Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukający_idealnej_dziewczyny

Idealna dziewczyna dla mnie moim zdaniem powinna

Polecane posty

Gość LUDZIE!!!!!!!!!!
WIECIE CO... PROPONUJE NA STOS Z NIM :D TRZEBA SIĘ POZYBYWAĆ TAKICH WRZODÓW NA DUPIE, BO ONI SIĘ MNOŻĄ. A MOŻE ON JEST ZNIEWIEŚCIAŁY JAKIŚ GEJ;P BO PRAWDZIWY FACET Z JAJAMI TO NIE MOGŁBY ZNIEŚĆ MYŚLI ŻE KOBIETA GO UTRZYMUJE, ALBO WIECEJ ZARABIA ...

nie kocham pieniędzy gardze nimi kocham tylko mądre kobiety.

Gość LUDZIE!!!!!!!!!!
KUTASA CI ODRĄBALI ? JAJ NIE MASZ, ŻE NIE CZUJESZ ŻADNEGO SAMCZEGO INSTYNKTU??? PRAWDZIWY FACET CZUJE SIĘ SPEŁNIONY WTEDY KIEDY WIE, ŻE ZAPEWNIŁ KOBIECIE WSZYSTKO CO NAJWAŻNIEJSZE, JAKIEŚ ZABEZPIECZENIEM FINANSOWE.. ZADNA PRAWDZIWA KOBIETA Z TAKIM CHŁOPCZYKIEM TO NIE BEDZIE;P A DZIECI BEDZIESZ MUSIAL ZROBIC SOBIE SAM... O ILE W OGOLE MASZ CZYM JE ZROBIC :D

mieć mieszkanie dobrą pracę ładna mądra kochająca mieć samochód i prawo jazdy jeździć ze mną tam gdzie zechce sprzątać, prać, gotować pozwalać mi wychodzić na piwo no przecież to o mnie :) no może z tą urodą to kwestia gustu ;) No więc mam to wszystko a i tak niewielu potrafiło to docenić :)

czuly_mateusz@o2.pl

Gość hahahahahahahhahahahahahahah
''Szukam tylko szczęścia i miłości'' - aha. myslisz,ze szczescie da ci taka ''idealna dziewczyna''? moim zdaniem po przeczytaniu tego wszystkiego to albo to sa jaja, albo ty jestes po prostu głupi, albo jesteś chory lub masz 15 lat. Albo wszystko razem. Uwierz mi, ta kobieta co ja wlasnie opisales nie zwroci uwagi na kogos takiego jak Ty. Zanjdzie sobie kogos kto da jej i milosc i bedzie glowa rodziny a nie jakim leniem,ktorych jest pelno. i nie mowie tego bo sie wkurzam, tak jak mi to zarzuciles, tylko dlatego, bo ja ci dobrze zycze teraz. Gdzie ty widzisz zlosc w mych postach? najwyrazniej inteligencja tez nie grzeszysz..

marlencia napisz na maila popiszemy :) skąd jesteś ? wartościowe dziewczyny też mogą pisać :)

Gość madra i wartosciowa
z glowa na karku omija z daleka takich jak ty,przykro mi..

Gość bernadotteksas
ojcze w kolorze blue postawię Ci tarota blue blue nigdy CI tego nie zapomnimy blue to blue PAMIĘĆ teraz zapomnij o kolorach bez blue boli PAMIĘĆ :( Nigdy ci tego nie zapomnisz HOJISHJOHUV H A ;) p.s. zrobic takiego loda zeby sie zaplul krwia z odbytu

ide spać kolorowych snów mam nadzieje, że jakaś fajna dziewczyna napisze na maila czuly_mateusz@o2.pl czekam.

Gość olalalala27
Piszesz autorze totalnymi sprzecznościami. Mądra kobieta się ceni i ma do siebie szacunek i nie pozwoli żeby facet nią pomiatał. Więc pozostanie ci tylko wybranie jakieś mało rozgarniętej która będzie tyrała na jaśnie pana z miną idiotki. Żadna ceniąca się kobieta nie zastąpi MAMUSI, bo chyba to co napisałeś to cechy wyniesione z domu obserwując mamusię. Tradycyjną kurę domową i ojca wyzyskiwacza. BRAVO. JAK JA SIĘ CIESZĘ ŻE TRADYCYJNY PODZIAŁ RÓL ODCHODZI POWOLI DO LAMUSA.

