Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy 34353

moja dziewczyna jest nieczysta

Polecane posty

Gość nowy 34353
" Ja również miałam kiedyś taki problem bo on był moim pierwszy a ja dla niego nawet nie wiem która. Dziś coraz bardziej się zastanawiam czy nie lepiej bym się czuła gdym wypróbowała więcej sprzętów i nie miałabym pretensji że on się wyszalał a ja nie" w pełni się z Tobą zgadzam UbuntuXI - a może własnie takie "wyrównanie rachunków" jest potrzebne - może to właśnie jest wstanie uratować moj związek z nią, może własnie w ten sposób przestane patrzeć na nią jak na zwykła "sz...te" gdyż własnie tym sposobem stanę się taki jak ona i nie będzie mi już to wtedy przeszkadzać - małżeństwo/związek to przecież partnerstwo gdzie obie strony powinny się wzajemnie szanować a nie miec do siebie o cokolwiek pretensje

Gość nowy 34353
UbuntuXI - a może własnie takie "wyrównanie rachunków" jest potrzebne - może to właśnie jest wstanie uratować moj związek z nią, może własnie w ten sposób przestane patrzeć na nią jak na zwykła "sz...te" gdyż własnie tym sposobem stanę się taki jak ona i nie będzie mi już to wtedy przeszkadzać - małżeństwo/związek to przecież partnerstwo gdzie obie strony powinny się wzajemnie szanować a nie miec do siebie o cokolwiek pretensje co w przypadku różnić w doświadczeniach czy to jeśli chodzi o seks czy tez o samo doswiadczenie w związkach ma chyba znacznie

Gość jdikjadajdkk
tak wswoją drogą ciekawe jakie zdanie ma ona bo jakośo tym cicho , :) jak to wytrzymuje z taką lebiegą , podejrzewam ,że większośc z tego co tu pisze istnieje w jego wyobraźni :)

Gość UbuntuXl
Moze sie to sprawdzi w Twoim przypadku ale co z postanowieniem ze czekasz do slubu? I co na to Ona? Powiesz zeby poczekala a Ty bedziesz szalal? Albo bedac z Nia? Dziewcze sie wkorvic moze i lipa bedzie a nie zwiazek.

Gość jdikjadajdkk
ciekawe zresztą od jakiego momentu zaczyna się ta nieczystość, przykłądowo całowanie to już się jest brudnym czy jeszcze nie? , a macanko , czy oral ? to już, czy jeszcze nie ?

Gość UbuntuXl
nieczystosc w tym watku rozumiem jako "nie dziewictwo"

Gość jdikjadajdkk
aa, czyli ostre macanko wchodzi w grę? dobre i to

Gość RuuMCAJS
...autorze czyli nowy xxxxx : ...gdybyś śmieciu wyciągnięty....był takim ideałem jak tu się prezentujesz ,nigdy nie użył byś słowa ,,SZMATA,, na jakąkolwiek dziewczynę...ten fakt predystynuje cię to kategorii buszmenów ,pokurczy poniżej 175 cm wzrostu z którymi nie prowadzi się sporów i dyskusji lecz wali się w mordę...gdybyś w mojej obecności w ten sposób obraził tę dziewczynę ...rozsmarował bym cię po asfalcie ...PROSTAKU......z ...problemami...kwalifikujesz się do psychiatry...bełkocie smętny.....

Gość RuuMCAJS
...czytając twoje wypociny zauważam że dóópa z głową tobie się pomyliła....

Gość RuuMCAJS
..jeszcze jeden z małym fiutem i syndromem kastracji psychicznej przez somatyczną mamusię.....

Gość nowy 34353
UbuntuXI " co na to Ona? Powiesz zeby poczekala a Ty bedziesz szalal? Albo bedac z Nia? Dziewcze sie wkorvic moze i lipa bedzie a nie zwiazek." jeżeli ona miała prawo uprawiac seks z innymi i ja mam to zaakceptowac to dlaczego ja nie miałbym mieć prawa? po prostu ona robiła to wczesniej a ja te zaległości powinienem nadrobic w tej chwili żeby w jakiś sposób uratować jednak nasz związek ponieważ bardzo mi na niej jednak zależy

dla mnie jestes debilem i nie mam na mysli twoich pogladow. chcesz wyrownac rachunki, poprobowac? ja nazwales szmata... czyli PO PROSTU W TWOIM MIEMANIU CHCESZ SIE ZESZMACIC.... BLAHAHAHAHAHAHAHA. czlowieku ty masz rozdwojenie jazni czy co??? najpierw piszesz o jakiejs chorej CZYSTOSCI a pozniej o wyrownywaniu rachunkow. ZMIEN LEKARZA I TE TABSY BO ONE NIE DZIALAJA NA CIEBIE

