Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy 34353

moja dziewczyna jest nieczysta

Polecane posty

Gość nowy 34353

mam w związku z tym problem ponieważ jestem z nią od ponad roku, kiedy jej przeszłość wyszła na jaw. Ogólnie jest to wspaniała dziewczyna, ładna, inteligentna wrażliwa, świetnie nam się razem dogaduje, w pewnym momencie pomyslałem nawet że to dobry materiał na żonę. Niestety okazało się że zanim mnie poznała mówiąc kolokwialnie "puszczała się" , nie potrafię sobie z tym poradzić momenatami brzydzi mi się kiedy na nią patrzę i wyobrażam sobie że inny mógł ja... Pomóżcie jak sobie z tą sytuacja poradzić, dodam że ja nigdy wcześniej nie miałem żadnej dziewczyny, nie uprawiałem seksu, nawet nie cąłowałem się z żadną

posłuchaj, nie ma to znaczenia jeśli nie będzie tego robić będąc z Tobą. Wychodzę z założenia, że w każdym z nas jest trochę dzi...ki - nawet w Was facetach :d Ty to odkryjesz pewnie za jakiś czas

Gość nowy 34353
pxpt5pxpt5 - nie wiem może mój punkt widzenia jest dziwny, ale ja szukałem właśnie takiej żeby byc tylko dla siebie, to by było piękne, wtedy według mnie mozna mysleć o wierności wzajemnym szacunku, w momencie kiedy sie dodwiedziałem o tym oczym sie dowiedziałem jej obraz zupełnie się dla mnie zmienił - skoro robiła to już wczescniej to naprwdę nie ma to dla mnie znaczenia czy będzie to robic dalej bo i tak juz nigdy nie będziemy tylko dla siebie

Gość inna277
weźsobie zakonnice może będzie czysta alenie gwaratuje najwyżej wypierz ją w Wizirze

ekhm... jeśli była dziwką to się z tobą zgodzę a jeśli spała "tylko" z paroma facetami to w sumie wyolbrzymiasz problem

nowy :) kolego, posłuchaj. Jeśli się kochacie, niech obraz jej przeszłości nie rzutuje na całokształt postrzegania przez Ciebie jej osoby. Przecież przeszłości nie wymaże a nie jest powiedziane, że będzie to robić będąc z Tobą w związku... Oczywiście, istnieje pewne niebezpieczeństwo bo już tego zaznała, ale... daj jej i sobie szansę

Gość aga gagagagagaga
Co masz na myśli, używając sformułowania ''puszczała się'' ???

Gość nowy 34353
le plus - tak aga - odbywała stosunki ze swoimi byłymi facetami

A co miała robić? Grać w szachy z nimi ? To oczywiste że z byłymi partnerami uprawiała seks, a nie czekała na takiego idiotę jak ty :)

Gość aga gagagagagaga
Ja pierdykam. Nie dość że miała facetów, to jeszcze odbywała z mini stosunki??? Co za koorwiszon!!! Pozostaje mieć jedynie nadzieję, że teraz stała się już porządną dziewczyną i z Tobą już żadnych stosunków nie odbywa ;)

Gość puszczac sie
to dawac byle komu a nie uprawiac seks ze swoim partnerem:O

Gość nowy 34353
aga - nie nie odbywała ze mną - poniewaz chciałem czekać do slubu - niedawno dowiedziałem sie tego jaka była naprawdę - i prawdę mówiąc to brzydzę się jej nawet dotykać w tak chwili

"obrus i cnota - na raz"..... zrodlo: skarbnica madrosci ludowej ;)

Nowy to poszukaj sobie dziewicy (ale to tak jakbyś żywego dinozaura szukał) tak więc mnóstwa szczęścia życzę bo będzie ci potrzebne , a tą swoją komuś odstąp ... Jak coś to ja się piszą na nią ;)

Gość nowy 34353
poplamiony obrus wyrzuca się na smietnik - i tak samo nalezy czynić z puszczalskimi - zarówno dziewczynami jak i facetami - bo nie jestem jakim szowinistą - co mi wczescniej zarzucano - ze wymagam od innych a nie od sibie - wymagam po rowno i od innych i od siebie

Gość aga gagagagagaga
Tak poważnie. Porozmawiaj z nią szczerze i szukaj dalej tej wymarzonej cnotliwej panny. Skoro teraz czujesz do niej obrzydzenie a nadal jesteś w takim związku, postępujesz bardzo nieszczerze wobec niej. Nie zawracaj jej głowy swą osobą. Niech każde idzie w swoją stronę i ma szanse ułożyć sobie szczęśliwe życie z osobą, która będzie w pełni akceptowała Was takimi jakimi jesteście.

Nowy a ile macie lat? Ja cie rozumiem bo tez zawsze marzylam o prawiczku a moj narzeczony o dziewicy i chcielismy czekac do slubu ale po 3 latach chodzenia wyladowalismy w lozku i nie zalujemy tego,.

Gość nowy 34353
jesteście zboczeni jak można wspołzyc z dziewczyna ktora juz wczesniej miała w sobie innego to jest obrzydliwe

Gość nowy 34353
Dusiunia - ale jezeli jestescie teraz ze soba i juz ze soba zostaniecie to jest ok , ja mam 29 , ona 25

Mam nadzieję, że to prowo. Nie wierzę, że tacy faceci naprawdę istnieją:(:(:( Jesteś żałosnym, zakompleksionym facecikiem. Mam nadzieję, że ta dziewczyna z Tobą nie będzie, bo co będzie miała za życie.

Gość atanazy_k
chłopie, na erotycznym szukasz wsparcia?? na jakimś uczuciowym czy platonicznym takie pytania zadawaj, tu ci lubrykant do analnego i jak lewatywe zrobic co najwyzej podpowiedza :) to żeś się uchował (jeśli nie prowo)

No tak, za 2 miesiace mamy slub i decyzja o wspolzyciu byladlugo planowana, chcialam miec pewnosc komu oddaje moj najwiekszy skarb.

Gość atanazy_k
do krytykantów - odrobine szacunku do innych, nie każdy traktuje drugiego człowieka jako maszynke do orgazmów

Gość nowy 34353
Dusiunia - i tylko takie kobiety zasługują na szacunek , na to by je kochać - tak szczerze, byc tylko dla siebie byc szczesliwym tak bez jakis "dreczacych " mysli o przeszłosci - bo jest tylko to co teraz - to co razem tworzycie - szczerze gratuje i mam nadzieje - choc już bardzo niestety bardzo nikła ze tez kiedys spotkam taka kobiete

Gość nowy 3435
Dusiunia - i tylko takie kobiety zasługują na szacunek , na to by je kochać - tak szczerze, byc tylko dla siebie byc szczesliwym tak bez jakis "dreczacych " mysli o przeszłosci - bo jest tylko to co teraz - to co razem tworzycie - szczerze gratuje i mam nadzieje - choc już bardzo niestety bardzo nikła ze tez kiedys spotkam taka kobiete