Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczkaznieba

CO TO ZA UCZUCIE??

Polecane posty

Gość gwiazdeczkaznieba

Zerwałam z chłopakiem, spotykałam się wtedy z innym.... Nie potrafię o nim zapomnieć... Spotykaliśmy się. Nie wyszło, nie było sexu. Miał cudowne spojrzenie, nadawaliśmy na tych samych falach... Rozumiał mnie. ale się skończyło. To było półtora roku temu. Ciągle o nim myśle, nie mogę zapomnieć, śnie o nim.... DLACZEGO?! Wiem że nie chciałabym z nim być, że zawiodłabym sie na nim. On jest egoistą, manipulantem, wiem ze nie zależy mu na mnie... To mówi rozum........ a serce??? pragnę zobaczyć jego oczy, porozmawiać....przytulić.... aha wróciłam do byłego i jestem z nim nadal, kocham go wiem że on mnie też... ale myśle o tamtym mimo że rozum mówi olej gooo.... CZEMU TAK MAM?? JAK TEMU ZARADZIĆ? CO JA DO NIEGO CZUJE?

Gość prosiaczek_z_obory
pociong ME&"

Gość ssssssssssssssssruuuuuuuu
136069 baran a ja nie moge zasnac!:(

"On jest egoistą, manipulantem" dobrze cię zmanipulował

Gość prosiaczek_z_obory
na świnkę mam chęć qwa kim ja qqqqqqqqq...................... ❤️

Gość gwiazdeczkaznieba
AKRONIM niestety masz racje....

moje stwierdzenie było trochę ironiczne - może on jest manipulantem, a może ty sobie tak to tłumaczysz? ja nie wiem -v- wygląda na zakochanie -v- nie rozumiem dlaczego wróciłaś do poprzedniego chłopaka IMO nie jesteś do końca w porządku w stosunku do niego

Gość ratujcie się.
Może Twój ojciec był też niegrzecznym chłopcem i szukasz kogoś na jego podobieństwo, jakiegoś drania który będzie Cię ranił i wykorzystywał, a Ty nie będziesz nigdy mogła do końca zdobyć jego serca... Czego Ci brakowało w dzieciństwie? v To jest bardzo niszczące i nie wskazuje na dobrą przyszłość rodzinną, może idź z tym do psychologa, wiem po sobie jak to ważne żeby zerwać pewne toksyczne pępowiny. Inaczej ciężko Ci będzie zbudować dobry, zdrowy związek bez myślenia o draniach....

Gość ratujcie się.
Ach, powiedz w jaki sposób o nim myślisz? porównujesz obu? ten obecny wg Ciebie nie ma więcej zalet?

Gość glupiotka_pipi
przynależności teraz ty łamiesz instrukcje. n

Gość glupiotka_pipi
ja nie chcę umierać Bóg Boże dzieci Ja Bogini spokoju twojego Ja Bóg ... nie piszesz tego ... ejn li hashem jesh h hashem h hashem h etc od pipi Hyod

Gość glupiotka_pipi
zrozumienia