Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skromna Osóbka

Czy to prawda, że w którymś z odcinków kreskówki "Tabaluga"...

Polecane posty

Gość Skromna Osóbka

...została wypowiedziana kwestia: "Jakubie, zrób mi loda!"? Znalazłam jakieś filmiki na YT, ale to przeróbki, chociaż mnóstwo razy słyszałam, że padło tam takie zdanie. Mi się jakoś nie chce w to wierzyć, ale w sumie... Arktos co chwile wydawał Jakubowi rozkazy, no i bardzo lubił lody, więc może jednak coś takiego było.

Gość m333333
było na 100%.

Gość w co drugim odcinku :D [czesc]
w co drugim odcinku :D 🖐️

Prawda prawda;) Nawet jakiś czas temu oglądałam gdzieś tabaluge i padły te słowa ;D

W wielu odc. to występuje... Bo ten bałwan... nwm jak sie nazywa xD lubi lody...

Gość Skromna Osóbka
No tak, ale z reguły Jakub tylko te lody przynosi... No chyba że chodzi tu o przyniesienie Arktosowi nowej marchewki - i to nie na nos tylko... No domyślacie się chyba. :D

Gość Jakub z Tabalugi
POTWIERDZAM. Jego Lodowatość Arktos I Wielki wprost UWIELBIA, jak robię mu loda i bardzo często o to prosi. A ja, Jego wierny sługa, zawsze chętnie wypełniam rozkazy mojego Pana, zwłaszcza ten.

Gość gość
Obejrzałem jakiś czas temu wszystkie odcinki i w żadnym nie pada ten tekst. Zmyślił go autor demotywatora.

Gość PraweaTywea
No oczywiscie ze powiedzial i co w tym dziwnego?? Dzieciom to sie nie kojarzy z erotyką :O Tak samo w itnerncie jest taki obrazek - Delfiny ktora tworza obraz nagiej kobiety i faceta. POkazano ten obrazek dzieciom i wszystkie dzieci widzialy tam delfiny, a potem jak pokazano doroslym to 90% na pierwszy rzut oka widziala naga kobiete 🖐️

Gość Nie przypominam sobie
żeby był taki tekst. Co prawda Arktos chciał tam jakieś lody ale nie pamiętam, żeby to tak brzmiało :p

Gość Ten tekst
Nie pada w ŻADNYM odcinku. Na internecie są podrobione filmiki i kilka odcinków tabalugi i w żadnym nie pada ten tekst. Ktoś mądrze napisał, że Jakub nie robił lodów Arktosowi tylko je przynosił gotowe więc ten tekst nie miałby sensu :P Wiem to bo byłam fanką tabalugi i oglądałam każdy odcinek :)

Gość gość
Jeśli kiedykolwiek padł ten tekst to chciałbym odcinek i minutę bo jest zakład o 8 l wódki

Gość gość
Postanawiam obejrzeć wszystkie odcinki Tabalugi i dam znać czy było coś takiego i w jakim odcinku:D. Już obejrzałem z połowę odcinków i nie słyszałem: Jakubie zrób mi loda:(.

Gość gość
Obejrzałem wszystkie odcinki Tabalugi i nie było: Jakubie zrób mi loda. Było przynieś mi loda w odcinku w którym Key się poślizgnął o skórkę od banana rzuconą przez sępa.

Gość gość
Te dwa ostatnie komentarze "gościa" to ja pisałem. Udzielę się po raz trzeci. To nie jest temat o pokemonach tylko o Tabaludze ale mam nadzieję że nikt się nie obrazi że piszę nie na temat wątku. To prawda że coś takiego było w pokemonach. Sam usłyszałem:D. W oryginalnym odcinku nie przerobionym. Nawet wiem w którym:D! W odcinku pt. ''Uwaga wysokie napięcie!". Jak mi ktoś nie wierzy to niech obejrzy ten odcinek.