Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv

czy ktoś miał anemie? a dokładnie krwinki aplastyczne?

Polecane posty

witam, jak w temacie..w skrócie, 3lata temu byłam w szpitalu na zanik szpiku kostnego Pancytopenia czy jakos tak, kupa badań, itp... jestem pod kontrola hematologa, wczoraj na wizycie pani dr. mi powiedziała,ze krwinki robią sie aplastyczne, co oznacza, ze mój szzpik znowu zle pracuje.jest ktos w temacie?

Gość Komunikat Ministerstwa Prawdy
tylko buraczki czerone cie uratuja szklanka dziennie poszukaj w gogle

ja mam ciezka anemie..ale jak mi lekarz powiedzial obraz mojej krwi jest prawidlowy..braki hemoglobiny mam ze zlego wchlaniania zelaza...mam go w organizmie 25 a norma jest od 50-100

Gość to jej powiedz ze nie
a jakie mialas objawy?

ja to wszystko czyli wit B12, żelazo itp, dostaje w zastrzykach, i tak juz bede miec do konca życia, mój organizm nie pobiera tyle ile trzeba z pozywienia. a co do obiawów - ataku ostre dostałam w maju -zimno, goraczka, nie wstawałam z łózka, to poprzedzało silne zmeczenie, brak checi do działania, ospałosc, w kazdym kącie bym sie ukryła by tylko tam siedziec i odpoczywac. po ataku lezałam w łózku z goraczka myslac ze to grypa. po badaniach okazało sie, ze wedłóg wyników juz nie zyje. w klinice hematologi, miałam liczne badania, szpik itp. teraz znowu mi spadaja wyniki, i krwinki sa obrzymie

Gość jbftdrtser
hmmmm,ja tez mam bole stawow,zimne nogi,mimo ze cala jestem goraca,nerwowa ,depresyjna ,nic mi sie nie chce,brak checi na cokolwiek,tylko bym spala ,chyba pojde na badania

ja jestem po serii 10 zastrzykow b 12...ale niewiele to dalo..jem sorbifer...i kwas foliowy ale to wszystko do dupy....czekam do marca -bede miala przetaczanie krwi

Gość jbftdrtser
no mnie drazni wszystko,telewizor ,radio ,ludzie,swiatlo zapalone,straszna zrzeda sie zrobilam