Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy 34353

moja dziewczyna jest nieczysta

Polecane posty

Gość nowy 3435
daga "niestety w mojej definicji nie ma nic o seksie bo sama wczesniej wspolzylam bo wiedzialam jakie to jest przyjemne" - to wytłumacz mi jedno - dlaczego zdrada - czyli seks oznacza zazwyczaj koniec związku i miłości - przeciez to tylko seks - mogłbyc przeciez nawet bez uczuc tylko dla samej przyjemnosci to dlaczego to ma taka wage ze oznacza koniec

Jak sie znudzi to zostawic???? czy ty czlowieku jestes normalny??? z tego co wypisujesz to nie. skoro jestes takim wielkim CHRZESCIJANINEM to juz masz grzech spotykajac sie z nia i nie mowiac jej prawdy co myslisz. ale nie zdziw sie jak dostaniesz W PYSK jak powiedz jej co o niej myslisz. dla mnie to ona jest w 100% norlana dziewczyna za to ty jakim PALANTEM O WYGOROWANYCH OCZEKIWANIACH.

Gość Co za pipek........
..jest różnica, po 200 facetach miałaby ,,rozklapioche,,

Gość Co za pipek........
...MIZOGINISTA...z natręctwami....TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak seks oznacza koniec zwiazku i co to ma sie do zdrady. ludzie wspolzyja niewazne czy sa w zwiazkach czy nie. bedac w normalnym z kims uprawiasz seks bo po 1. jest to dopelnienie zwiazku, po 2. bliskosc jest wazna, a po 3 jest to mega przyjemne.

Dziewice zawsze mozna znalezc ale raczej mlodsza tak okolo 20 lat... Nie namawiajcie go do seksu jesli tego nie chce! To jego zycie

Gość Co za pipek........
..nie dyskutować z e złotoustym .....ktoś napisał ..nie dyskutować z g....m bo ściągnie cię do swego poziomu i pokona doświadczeniem...

Nowy powinnienes wybrac sie do seksuologa bo moim zdaniem masz problemy. I NIKT GO NIE NAMAWIA DO WSPOLZYCIA

Gość nowy 3435
najchętniej bym z nią został - tyle między czasie moze warto z jakimiś paroma innymi "nabrać doświadczenia" to może faktycznie moje podejscie się zmieni a i zostane z wartosciowa dziewczyna - ktora w istocie ona by była - gdyby nie to...

AUTORZE:) Powiem Ci tylko, że na nieodpowiednim forum się wypowiadasz.. tutaj jest niewielu wierzących niestety...ja nie mam z tym problemów- jestem typowym katollem i mam to gdzeiś . Oboje z Lubym nalezymy do RCS http://www.rcs.org.pl/ czekamy na siebie:) Mój Przyszły Mąż jest w Twoim wieku, a ja rok młodsza:) Naprawdę się da czekać na siebie i walczyć:) Pozdrawiam, z +

Twoj cytat "wartosciowa dziewczyna - ktora w istocie ona by była - gdyby nie to..." jednak zmieniam zdjanie TOBIE NIE JEST POTRZEBNY SEKSUOLOG A PSYCHIATRA. nabrac doswiadczenia bedac w zwiazku z dziewczyna? to zwykla zdrada a z ciebie taki CHRZESCIJAN. SMIECHU WARTE

Gość marcelllo
Wypowiadam się ostatni raz, bo Twych chorych wyobrażeń i tak się w zwykły sposób wyleczyć nie da. Ustaliliśmy już, że Ona Cię nie okłamała, nie zataiła przed Tobą przeszłości, postąpiła zupełnie fair wobec Twej zakompleksionej i zdziwaczałej osoby. Ty okłamałeś ją na samym początku nie ustalając swoich wymagań wobec wyimaginowanej partnerki. Kłamałeś jej i sobie samemu kochając wyobrażenie a nie osobę z którą jesteś. Okłamujesz ją nadal, będąc z nią dalej czując jednocześnie odrazę. JESTEŚ NIESZCZERY i ZAKŁAMANY !!! Wywnętrzasz się tu na forum przed obcymi ludźmi, a brak Ci odwagi aby porozmawiać z właściwą osobą !!!

Gość nowy 3435
daga - plączesz się w zeznaniach - chwilę wcześniej udowadniasz mi że to TYLKO seks że to nic wielkiego czysta przyejmnosc i ze to noramlne - wiec nie wiem o co Ci chodzi a po drugie nie nie stosuje wobec nikogo przemocy fizycznej nie stosowałem ani nie zamierzam - ale skoo piszesz ze miałbym dostac w PYsk - to chyba ona bardziej by na to zasłużeyła za to ze się tak "zeszmaciła"

Gość Co za pipek........
...jak skończysz to biegusiem do konfesjonału bo będziesz nieczysty i szatan skusi ciebie ....ubiegniesz się do indywidualnego występku w w ciasnej kabinie toalety........... .....jak bardzo ,, kochasz,, swoją ,,mamusię,,...cycusiu....?????????

Gość Co za pipek........
...co za ciemnogród....a może prysznic bierzesz w kąpielówkach...???

Gość aga gagagagagaga
Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma. Miłość nigdy nie ustaje, [nie jest] jak proroctwa, które się skończą, albo jak dar języków, który zniknie, lub jak wiedza, której zabraknie.

