Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajoma z sąsiedztwa

Czy są tu białe małżeństwa, które pragną dziecka?

Polecane posty

Gość laska lodia
co do MM....itd to nie nie szkoda czasu tylko poszukaj na necie !! KAZDY inteligenty wie skad to sie bierze, wpisz w google!! najczesciej napisane jest ze to choroba psychiczna jak bycie gejem czy lesbjka i takie rzeczy ludzie powinni leczyc a nie zyc z tym! to nie jest sredniowiecze!!! OBUDZCIE SIE!!

oj whedif jest - jaka nienawiść, jakie bzdury, i kto nie czyta, bo Ty ewidentnie czytasz:)

Gość Kamilla 26666
"Seksuolodzy podkrelaj, że sama nazwa aseksualni jest now mod, która przyszła do nas z Zachodu. Sam problem zaburzeń seksualnych u ludzi jest znany od dawien dawna. Bo aseksualnoć jest po prostu zaburzeniem. Takim, które można leczyć - mówi doktor Wiesław lósarz. Ma wiele przyczyn. Często s to np. problemy emocjonalne albo te zwizane z rozwojem seksualnym. Czasem po prostu brak partnera, który umiałby pokazać, jak piękny może być seks. W innych przypadkach depresja czy permanentny stres. Ludzie jednak tak przyzwyczajaj się do tego, że żyj bez seksu, iż wydaje im się, że go nie potrzebuj. Traktuj to jako filozofię życiow, łcz się nawet w stowarzyszenia. Skoro maj je motocyklici czy geje, to oni też chc - dodaje. Aseksualnoć można wyleczyć i normalnie żyć. Bo życie bez seksu, niestety, nie jest zdrowe. To jest naturalny popęd, jak jedzenie, picie. Seks jest sił napędow, bez niego życie jest szare, beznadziejne i ułomne - mówi seksuolog Ryszard Smoliński. I może le odbić się na zdrowiu. To jak z czajnikiem z gwizdkiem, gdy zatkamy w nim odpływ pary. Para musi w końcu gdzie znaleć ujcie, wybuchnć. Tak samo jest z ludzkim organizmem tłumaczy."

Gość hahahahahahhaha
whedif Ty naprawdę masz hujowe zycie!!!I masz pojebaną matkę!! Nie dziwie sie ze tez tak jestes...niedaleko pada jablko od jabloni:/ Pozdrow pojebana mamusie i napij sie do lustra za moje zdrowie:/

autorka poszła bo ją zwyzywali od dysfunkcyjnych;) tak ja zakładam temat o tym że chcę bachorka;)

Gość jażka
Białe małżeństwo!NIe wyobrażam tego sobie.Jestem dość dorosła,dużo w życiu widziałam i rozumię że można darzyć się uczuciem i nie współżyć.Ja tu mówię za siebie,że jak jestem stara -to czulabym się upokorzo nagdyby mój mężczyzna nie obdarzał mnie seksem.

taak co ma moja matka do mojego życia życie... i matkę śmiechłam z tego w chuj

Gość hahahahahahhaha
up

Gość oj whedif jest
no czytam, bo spac nie moge, ale Tobie radze wez sie za siebie skoncz z tym alkoholem Whedif, to nic dobrego

Gość hahahahahahhaha
02:57 [zgłoś do usunięcia]whedif no niestety ale muszę patrzeć na rodziców bo mam tak samo spie**oloną osobowość jak moja matka i tak samo spie**olę facetowi życie jak ona mojemu ojcu za dużo podobieństw, za dużo zresztą wszystko się powtórzy, wszystko. nawet mnie ciągnie do takich jak tata. będzie kalka. on zresztą też nie jest święty.

Gość www 1222222222
woow i taka osoba ma czelnosc sie w ogole wypowiadac??? wstydz sie !!