Gość nowy 34353
daga - nie zrozumiałaś mnie - tak chce się zeszmacić - ale tylko po to by nie stracić swojej dziewczyny ponieważ chcę z nią być, poniewaz jest to naprawde wartościwa osoba (nie licząc sfery seksualnej), a w tym celu muszę się stać taki jak ona - prawdopodonie tylko w ten sposób będę wstanie się do niej zbliżyć i uratowac zwiazek

ochhh.... az serduszko zabolalo i w oku lza sie zakrecila..... BLAHAHAHAHAHAHAHAHA Jakie ty masz dobre serce... chcesz jej dorownac bo ona jest w twoich oczach szmata a ja tez chcesz bzyknac. NAJPIERW ZROB WYWIAD Z ILOMA KOLESIAMI ONA TO ROBILA BO MOZLIWE ZE CI KAZY NA BURDELE NIE STYKNIE bo z tego co piszesz.... skoro zadna cie do tej pory nie chciala to nadal tak bedzie

Gość nowy 34353
nie chodzi mi o to z iloma bo to wiem że z dwoma, tylko o to ile razy

Gość bla bla i już
"Zespół Madonny i ladacznicy zaburzenie seksualne opisane przez psychoanalityka Renshava, polegające na ambiwalentnej postawie mężczyzny wobec natury kobiecej. W mentalności mężczyzny współistnieją dwa modele kobiety: Madonna porządna, cnotliwa, idealna żona i matka oraz ladacznica zmysłowa, rozpustna, dostępna, zabawowo traktująca seks." Dziewictwo, bądż jego utrata nie zmienia charakteru człowieka. Nie jest to jakas magiczna korona, która uświetla kobietę, czyniąc z niej anioła. Los dał ci szansę, poznałeś miłą, inteligentną i wrażliwą dziewczynę, w której się zakochałeś. Następnym razem możesz poznać dziewicę o charakterze jędzy (przyjrzyj się tylko co niektórym naszym politykom). Zastanów się, drogi autorze, co robisz, zanim stracisz, to, co masz, przez własną głupotę.

Gość UbuntuXl
jeżeli ona miała prawo uprawiac seks z innymi i ja mam to zaakceptowac to dlaczego ja nie miałbym mieć prawa? po prostu ona robiła to wczesniej a ja te zaległości powinienem nadrobic w tej chwili żeby w jakiś sposób uratować jednak nasz związek ponieważ bardzo mi na niej jednak... xxxxx Ona miala prawo bo nie byliscie razem bo moze nawet sie nie znaliscie,nie mogla przypuszczac ze Cie spotka,ze spotka swojego jedynego w postaci Twojej osoby. Jednak skoro Ona zaakceptuje Twoje podejscie i to co chcesz zrobic to zyczyc tylko szczescia:-) Powiedz prosze jeszcze co Ona na to? Co mysli o wyrownaniu rachunkow? Bo badz co badz ale nawet jakby stwierdzic ze Cie skrzywdzila swoim wczesniejszym postepowaniem to nieswiadomie.Ty bedziesz krzywdzil ja swiadomie.

Gość katttttt
Szanowny nowy o ile nie jesteś trollem albo mitomanem to ustal i napisz Ile wybranka ma lat i w jakim wieku zaczęła .Czy ci dwaj(o ile było dwóch tylko......) to były związki z uczucia czy zwykłe d****dawstwo. To pozwoli wysnuć pewne wnioski. A co do ciebie . Jeżeli jesteś silny to pozostaniesz przy swoim . Czy proste ? Tutaj piszą często mitomani którzy swoje mniej lub bardziej porypane fantazje biorą sami za real .Stąd często zakompleksieni osobnicy kreują tu się na cynicznych silnych ludzi doradzając ci to i owo albo wyszydzając. Twój błąd że wcześnie o tym z lubą nie porozmawiałeś. Zaszło to daleko i teraz płacz. Napisz w każdym razie jak ci się tu nie znudziło.

