Gość Ewekla Napisano Sierpień 10, 2019 Tez slyszalam o tej wiosce angielskiego, kolezanka mowila ze jej siostra z rodzina na tym byli i bardzo dobrze wspominają ten wyjazd. Czytalam na ich stronie ze to nie tylko wyjzady rodzinne i kusi mnie taki wyjazd. Czy ktoś może był na takim wyjeździe ale nie rodzinnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2019 jak wejdziesz na coś więcej niż podstawy, czyli od B2 i wyżej to polecam wyjechać na jakąś angielską wioskę, taki obóz językowy skoncentrowany na mówieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Październik 6, 2019 Ja znalazłem sobie dziewczynę z zagranicy , ona mowi po angielsku , nie jest moze z UK ale dobrze mowi po angielsku. Codziennie gadamy po angielsku nawet teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2019 jak już zdobędziesz podstawy to polecam Angielską Wioskę - poznasz tam wielu native speakerów dzięki którym nabierzesz pewności w mówieniu i przełamiesz barierę językową! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iza Napisano Listopad 27, 2019 ja już podstawy mam dawno za sobą, najwięcej za to dał mi wyjazd na obóz językowy z Angloville, polecam bo tam dopiero nauczyłam się mówić "naprawdę", cały czas spędza się z native speakerami, po pewnym czasie przełamujesz swoje bariery językowe i zaczynasz czuć się swobodnie w rozmowie po angielsku, żaden kurs wcześniej mi tego nie dał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baśka Napisano Styczeń 29, 2020 ja byłam na wyjeździe z Angloville na ich obozie językowym, najlepiej zainwestowane pieniądze od dawna, polecam ich kurs! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choco1007 1 Napisano Marzec 6, 2020 Mam trochę czasu... Jak chcesz to Ci pomogę z angielskim. Pozdrawiam. T. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach