Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy 34353

moja dziewczyna jest nieczysta

Polecane posty

Gość nowy 34353
daga - dlaczego masz o mnie takie złe zdanie? przeciaz to ja jestem czysty w tym zwiazku...

Wusisz isc do kosciolka i rzucic sie krzyzem na posadzke... TAKI WIELKI GRZECH... oklamywac blizniego i miec nieczyste mysli o nadrabianiu zaleglosci NO NIE DAJE RADY Z CIEBIE...... W ZYCIU WIDZIALAM WIELU KRETYNOW I NIEUDACZNIKOW ALE KAZDY BYL NICZYM W POROWNANIU DO CIEBIE.... TY ICH PRZEBIJASZ KILKA RAZY

Daga, Ty chyba tu nowa jesteś, co? Toć to jakiś pryszczaty stulejarz z f23 produkuje się w pocie rowa, a Wy łykacie jak młodzi.

Poczytać owszem, ale nie dyskutować. Od tego są gimgoowna.

Niestety ale w miejscu zamieszkania nie mam okazji pomowic po polsku a z kilezankami nie chce mi sie pol dnia nawijac... powiedzialam, ze cale dnie siedze a raczej leze sama w domu i jakies zajecie musze sobie znalesc

Gość nowy 34353
daga - a Ty skad jestes? bo jestes taka wyzwolona i w ogole fajna:) to może..

Gość nowy 34353
ale ja nie chce nikogo do niczego zmuszac, tymbardzie gwalcic - opanuj sie czlowieku - bo to bez sensu - liczy sie uczucie mysle ze tylko wtedy seks ma sens a moja to nie jest wstanie odkupic swoich win jedyne co mi zostaje by z nia być to stac sie tak samo brudny jak ona

Gość do nowego 34353
no to nurzajcie się w rozpuście, na zdrowie

Gość do nowego 34353
szkoda, że nie załapałeś, że o przestępstwach mowa, były takie pary - jedna w USA a druga, trochę starsza we Francji; no pewnie, że to bez sensu, ale faktem jest, że można w taki sposób rozumować

Gość nowy 34353
faktem tez jest że jak wy to nazywacie zdrada - co w mojej opinii jest nadrabianiem zaległości - tego czego nie miałem a co ona zaznała przestępstwem nie jest... nie wymagam od swojej żeby mi cokolwiek składała w ofierze... jedyne co mogła mi złożyć w ofierze to swoje dziewictwo ktroego niestey juz nie ma i nic jej tego i mnie nie wroci...

Gość wizir
Rzuc ja. Niewarto sie angazowac jak masz inne oczekiwania i potrzeby. Ja tak zrobilem. Na poczatku ciezko ale jak znajdziesz juz dziewice tak jak ja to dopiero poczujesz co to za uczucie bycia jedynym.