a co ty wniósł byś w posagu? Bo jeśli samego siebie to ja dziękuję :) Poza tym, już znalazł się taki, który docenił moją zaradność, niestety spoza Polski.

jeżeli masz 27 lat możemy razem popisać bo jesteśmy w tym samym wieku napisz do mnie :)

Gość LUDZIE!!!!!!!!!!
pocaluj sie w dupsko kretynie

Gość olalalala27
Nie jestem zainteresowana :)

"PRAWDZIWY FACET CZUJE SIĘ SPEŁNIONY WTEDY KIEDY WIE, ŻE ZAPEWNIŁ KOBIECIE WSZYSTKO CO NAJWAŻNIEJSZE, JAKIEŚ ZABEZPIECZENIEM FINANSOWE.. ZADNA PRAWDZIWA KOBIETA Z TAKIM CHŁOPCZYKIEM TO NIE BEDZIE;P A DZIECI BEDZIESZ MUSIAL ZROBIC SOBIE SAM..." xxxxxxx Ja tam akurat dobrze zarabiam. Żeby mieć dzieci potrzebna zaradna, troskliwa i przede wszystkim dojrzała kobieta. Wbrew temu co o sobie mówicie i myslicie to większość z was nie nadaje się, żeby mieć chomika a co dopiero dziecko. Przykład moich 3 ostatnich dziewczyn chociażby: bezrobotna 28 latka, pracownica kasy za 1300 zł i 0 emocjonalnością, 25 letnia studentka polonistyki, która zamierza brać 2 kierunek socjologię a dalej jedzie na rodzicach. Jeszcze, żeby się dobrze rżnęły - ale dla każdej z nich sex = leżenie na łóżku sztywno jak Ramzes 18 i jęczenie pod nosem. Dla niektórych jest wygodnie być niedorajdą życiową i dać się we władzę facetowi. Naszczęscie co jakiś czas spotykam fajne i zaradne dziewczyny co dają mi jeszcze nadzieję- niestety sa już pozajmowane i. Jestem w miarę przystojny i nie mam barier przed kobietami, więc selekcja trwa:-)

Gość coz, no wiec
Kazdy ma prawo miec swoje (nawet bardzo wyśrubowane, groteskowe w zestawieniu z tym co sam sobą reprezentuje) oczekiwania wzgledem ewentualnego partnera a innych nie brac nawet pod uwage Z TYM, ZE RZECZYWISTOSC BRUTALNIE JE ZWERYFIKUJE I JESLI KTOS NIE POTRAFI DOKONAC RZETELNEJ SAMOOCENY I NA TEJ PODSTAWIE MIERZYC SILY NA ZAMIARY TO ZWYCZAJNIE ZESTARZEJE SIE W SAMOTNOSCI SFRUSTROWANY I ZGORZKNIALY (za przyklad moglaby posluzyc otyla, brzydka pracownica biedronki z wyksztalceniem podstawowym marzaca o przystojnym bogaczu i z pogarda patrzaca na "fizycznych" jak również autor postu)

Gość lawiiiiwiii
''sprzątać, prać, gotować'' Nie masz rąk ?! Służby szukasz, to zatrudnij sobie sprzątaczkę i kuchtę domową, a nie dziewczynę chcesz wykorzystywać, prostak :O Ehh czy w Polsce są w ogóle faceci potrafiący gotować, gotujący także dla swoich dziewczyn ? Widzę że nie za wielu, a szkoda, bo to jest norma przynajmniej na północy za morzem.. I nie ma nic seksowniejszego niż mężczyzna w fartuszku :P

Zamiast listowac na kafe znajdźcie sobie taką właśnie. Nie ma nic gorszego niż gawędziarz teoretyk

czesc dziewczyny liczyłem, że jakaś napisze na e-maila ale sie zawiodłem :(

Gość MartaS_5187
Korzystaliście z leku o nazwie Vorta? No bo szukałam opinii na temat tego produktu i nic nie mogę znaleźć. Możecie coś powiedzieć mi o tym leku? Warto go kupować, próbowaliście jakichś zamienników? Na tej stronie przeczytałam trochę informacji o Vorta: http://www.listalekow.pl/vorta/ - uważacie, że można się tym sugerować? Wolałabym się nie rozczarować i roztrwonić bezsensownie pieniądze, dlatego liczę na Wasze sugestie. Dziękuje z góry za ewentualną pomoc.

Gość gość
poszukaj przez szukam sponsorki