Gość nowy 34353
wiesz jest coś takiego jak przestępstwo umyślne i nieumyślne to drugie również podlega "karze" tylko że w mniejszym wymiarze. To że z kimś była a teraz nie jest świadczy tylko o niej - skoro nie była kogoś pewna - to dlaczego musiała z nim TO robić?, skoro kobiety tak niby uwaznie dobieraja sobie partnerów seksualnych to dlaczego nie widziała wówczas powodu dla ktorego nie sa ju z z tamtymi razem a mimo to puszczała się z nimi

Gość nowy 34353
kattttt ona ma 25 ja 29 miała 2 i sądze że nie kłamie z jednym była 5 lat z drugim 3, ja przed nia nigdy z zadną nie byłem nie miałem dziewczyny, nawet sie nie całowalem to tak w skrocie

Czlowieku ty naprawde jestes smieszny!!!!!!!!!111 twoje slowa " wiesz jest coś takiego jak przestępstwo umyślne i nieumyślne to drugie również podlega "karze" tylko że w mniejszym wymiarze" ale o jakiej karze ty mowisz???? za co ty chcesz ja karac??? skad wiesz, ze ona z tymi chlopakami nie planowala sobie zycia? nie wiesz jakie to byly zwiazki i nie mozesz jej oceniac. "To że z kimś była a teraz nie jest świadczy tylko o niej" to rozwodka ktora zostawila meza bo ja bil tez jest puszczalska i zasluguje na kare? miala sie poswiecic bo przed dlubem on byl kochany a po wyszlo szydlo z worka?????

Twoj ostatni post utwierdza mnie w przekonaniu, ze jestes NIENORMALNY!!!!!!! dziewczyna chodzila 5 lat z chlopakiem i mieli sobie patrzec w oczy? chyba zartujesz. a ten okres swiadczy tylko o tym, ze i z jednym i z drugim planowala cos wiecej niz tylko seks.MUSISZ SIE OSWOIC ZE NIE KAZDY JEST TAKIM OBLESNYM NIEUDACZNIKIEM JAK TY KTORY NIE POTRAFI SIE NAWET UMOWIC Z DZIEWCZYNA

Gość nowy 34353
""To że z kimś była a teraz nie jest świadczy tylko o niej" to rozwodka ktora zostawila meza bo ja bil tez jest puszczalska i zasluguje na kare? miala sie poswiecic bo przed dlubem on byl kochany a po wyszlo szydlo z worka?????" podobno kobiety maja wyczucie, a i ślubu nie bierze się po 2 tygodniach znajomosci tylko czasem po latach by byc pewnym drugiej strony i to nie tylko moje zdanie ale wielu osób i instytucji - rozwody sa grzechem

Gość nowy 34353
" skad wiesz, ze ona z tymi chlopakami nie planowala sobie zycia?" - akto w wieku 16-17 czy 18 lat planuje sobie z kims życie - porpstu niektórzy się wowczas puszczaja a niektorzy nie

Gość nowy 34353
" skad wiesz, ze ona z tymi chlopakami nie planowala sobie zycia?" - a kto w wieku 16-17 czy 18 lat planuje sobie z kims życie - porpstu niektórzy się wowczas puszczaja a niektorzy nie

Gość takajednadziewczynai
słuchaj, to teraz ty już tez jesteś nieczysty i Twoja "przyszła" dziewczyna dziewica nie będzie Cie chciała bo się "puszczałeś" z tą :o

Gość nowy 34353
nie doczytałaś - ja z nia tego nie robiłem - miałem zamair dopiero po slubie - ale nagle wydało sie że ona ni ejest już osobą wartościową

Gość katttttt
Z tego co piszesz stałe związki więc nie najgorzej. Nominalnie mogła zacząć w wieku 17-18lat (czy była przerwa w związkach ?) Czy wcześniej? . Wiek inicjacji jest istotny dla sprawy. Ważne też - jeżeli wiesz -czy zaczynała współżycie od razu czy czas jakiś z tym czekała np. parę miesięcy żeby poznać gościa. I dopiero jak nad tym się zastanowić to można wyciągać wnioski. No i napisz jak zaregowała jak powiedziałeś o sobie -czy wyszydzała cie wtedy ?

Gość nowy 34353
przeciez ja sie jej w zyciu nie przyznam ze jestem prawiczkiem - wlasnie dlatego chce isc "nadrobic" i nabrac doswiadczenia miedzy czasie - nie chce jej okłamywac

Widzę, że karuzela kręci się nadal. Musiałbym się z nim spotkać, żeby uwierzyć, że istnieją takie osobniki. Myślę, że jedynie metody NKWD byłyby w stanie go wyleczyć.