzybami :) nam smakowal

tez by swietnie pasowal... a co do grzybow- tam gdzie sie urodzilam na cmentarzu jest kilka grobow pod rzad- cala rodzina sie zatrula (chyba 13 osob) wiele lat temu, przezyly tylko male dzieci, zjedli grzyby w jakies potrawie (to byly chrzciny maluszka). Matka tez przezyla bo karmila piersia i nie jadla grzybow

Nawe ta rolada nie jest trudna do zrobienia , tak mi sie wydaje :) a fajnie wyglada:) inne przepisy z tej strony co boona podałaś też fajne , a jakie zielone naleśniki shrekowe hehe :) u mnie to snieg sypie, że świata nie widac, takie duże płatki :) ale cieplutko w miare, chyba wolę śnieg niż deszcz :) Ja mam rade nie reagować na co niektóre wpisy. Myśle ze jak ktoś ma własne życie bardzo smutne , musi pocieszyć sie obrażajac innych, innego wytłumaczenia nie widze :)

Witam :) rolada mniam :) zrobię na święta :) a ja dziś placki ziemniaczane , dzieci chcą i jakąś zupkę trza zrobić, nie mam pomysłu :)

Boona to faktycznie historia :( Moja mama to bardzo wrażliwa jeśli chodzi o grzyby musi milion razy sprawdzić nim ugotuje czy da do suszenia... Ale może lepiej ,że ostrozna :) Ja to krokiety uwielbiam z grzybkami , nimy grzyby żadnych właściwosci odzywczych nie mają , ale jak sie fajnie doprawi to może cuda w kuchni z nich wyczarowac :)

U mnie sypie od wczoraj , biało wszędzie :( ja chce już wiosnę !!!!!!!!! a co do prezentów na komunię to wiem ,że na pewno dostanie rower i tablet bo to chciał , a co do reszty nie wiemy :) :)

a ja mojemu nalozylam kare na granie (gra tylko na mojej komorce)bo wczoraj byli w kinie na przedstawieniu z przedszkola i taka popisowke strzelil ze pani prawie plakala. No dostaje takiej sruby jak ma "widownie" ze szok, jak jest sam ze mna to do rany przyloz.

kurcze, jak my bylysmy male to nikt nie slyszal o tabletach itp, hehe pamietam Comodore na kasety, pamietacie?

moje sa duzo starsze ale komputera nie maja. cora ma tableta, ale sama na niego zbierala... ponad 2lata. a i tak blokada jest na nim i tylko w weekend maksymalnie 2godz moze uzywac.

oj tak boona, ale po kim ma to synuś ?, że doskonale się czuje sie na pierwszym planie ? chyba za mamusią ?