Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pesymistka.

Problem w związku...

Polecane posty

O kurcze. To jeszcze lepiej :( 10 lat wyjętych z życia to sporo, a jednak Ci się udało. Szczerze Ci gratuluję! :* Mam nadzieje, że i mi się uda z tego wyrwać, bo ten związek zamiast mnie rozwijać to mnie męczy. I chyba tym bardziej, że z nikim o tym nie gadam prywatnie, bo nie ufam ludziom, i bardzo prawdopodobne, że zaraz by zostało to rozniesione.

A gdybyś widziała zmianę u swojego faceta na lepsze np po 2 latach, że stał się lepszym facetem. Wróciła byś?

Gość wiaderko
pesymistka ale ja sie wyrwałam od tamtego ;)) z czego sie cholernie ciesze. Wtedy mialam 26 lat. Poplakalam troche, schudłam duzo;)) i zaczełam zycie od nowa. Poznałam faceta który teraz jest moim mezem ;))

mexx_on: Gdybym nadal była sama, i nadal go kochała to na pewno. Zwłaszcza, że gdyby się bardzo starał. Chyba, że wady, który obecnie mi przeszkadzają, nadal by były to raczej nie.

wiaderko: Strasznie się cieszę, że Tobie się udało. I ja dam radę. Już od 2tygodni powoli się oddalam.. i co widzę? że moje życie było podporządkowane jemu. to nie miłość, to jest jakieś chore.