Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co się z wami dzieje kobiety

Partnerka nie chce uprawiać seksu

Polecane posty

Mamy po 21 lat. Jesteśmy ze sobą już 3 miesiące i ona nie chce uprawiać seksu. Kilka dni temu nie wytrzymałem i poszedłem do prostytutki. Zastanawiam się teraz nad sensem tego związku. Moja fascynacja i zauroczenie jej osobą powoli gaśnie i wątpię żeby coś nie zmieniło. Jednak trochę szkoda mi ją zostawiać, bo jest ładna i wiele osób mi jej zazdrości. Oczywiście nie przyznam jej się, że ją zdradziłem. Czy ktoś mi coś doradzi?

Gość pulchna paczusia
ja lubię seks, skąd jesteś, ja ze śląska, dojadę bo bardzo mi się chce

Gość tak, ja sie pogubilam
zostaw ja dla jej dobra. 3 mce i juz poszedles do burdelu, zostawilbys ja, ale szkoda, bo ladna i ludzie ci jej zazdroszcza :o zal.pl...

Gość stull
Jeśli przez 3 mce do siebie jej nie przekonałeś to zastanów sie co ty robisz nie tak. To wcale nie nią się coś dzieje tylko z tobą. U kobiety sex idzie w parze z uczuciami (mówię o tych normalnych kobietach a nie wydrach z dyskoteki). I tym sie rożnimy. Więcej uczucia, a nie czyhania na jej pochwę.

a lubisz anal i połykasz?

To było bardziej pytanie do facetów. Rozumiem, że to damskie forum, ale samce też się tutaj udzielają. Czekam więc na radę od jakiegoś faceta, który mnie zrozumie bardziej

Ja sobie nie mam nic do zarzucenia. Jestem miły, darzę ją szacunkiem oraz spędzam z nią każdą wolną chwilę. Jednak lubię również szaleństwo, namiętność i pikanterię w związku, ale ona niestety jest słaba w te klocki.

Facet wyluzuj!! Twoja dziewczyna najzwyczajniej nie jest gotowa do współżycia. Uszanuj jej decyzję.

23:30 to oczywiście podszyw.

Gość żałosneeee
"Jednak trochę szkoda mi ją zostawiać, bo jest ładna i wiele osób mi jej zazdrości. Oczywiście nie przyznam jej się, że ją zdradziłem. " może czuła, że traktujesz ją jak rzecz więc dlatego się Ciebie BRZYDZI

jarek jak można mieć 21 lat i nie być gotowym do współżycia w wieku 21 lat? Coś tu jest z nią nie halo :o

Gość żałosneeee
z takim syfem jak Ty chyba nigdy nie będzie gotowa:( musisz wrócić do koleżanek z burdelu.

To ze poszedłeś do prostytutki to był twój błąd i to bardzo poważny. Lepiej żeby się twoja dziewczyna o czymś takim nie dowiedziała. Powinieneś być dumy że masz dziewczynę która dba o swoją godność. Najlepiej kup bukiet róż i przeproś ją !!

nie halo ? a moze dziewczyna czeka na tego odpowiedniego ? i chce sprawdzić czy może akurat tobie się oddac ? A może czeka do ślubu ? Pomyślałeś trochę ? Jeżeli się to męczy poprostu z nią porozmawiaj, skoro uważasz że jesteście dorośli i już powinniście współżyć to odważ się i porozmawiaj z nią.

A może to z tobą jest nie hallo?? Dlaczego większość facetów zamiast rozumu i rozsądku używa rozporka??

Jak czeka do ślubu to mogę już teraz z nią zerwać. Co ma godność do uprawiania seksu z partnerem? Chyba z nią pogadam o tym, bo już mnie to drażni. W sumie nie żałuję nawet, że ją zdradziłem, bo to była tylko i wyłącznie jej wina, że musiałem iść do prostytutki.

Gość Zbita z tropu
"Ja sobie nie mam nic do zarzucenia. Jestem miły, darzę ją szacunkiem oraz spędzam z nią każdą wolną chwilę. Jednak lubię również szaleństwo, namiętność i pikanterię w związku, ale ona niestety jest słaba w te klocki." Przykro to stwierdzić,a le jesteś egoistą na całej linii i hipokrytą. jak możesz pisać o tym, że ją szanujesz, skoro za chwilę lecisz do burdelu by zaspokoić swoje prymitywne potrzeby? A może to nie ona ma problem, tylko ty nie znasz się na grze wstępnej? Żyjesz w zakłamaniu i wciągasz w ten swój utopijny świat również swoją dziewczynę, na której de facto wcale ci nie zależy, skoro wyznacznikiem nie pozostawienia jej przez ciebie jest jej powierzchowność, niczym pies ogrodnika...

HAHAHAHHAHA jej wina ?! Człowieku ty widzisz co piszesz ? Zamiast z nią porozmawiać to poszedłeś do prostytutki !! Takim jak ty trzeba jaja uciąć nic wiecej ! To po co z nią dalej jesteś skoro nie żałujesz zdrady ? Jeżeli nie żałujesz to czyli jej nie kochasz. Jeżeli jej nie kochasz czyli jesteś z nią dla seksu którego nie ma, wiec zostaw dziewczynę w spokoju, bo aż mi jej szkoda.

Zanim zaproponujesz dziewczynie "bzykanie", idz na badania, bo moze sie okazac, ze w pakiecie dostales od prostytutki HIV -a.

Gość Zbita z tropu
Dziękuję za komplement, to rzadkość na kafe :)

Gość o ttttttttttttttttttoooooooooo
Zdradzasz dziewczynę z prostytutką i piszesz, że darzysz ją szacunkiem. dobre... Zostaw ją, dla jej dobra

ależ prosze bardzo, ale taka prawa, sam moze gów... daje od siebie a szuka problemów w dziewczynie

Gość stull
Mam 100 procent pewności ,że nawet nie wiesz jakie ona ma wrażliwe punkty na ciele ( i nie mówię tu o łechtaczce czy punkcie g). Jeśli ją naciskasz i się irytujesz że ona nie chce, to ona jeszcze bardziej sie zamyka.Poczytaj trochę o kobietach, bo wcale ich nie znasz. Kobiety sa naprawdę inne niż mężczyżni i faceci nie dadzą ci dobrej rady. Słuchaj kobiet.

Miłe Panie, Chciałem z nią stworzyć związek i byłem w niej mocno zauroczony, ale jej dystans oraz unikanie bliskości, która jest ważna w związku choćby do tego, aby podtrzymać stworzyć i podtrzymać więź, sprawiło, że przestało mi tak na niej zależeć. Popęd seksualny może i jest prymitywną potrzebą, ale jednak bardzo silną i niezaspokojona prowadzi to frustracji, depresji i innych nieprzyjemnych schorzeń. dlatego proszę was abyście zaakceptowały to, że faceci potrzebują seksu i jeśli go nie dostaną to większości z nich niestety będzie zmuszona przez naturę iść do prostytutki lub do kochanki.

Jeszcze jeden "ruchacz pospolity", ktory szuka zrozumienia i poparcia na kobiecym forum ! - SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSpadaj do burdelu, tam jest TWOJE " naturalne srodowisko".

Gość alecooztego
Jak nisko facet musi upaść żeby szedl do prostytutki...

Jeśli tak podchodzisz do spraw związanych z seksem i do kobiet!! To daj sobie z tą dziewczyną spokój. Po prostu nie jesteś jej wart!! Zbita z tropu ma rację jesteś Egoistą myślisz tylko o sobie!!

My faceci mamy jednak tę przewagę, że jeśli partnerka nie da to my pójdziemy do prostytutki i i tak ulżymy naszym potrzebom. Natomiast partnerką już wtedy zostanie sama ze swoimi niezaspokojonymi potrzebami i będzie musiała sama sobie ulżyć. :)