O BOŻE!!!! PRZEZ MATKĘ!!!! MATKĘ!!!!:D:D:D:D:D:D i wiedzą o mnie również czy piję jeszcze:) zdolne śmieci:)

Gość hahahahahahhaha
up

jak ja śmiem żyć wśród idealnych pomarańczy, brandzlujących się pod nagonkę na użytkowników:(

Gość duuuuuuuuukia
jezu ta kobieta powinna sie leczyc a nie na forum wypowiadac i tgo jeszcze w tym dziale hysz hysz kobieto idz na jakis inny

Gość jażka
Pozdrawiam whedif.Jeżeli rzeczywiście masz problem ze swoim zdrowiem-szczerze życzę Ci szybkiego wyjścia na prostą.Cenię Twoją otwartość.Jesteś super.

Gość hahahahahahhaha
up

Gość duuuuuuuuukia
WYJDZ PROSZE Z TAD I NIE TRZASKAJ DRZWIAMI TWOJE TEKSTY JUZ OSIAGNELY APOGEUM SA PONIZEJ PASA POCZYTAJ SOBIE, KOBIETA SIE TAK NIE WYPOWIADA IDZ NA JAKIS EROTYCZNY Z PRAWIKAMI POPISAC!!!

Widzę, że dla was jak ktoś nie uprawia seksu znaczy nie kocha:o Otóż kocham mojego męza całym sercem, wskocze za nim w ogień, tyle że nie uprawiamy seksu, bo nie czujemy żadnego pociągu. Chcemy miec dziecko, tylko ten seks jest nieudany tzn. nie da się go dokończyć bo nie ma podniecenia. No jak to wytłumaczyć, chce wam się jeśc i czuć smak, ale nie da rady bo macie taki feler i karmią was dojelitowo

Gość MIMImimimimimi.,.
a mimi to kurwa moje zycie i moja sprawa

Jaźka Widać ty musialas mieć seks inaczej czulas się kochana No mi maź codziennie okazuje ogromną miłość bez tego

Gość MIMImimimimimi.,.
hahahahahahhaha Wiesz jestes podla osoba, jak mozesz wyciagac topik tej kobiety i sie wysmiewac? podly czlowieku!!!!!!

Gość hahahahahahhaha
02:42 [zgłoś do usunięcia]whedif już nigdy nie będę normalna nie rozumiem co psychiatra miałby zmienić

Gość MIMImimimimimi.,.
whedif fajna z ciebie kobietka, nie zwracaj uwagi na te obelgi tego pojebanca

Gość o jest autorka
a zniknela whedif

Gość MIMImimimimimi.,.
hahahahahahhaha Ej nooooooooo ty to masz cos z glowa , lecz sie pojebany czlowieku

Gość Noo skoro nie tyle
nie chcecie sie poswiecic co technicznie nie macie takiej mozliwosci aby mowiac kolokwialnie dziecko 'zrobic" to jeszcze pozostaje poza in vitro sztuczna INSEMINACJA, ale najpierw to bym sie radzila jednak zwrocic do seksuologa z waszym bardzo konkretnym problemem - niemoznoscia poczecia dziecka z powodu braku wytrysku. Moze jednak uda sie cos na to zzaradzic dzieki farmakologii, terapii czy roznego rodzaju trickom...waszego stylu zycia nie oceniam bo nie mam moralnego i sadze ze nie ma go nikt na tym forum

Gość MIMImimimimimi.,.
o jest autorka zniknela, wcale sie nie dziwie, szkoda jej czsu odpisywac popaprancowi ktory wyciaga jej posty

Gość hahahahahahhaha
jej posty sa w necie więc to żadna tajemnica!!! Zrobiłat to dlatego,że ten alkoholik popsuł mi tyle krwi na tym forum że miałam ochotę dowiedzieć się o niej dużo więcej!Przegrzebałam cały net i znalazłam mnóstwo ciekawych informacji na jej temat.A uważa się na tym forum(ciąża,poród...)za Boga,który wie wszystko!!!