Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bebilonka

Wierzycie takim promocjom???????????????

Polecane posty

Gość eveileve
ja chciałam wczoraj kupić, ale pokazywało tylko opcję tych najwiekszych pieluch,a ja potrzebuję jedynki i dwójki, więc nie zrobiłam żadnego dealu:-) Tez mnie zastanawia skąd tak niska cena, ale skoro pieluchy miały być sprowadzane z UK, to może poszli na ilość?

Gość żadna wielka promocja
maja rozmiar 4 za 37zl...to ja u siebie w sklepie zawsze kupuje po 40zł

Gość mamanadniach:)
ja bardzo często robię tam zakupy:) Jak coś się trafi w dobrej cenie.Nie ma żadnego haczyka-to są po prostu grupowe zakupy:)

Gość podmnoszeee
moze ktoś sie jeszze wypowie???? Jak to dziala?

Ja tam nie widzę super promocji, jak przed zakupem sprawdzam na promobaby to też zawsze w jakimś sklepie znajdę w takiej cenie. Na początku chyba roku w netto taniej kupowałam

80 sztuk "3" kosztuje od 75 do 55 zł w najlepszej promocji z rosmmanie. Więc to była super oferta, jak widać już się skończyła;-)

Gość a ja mam ......
takie pytanie. Jak sie odbywa taki zakup? Jak to jest z tymi kuponami? Nigdy nie korzystałam.

Gość a ja mam ......
takie pytanie. Jak sie odbywa taki zakup? Jak to jest z tymi kuponami? Nigdy nie korzystałam. Czy jak zapłace w MyDeal to płace ponownie np.w wykonaniu jakiejs usługi? Znalazłam fajna oferte strzyzenia.

Gość tatatataattataatatatatattata
płacisz w mydeal i drukujesz kupon,z którym idziesz do fryzjera:)Tyle:) A z tymi pampersami było tak-zamawiasz ile chcesz sztuk,płacisz za nie w mydeal,przesyłka gratis i przychodzą Ci do domu:)Ja zamówiłam kilka paczek i nie muszę latać po sklepach i szukać promocji:) Wszystko masz opisane w zakładce-"jak kupić"

Ja wierzę, kilka razy udało mi się coś wygrać lub skorzystać z promocji z zniżki.

Gość a ja mam ....
dzieki za info. A czy moge wysłac mejlem kupon? Jak nie mam drukarki?