I nie słuchaj złych doradców:) Nie musisz nabierac fałszywego doświadczenia, żeby być super Gościem:) Może warto po prostu się pomodlic za przyszłą zonę? Mnie tez cieżko byłoby sobie wyobrazić, że mój przyszły Maż spał z kilkoma laskami, ale gdynym Go kochała- Miłosc wszystko przetrzyma i wybacza. Jesli Ją kochasz i jesteś w stanie wybaczc, to walcz. Jeśli nie, to się rozstańcie. Porzadnych kobietek na świecie jest całe mnóstwo- mam chyba z tuzin koleżanek przed 30, które są jak ty to okreslasz czyste i tez czekają na swoją Miłość:) Pozdrawiam :)

Gość Co za pipek........
...jeśli to podszyw to dobry......

Gość Co za pipek........
..i koleżanki są pajęczyną zaciągnięta.......i mają hysterię.......

Czlowieku ty jestes naprawde ograniczony. nie umiesz czytac ze zrozumieniem. seks to seks jest to normalna rzecz u doroslych ludzi i sprawia przyjemnosc (ty doznales tej przyjemnosci tylko podczas masturbacji). jej dac w pysk? a za co? za to ze spotykala sie z kims i ladowali w lozku? sorry ale to chore. nie znajdziesz osoby ktora sprosta twoim chorym wymaganiom. to pewne... no chyba ze zaprzyjaznisz sie z jakas 10 latka, bedziesz ja mial caly czas pod kontrola i jak skonczy 16 lat to wtedy sie z nia przespisz., CZLOWIEKU IDZ SIE LECZ!!!!!!!!!!!!!!

Poza tym wazna jest tutaj kwestia, czy szalała na prawo i lewo, czy po prostu się zakochała i się zdarzyło. Każdy z nas ma pokusy- nawet Ty. Musisz wiedzieć czego chcesz po prostu i zmień forum:) Dobrze Ci radzę, bo tutjesi bywalcy i jeszcze na tym wątku to interesują się długością swoich organów i pozycjami seksualnymi, a z dziewictwa się nabijają... Cóż, bywaj Bracie:)

do DAGA:) dlaczego Autor ma się leczyć? A co do dziewic to są jeszcze, wystarczy poszukać w odpowiednim środowisku.. Na pewno nie na tym forum, zwłaszcza w tym dziale...

Gość co za kretynizm :D
i co nowy... teraz będziesz szukał na mus dziewicy? wszystkie panny które spotkasz będziesz wypytywał z iloma facetami się 'puszczały'? hahahahaha TRAGIKOMEDIA

Gość Co za pipek........
...niereformowalny ,,matoł,, nie zdolny do refleksji.....

Jak wy się w ogóle zachowujecie? Sami jesteście ograniczeni, skoro nie potraficie zapanować nad własnym pożądaniem.!!! Żal mi Was, myslicie tylko jednym końcem ciała. Włączcie mózgi AUTORZE tego wątku znikaj stąd, bo to banda oszołomów i maniaków seksualnych!

Autorze! Nie wierz wypowiadającym się w Twoim temacie. Szanujące się dziewczyny, kobiety istnieją! Każdy mierzy swoją miarą. Masturbujący się, będzie Ci zalecał onanizm, puszczajacy się, puszczanie się, żyjący na "kocią łapę", takie właśnie życie. I będą to podawali jako normę. Nie daj się oszukać. Jesteś dorosły i masz swój rozum, wyznajesz piekne wartości i jesteś im wierny i tak trzymaj. Patologiczni erotomani będą Ci wmawiać, że jesteś nienormalny, bo się szanujesz i tego samego oczekujesz od swojej przyszłej żony. Będą Ci wmawiac, że tak naprawdę człowiek jest niewolnikiem swoich instynktów i niczym się nie różni od kopulującego psa, bo sami tak żyją. Kłamią, albo nie wiedzą, że się mylą, bo inaczej nie potrafią. A Ty masz rację, że szukasz czystej. Kto szanuje wartości moralne, a współżycie przedślubne uważa za grzech smiertelny, ten lepiej rokuje jako żona. Pewnie, że na człowieku nie można się oprzeć do końca, ale większe będzie prawdopodobieństwo, że będzie się o ten związek starać. Myślę, że te odczucia wobec Twojej dziewczyny , to jakiś znak. Skoro czujesz taki dyskomfort, nie brnij w to. I nie szukaj zrozumienia tutaj, gdzie będą Cię postrzegać jako wariata, podobnie jak i mój wpis z pewnością. Ale mam to w nosie.:) Są portale dla ludzi z wartościami, nie jesteśmy jakąś mniejszością, zło, zepsucie jest zawsze głośne i krzykliwe i dlatego tak zauwazalne, że wydaje się normą. Powodzenia życzę.:)

Dzięki MISSMOHER:) Już myślałam, że jestem sama z tak STAROMODNYMI poglądami:) Jednak nadzieja we mnie wstąpiła:) NIE DAMY SIĘ:) P.S zaczynam miec tego forum juz po 3 dniach. Tutejsze moderatorki sa dziwnie porawne jeśli idzie o tępienie tradycyjnych poglądów. Własnie zauważyłam, że zostały usunięte wszystkie moje wczorjasze posty dotyczące aborcji farmakologicznej. A dlaczego? Bp napisałam, że to zwyczajne zabójstwo dzieci...porażka

Gość nowy 34353
Aniołek85, missmoher - dziekuję za słowa zrozumienia - wiem że będzie cięzko zwłąszcza w tym wieku, i najprawdopodobniej to się nie uda, ale jak to mówią nadzieja umiera ostatnia, choć prawdę mówiąc to i ona już kona .