Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

zaprAszamy do dyskusji :)

Polecane posty

butelka - jeżeli tak, to nawet się nie zastanawiaj. Jeżeli kiedyś zmienisz zdanie, zawsze będziesz mogła zrezygnować. Jeżeli praca ta jednak da Ci poczucie spełnienia i radość - szukaj w niej sensu i walcz o siebie.

liliana55565 - ale jakiej odpowiedzi oczekujesz? Że prawdopodobnie jesteś w ciąży (starasz się o dziecko?) czy raczej, że możesz spać spokojnie bo to nie ciąża (boisz się ciąży?) - myślę, że tutaj wróżek nie znajdziesz, a uwierz mi opinii i porady Aśki na niewiele Ci się zdadzą i guzik będą miały wspólnego z rzeczywistością. Jeżeli jesteś czymś zaniepokojona i masz jakieśwątpliwości, myślę, że lekarz ginekolog po badaniu na pewno je rozwieje.

Gość liliana55565
staram się o dziecko, to jest dziwne, ale od 2 dni strasznie często oddaje mocz, gdzie nigdy mi się to nie zdarzało, potrafię obudzić się w nocy i biec jak najszybciej do ubikacji, po prostu chciałabym rady jakiejś kobiety, ponieważ z moim mężczyzną o tym nie da się pogadać

Butelka - w Twoim mieście na państwowej uczelni technicznej;) Wybacz, ale tutaj nie podam Ci niczego dokładniejszego. Dlatego, że również w Twoim mieście podchodziłam do in vitro. A na naszym kierunku dziewczyn było bardzo mało. Aśka srała by dniami i nocami mając taki punkt zaczepienia, aby w końcu móc na serio umilić mi życie. Do tej pory nie ma takiej możliwości. Nie gniewaj się, ale nie na takim forum.

taka sobie ja trzeba mieć twój charakter żeby bawić się w szpiegowanie kogoś i to jeszcze w takim wieku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aśka - a trzeba mieć twój charakter aby mając trójkę dzieci gnić po całych dniach przed kompem. Upsss - przepraszam - przed laptopem!

no patrz znowu jesteś moim krzesłem czy fotelem ? hahah na nic mądrzejszego cię nie stać ?

a ciebie nie stać na jakieś nowe teksty, tylko ciągle 3 zdania, którymi żonglujesz jak naćpana - stara 32-letnia dupa, a zachowuje się jak nawiedzona małolata!

mówisz o sobie ? nie no coś ty taka młoda nie jesteś hahahhahahahahahhahahahahah

Butelka - ale nie jesteś z Krakowa? Ja Ciebie skojarzyłam z Wrocławiem... 2 osoby z mojej rodziny, Twój rocznik, studiowały na Polibudzie w Krakowie;) Ale też nic więcej nie napiszę;) x Aśka - no ja też stara dupa jestem i nie mam na tym punkcie kompleksów, bo osiągnąwszy w wieku 37 lat to, co osiągnęłam mogę być z siebie dumna i jestem z siebie dumna. A Ty będąc starą dupą masz co najwyżej mieszkanie z caritasu (ale za to full wypas - z działką i ogrodem!:P), męża alkoholika i 3 dzieci, którym nie jesteś w stanie zapewnić tak naprawdę nic.

butelka - a ja kocham oba te miasta i w obu jestem bardzo często - w jednym u znajomych z uczelni, w drugim właśnie u wspomnianej wcześniej rodziny:)

jak ty dokładnie o mnie wszystko wiesz, i o moim mieszkaniu :) zadziwiające :)

napisałam ci już - wiem dokładnie tyle ile ty sama wszystkim dookoła roztrąbiłaś.

Butelka - no w Krakowie zawsze był większy wybór i większe możliwości. Ja bałam się, że się tam nie dostanę, bo na mój kierunek były egzaminy, a wówczas jeszcze mogłam składać podanie tylko na 1 uczelnię, jakbym się nie dostała to kicha. Do Wrocławia szłam na pewniaka - na konkurs świadectw;)

Aśka - rozumiem, że do ciebie nie można użyć żadnych przenośni - nic, nic, nic - trzeba jak krowie na rowie, wówczas pokapujesz!

Toruń nocą wygląda bajecznie, czy oglądałaś serial Lekarze na tvn ? dziś był emitowany :) ten serial jest kręcony akurat w Toruniu :)

szpital tak hah kręcony jest w central parku :) nie daleko mnie :) ale widok Torunia jest piękny :)