Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajoma z sąsiedztwa

Czy są tu białe małżeństwa, które pragną dziecka?

Polecane posty

Gość hahahahahahhaha
whedif TY jesteś NICZYM-więc nie mów nikomu jak ma żyć:/Facet Cię nie chciał,cały czas masz depresje i jesteś alkoholiczką! Ty chcesz się wypowiadać ta temat życia innych ludzi?Ty chcesz im doradzać?A niby jakim prawem takim NIC(sama tak na siebie mówisz) WTRĄCA SIĘ W ŹYCIE INNYCH LUDZI???

Gość Właśnie trafiła
A ja naprawdę nie potrzebuję współczucia! Zwracam tylko uwagę na to jak ważne jest odpowiednie dobranie się pod względem popędu seksualnego!

Gość MIMImimimimimi.,.
my jestesmy bialym malzenstwem, nie czuje pociagu fizycznego do meza, on do mnie tez,Ja mam kochanka, on chyba kochanke, ja o to nie pytam on tez

pomarańczko, pojechałaś:D uuu ale mi dowaliłaś. leżę. i kwiczę:D jaki facet mnie rzekomo nie chciał? właśnie chciał i to było najgorsze:D

Gość MIMImimimimimi.,.
nie myslales o kochance?

Gość www 1222222222
malzenstwa i osoby aseksualne biora sie z mutacji genetycznych, bledu w biologii czy urazow psychicznych zadne z tych argumetow nie przemawia za tym zeby takie osoby mogly pokochac dziecko skoro siebie nie kochaja na tyle zeby sie sobie oddac w calosci

i nie pozwalaj sobie, orange shit, orange PERFECT shit hahahahahaha

Gość Właśnie trafiła
NIE!!!

Gość MIMImimimimimi.,.
www 1222222222 puknij sie w glowe

www 1222222222 - dla Ciebie oddać się sobie w całości=kopulacja? płytkie w chuj, nic nie wiesz o ich związku

Gość hahahahahahhaha
00:04 [zgłoś do usunięcia]whedif zapomniał o mnie czemu nie ma smutniejszej ikonki niż to: tylko ta komiczna ale to nieważne ch*j mu w d**ę i jej też i nie gadajmy o tym bo to nie jest temat o związkach (no chyba że o Waszych) jeśli chcecie

Gość MIMImimimimimi.,.
Właśnie trafiła Nie lubisz sexu?

Gość hahahahahahhaha
Nadal myślisz,że on Cię chciał?Alkoholiczkę z depresją która pije do lustra?Jesteś NICZYM!!!:/

no i? kiedyś chciał, a potem zapomniał to chyba proste do ogarnięcia ale nie, Ty wolisz przeczytać kawałek z jednego tematu i hejtować. żałosne

Gość oj whedif jest
alkoholiczka serio ludzie?

Gość www 1222222222
dlaczego plytkie? kocha sie i dzieli zycie z matka, ojcem, siostra , bratem a seks to najblizsza forma bliskosci nieprawda?? no chyba ze ktos dupczy na lewo i na prawo

Gość Właśnie trafiła
Nawet do końca nie wiem co to znaczy :-( Z takim doświadczeniem...?!:-( Ale istnieją dla mnie pewne wartości ,a jedną z nich jest wierność. Nie mólbym zdradzić żony którą kocham i wiem że Ona też pomimo tej niedoskonałości mnie kocha!

piję od niedawna, depresję miałam długo długo po tej znajomości nawet jeśli trochę przez niego to on mnie chciał jak byłam kimś innym jeszcze wtedy,. przeczytaj dokładnie, albo kulturalnie spytaj. poza tym dla Ciebie to że ktoś kogoś odrzucił lub nie ciał lub cokolwiek oznacza że ten "niechciany" jest niezdolny do uczuć? chore

Gość www 1222222222
ty jestes plytka nazywajac to kopulacja, to oddanie siebie sercem i cialem, dzielenie rozkoszy i bliskosci, czego nie robi sie z kazdym

tak jestem smutna =mam depresję piję alko=jestem alkoholiczką. psycholodzy kurwa, z dupy

Gość hahahahahahhaha
up

dla nich to tylko kopulacja. nic by nie wnosiła, bo nie mają takich potrzeb. Ty cenisz seks z jedną osobą bo to Twoja potrzeba.

Gość MIMImimimimimi.,.
whedif Szkoda dla nich slowk i tak nie zrozumieja

z tego odrzuć "dzielenie rozkoszy" całą resztę sobie mogą wciąż dawać. "rozkoszy" im seks nie daje. nie umiesz sobie tego wyobrazić po prostu

Gość aluminium 32
Ludzie mozecie jezcze byc normalni, to sie da wyleczyc !!! http://forum.gazeta.pl/forum/w,29,138612375,,Katolickie_Biale_malzenstwo_jest_uleczalne_.html?v=2 jest dla Was szansa !!

Gość MIMImimimimimi.,.
malzenstwa i osoby aseksualne biora sie z mutacji genetycznych, bledu w biologii czy urazow psychicznych " Szkoda czasu na rozowe z osoba ktora to napisala

Gość www 1222222222
no dobra Tobie to tlumaczylam a nie im, ty zle czytasz !

Gość oj whedif jest
szkoda mi tej biednej whedif juz teraz rozumiem te jej nienawisc i te bzdury co wypisuje a i tak nikt nie czyta :(

Gość MIMImimimimimi.,.
aluminium 32 Ale tacy ludzie sa normalni!!!!!!!!!!!!

Gość hahahahahahhaha
Coś mi się wydaje że whedif jest autorką tematu:/ Specjalnie żeby ludzi podkurwić,bo ona tylko to potrafi:/ Od dawna pisała,że ona jest asem...i teraz ten temat:/Autorka zniknęła a ta alkoholiczka cały czas się wypowiada!