Natalinka_nie_chudzinka 0 Napisano Luty 1, 2013 hej pisze o tym tutaj bo wiem ze jest tu duzo kobiet moze ktoras mi pomoze. 2 tyg temu wyladawalam w szpitalu z powodu strasznego bolu brzucha po prawej stronie (podejrzewali wyrostek) mialam zrobione 2 usg i okazalo sie ze to nie wyrostek, odkryli jednak ze w macicy mam jakas wode na 3mm i potwierdzili infekcje. Wypuscili mnie dod domu lecz we wtorek mam ponowne usg. Od ok 4 dni przy zalatwianiu sie i napinaniu brzucha czulam lekkie szczypanie po lewej stronie brzucha na wysokosci pepka , wczoraj wypilam cappucino orzechowe i niestety strasznie mi sie niedobrze zrobilo i zwrocilam i sie zaczelo tak mnie czypalo zaczelam macac co to jest wyczulam guzka zaczelam tam naciskac bo nie wierzylam przy napinaniu czuc go bardziej i od tego sprawdzania chyba to cos pobudzilam teraz mnie strasznie piecze jak by sie palilo przy kaszlu lub obkrecaniu sie nie mam pojecia co to jest guz miesniak tluszczak ? Usg mam we wtorek powiem jej zeby to sprawdzila ale mimo wszystko moze ktos z was tez tak mial i moze mi napisac co to moze byc? dodam ze lecze sie w UK. dziekuje. (przepraszam za byki ale pisze na szybko) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach