Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajoma z sąsiedztwa

Czy są tu białe małżeństwa, które pragną dziecka?

Polecane posty

Gość moim zdaniem...:/
chodzi mi o to,że nie powinniście mieć dziecka z adopcji! In vitro róbcie sobie do woli...ale adopcję zostawcie parom,które dziecka mieć nie mogą!A nie nie chcą!

Gość nie rozumiem paru osob
no wlasnie, dziecko to czlowiek a nie wytwor sypialnianych igraszek, jesli te 2 sprawy sa wg wiekszosci nieodlaczne, to moze sklasyfikujecie dzieci wg pozycji w ktorych zostaly zrobione, skoro tylko to jest wazne a milosc rodzicielska to gowno

Gość Właśnie trafiła
mi się żona aseksualna! 14 lat małżeństwa i 4 (cztery!) stosunki seksualne. Koszmar!!!

Gość moja idolka
Chciałam dodać by poszerzyć wiedzę ignorantów, że zgodnie z naukami kościoła białe małżeństwa nie są mile widziane. W małżeństwie seks ma być ale bez zabezpieczeń. Tak mówi kościół. Seks i z niego dzieci. Mało tego małżeństwo, gdzie jeden z małżónków nie chce uprawiać seksu można rozwiązać a właściwie uznać za niezawarte. Problem autorki nie ma więc nic wspólnego z kościołem. Jestem agnostyczką- tak na marginesie.

ta osoba co pisze o dziecku jak o towarze które trzeba zostawić ludziom bezpłodnym bo im się należy bo oni sie ruchają to jakaś totalnie pomylona egoistka, projekt, chuj wie co

Gość to chore!!!!!!!!
skoro takie mundre jesteście i asy to norma to może powiedzcie jak ten as ma mieć to dziecko swoje? :D ze niby ON utwardzi sobie fiuta patyczkiem a może botoks wstrzyknie hahaha ? a po tym fakcie zgwałci tą swoją aseksualną żonkę ? no chyba że sa przy kasie to in vitro ale jak on jest asem to znaczy ze w ogóle mu nie staje czyli spermy nie odda

Gość a ja mieszkam w
@właśnie trafiła to nie wiedziałeś o jej aseksualności przed ślubem? toż to z jej strony kłamstwo takie zatajenie i jest podstawą do uniewaznienia małżeństwa jeśli Ci to przeszkadzało... Autorko a może spróbujcie sami wprowadzić plemniki? Że tak się kolokwialnie wyrażę - niech mąż zwali konia i choćby strzykawką możecie spróbować je wprowadzić... pytanie tylko czy CHCECIE mieć swoje dziecko, z Waszej krwi i kości.

Gość białe małżeństwa
wynikają zazwyczaj z wiary lub problemów psychicznych powstałych po problemach w przeszłości.Moim zdaniem tacy ludzie jeżeli zdecydowali się na taki krok w życiu nie powinni decydować się na dziecko. Poczytajcie w internecie literaturę i wiele różnych wywiadów na ten temat.A wtedy autorki tak bronić nie będziecie.

są różne rodzaje aseksualizmu. autorka by musiała przybliżyć problem.

Gość a ja mieszkam w
ale as to chyba nie musi być zaraz impotent że mu nie staje? tzn szczerze mówiąc to nie wiem dlatego pytam, no bo jeśli w ogóle nie ma szans nawet żeby zwalił konia aby mieć plemniki do zapłodnienia żony to wiadomo że zostaje adopcja.

i mamy rozwiazanie:D osoby wierzące i z traumami tudzież zabirzeniami psychocznymi nie mogą mieć dzieci! czyli że praktycznie znakomita większość Polaków. czy to nawoływanie do eugeniki?:D

Gość Właśnie trafiła
Nie wiedziałem...:-( Ale teraz nie ma to znaczenia..Kocham Ją i chociaż moje życie nie jest szczęśliwe nie zamierzam tego zmieniać. Rozumiem takie osoby (a przynajmniej próbuję) ale uważam że dobranie się partnerów pod względem seksualności jest bardzo ważne!

Gość whedif niech
cie ktos wreszcie porzadnie przeleci,bo jestes nie do wytrzymania...:/

Gość juuuuupi
jupijupijupijupi

"ale uważam że dobranie się partnerów pod względem seksualności jest bardzo ważne!" no to macie przejebane. nie powinna tego nie mówić ze strachu ze jej nie będziesz chciał, bo chyba strach przed rozstaniem albo Twoją zdradą jest większy, niefajnie zrobiła.

"whedif niech cie ktos wreszcie porzadnie przeleci,bo jestes nie do wytrzymania...:/" - 👄

Gość a ja mieszkam w
@właśnie trafiła to bardzo nie fair z jej strony, że ukrywała tak ważny fakt przed Tobą... ja też rozumiem (a raczej staram się) takie osoby, absolutnie mnie to nie interesuje, że ktoś nie odczuwa pociągu i nie kręci go seks, no ale skazywanie innej osoby na cierpienie z tego powodu jest niesprawiedliwe, miała duuuużo szczęścia, że trafiła na kogoś kto tak ją kochał że mimo tego został z nią :)

Gość to chore!!!!!!!!
do właśnie trafiła widać ciebie podnieca bycie męczennikiem hahaha

Gość Właśnie trafiła
Nigdy Jej nie zdradziłem ani nie zamierzam! W końcu na seksie życie się nie kończy....

po tym zdaniu, koleś: "14 lat małżeństwa i 4 (cztery!) stosunki seksualne. Koszmar!!!" nie wierzę że: a) te dane liczbowe są prawdziwe b) nigdy jej nie zdradziłeś więc nie pleć głodnych kawałków

nie kończy się, ale dla Ciebie to "Koszmar!!!!" więc nie wierzę Ci:)

Gość Właśnie trafiła
I nie specjalnie mnie podnieca bycie męczennikiem! Kiedyś powiedziałem TAK i to jest dla mnie święte!

Gość Właśnie trafiła
Whediw. Wierzysz ,nie wierzysz..? nie bardzo mnie to interesuje...Chciałem tylko powiedzieć że sex chociaż nie najważniejszy jest dla mnie istotny. Jego natoryczny brak może naprawdę uprzykrzyć życie..! I tyle !:-(

przez 14 lat wiedziałeś że Ci to szkodzi i co? nie mogę sobie tego wyobrazić? wyprosiłeś u niej 4 razy? kurwa, to niszczące dla Twojej i jej psychiki. :O

Gość hahahahahahhaha
up

Gość hahahahahahhaha
whedif nie możesz zrozumieć,że on ją kocha a sex jest mniej ważny??? Nie zostawił jej,bo pomimo braku seksu nadal ją kocha i pewnie nie wyobraża sobie życia bez niej! Ale Ty nie wiesz co to miłość,bo Ciebie nigdy nikt nie pokochał i nie pokocha!!!

ja rozumiem tylko nie wydaj mi się to ani realne, ani rozsądne patetyczna pomarańczko;)

Gość Właśnie trafiła
Nawet nie prosiłem....:D łaskawie dostałem!!!:D A tak bez jaj... Zona jest świetną kobietą. I chociaż czasem jest nie jest mi łatwo ( delikatnie mówiąc ),to gdybym miał ponownie wybierać, znów wybrałbym Ją!

a ją to boli, brzydzi czy ma wyjebane? zastanawia mnie zawsze jak aseks uprawia seks;)