Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alwin wiewiórkaa

Myślicie, że dzieci w parach homoseks. mogą być szczęśliwe?

Polecane posty

Gość zegda
a co ma ksenofobia do tego?

Gość zegda
Od razu zalegalizujcie związki kazirodcze i monogamie" x a to nie mamy monogamii?

Gość pinacolada8439
Arecki to skąd tyle dzieci w domach dziecka? Wiesz, jeżeli osierocisz niemowlaka to raczej na pewno znajdzie się para hetero chętna do adopcji. A znajdź chętnych na adoptowanie dwunastolatka... I wiadomo, że każdy by wolał, by dzieckiem zajęli się krewni, ale chyba zakładamy, że nie ma takiej możliwości:o

Gość o skutkach dowiemy sie
z czasem.. oby nie za późno

Gość ghhmkj
ok, a mam pytanie do osob, ktore sa za homoseksualnymi zwiazkami i nie uwazaja, ze to choroba psychiczna ktora trzeba leczyc..... skoro to nieprawda, skoro homoseks jest czyms normalnym... to dlaczego ludzie sa tak skonstruowani, że kobieta z kobieta albo facet z facetem nie moze zajsc w ciaze??? gdyby homoseks byl czyms normalnym, to ludzie mogliby sie zapladniac obojetnie czy k+m czy m+m czy k+k... a tak nie jest...

Gość bdjqp
Podziękujcie (nie)rządowi dzisiaj najwięcej dzieci zabieranych do domów dziecka zabierane sa bo rodzice sa za biedni pastwo doprowadza do ruiny społeczeństwo zabiera dzieci do bidula żeby geje miały z czego wybiera

Gość najbrzydsze sa golfy
"Gdzie dzieci uczą się czytać i pisać,wszystkie dzieci będą pisać tata,mama. A twoje...tata i tata?" też nie jestem przekonana do tego ale jak widzę takie idiotyczne argumenty to śmiech mnie ogarnia:o

bo rodzice sa za biedni x raczej bo za duzo pija, lub plodza sie na potege, gdyz antykoncepcja do wymysl szatana! :-)

Gość bdjqp
ghhmkjtez tak uważam. mnie nie interesuje co 2 facetow czy 2 babki robia pod kołdra ale niech innym nie wmawiają ze to normalne

Gość obywatelka obywatelka
bo w życiu nie tylko o prokreację chodzi, sporo ludzi jest tez bezpłodnych, oni też nie mają prawa zakładać rodzin - bo marnują potencjał rozrodczy swoich partnerów? nie wszyscy też chcą mieć dzieci, a chcą być w związku. homo byli i będą i chyba nikomu krzywdy nie robią przez to, ze są homo, więc o co chodzi???

Gość alwin wiewiórkaa
pisałam, że przejęzyczyłam się z ksenofobią, chodziło mi o homofob. Arecki - po pierwsze tak, wolałabym żeby moje dzieci trafiły do pary lesbijek albo gejów, którzy zapewnią mu edukację, start w dorosłe życie, wsparcie, miłość i poczucie bezpieczeńśtwa, aniżeli miałoby gnić w domu dziecka, bez własnego kąta, często gęsto wśród ogromnych patologii. Bo jeśli uwazasz, że dom dziecka to ładne pokoiki, wyrozumiali wychowawcy i rówieśnicy, któzy trzymają ze sobą sztamę to jesteś w ogrmnym błędzie. Tam dziecko jest jednym z setki w gęstym tłumie. Jak przyjdzie co do czego nikt go nie obroni, nikt mu nie pomoże, jest skazany na siebie, tylko i wyłącznie. 7, 10, 12 latek skazany tylko na siebie. Wyobrazić to sobie potrafisz czy nie? Wg Ciebie to lepsze od kochających go dwóch facetów albo kobiet? Po drugie, piszecie o jakichś podręcznikach, o tym, że dzieci nie dałyby takiemu dzieciakowi żyć: A DLACZEGO JA SIĘ PYTAM??? Ano dlatego, że rodzic jeden z drugim zamiast uczyć swoje dzieci tego, że takie rzeczy się zdarzają i nie ma w tym nic złego, to szczują. Po prostu szczują, od małego uczą słów typu pedał, homoś, dzieci od małego słyszą w domu pogardliwe teksty. Dlatego napisałam, że wszelkie problemy wynikałyby nie z faktyu, że rodzicami jest para homo, ale z tego, że mamy socjopatyczne społeczeństwo, które każdą inność zalatwiłoby strzałem z jednej kulki w potylicę. Arecki, co do Twoich teorii - odpowiedz w takim razie skąd taka ilość dzieci w domach dziecka, co?

Gość alwin wiewiórkaa
Do tego wyżej, co pisał o płodności - rozumiem, że normalne też nie są osoby bezpłodne, faceci, którzy maja wadliwe plemniki, albo kobiety, którym nie uaktywnia się pęcherzyk Graffa. NO, na stos z takimi, masz rację.

Gość wawcia powraca5555
tak przeciez moga chlopczyka dwoch tatusiow ubrac w spodniczke i kupic mu laleczki i czesac razem we trojke mu włoski

uważam np. że np świadome dzieci w wieku 14 i więcej lat mogłyby same decydować czy biorą pod uwagę trafienie do takiej pary lub osoby samotnej.

Gość Agresywna Kafeterianka
Uwłaczanie homoseksualistom w kwestii posiadania dzieci jest tak samo mundre i inteligentne jak wmawianie ludziom, że in vitro to nieetyczna pomyłka biologii. Ta sama liga 🖐️

że mamy socjopatyczne społeczeństwo, które każdą inność zalatwiłoby strzałem z jednej kulki w potylicę x dramatyzujesz

Gość wawcia powraca5555
nie no nie ma nic piekniejszego niz dwoch tatusiow miec :D

Gość obywatelka obywatelka
ja bym chciala, zeby w podręczniu mojej 9-latki były przyklady rożnych związkow i nikt by się temu nie dziwił, żeby uczyła się w szkole że ludzie są rożni i tak ma być, bo takimi zostali stworzeni i taka ich natura. Trzeba tępić zło a nie inność, ale dla kołtunów inność = zlo.

Gość alwin wiewiórkaa
Dramatyzuję???????? No błagam Cię, jakby mogli każdego innego wystrzeliliby na Marsa :o

Jeśli w domu nie ma miłości, szacunku to zawsze dziecko będzie skrzywdzone. Ile jest par heteroseksualnych gdzie dziecko jest nieszczęśliwe? Np mała Madzia. Ona była w katolickiej rodzinie a jej matka?? Była zwykłą morderczynią!!! Lepiej jak są dwie mamusie czy tatusiowie niż dom dziecka. Zawsze takie dziecko dostanie dom, wykształcenie i coś dostanie po rodzicach.

Gość wawcia powraca5555
zeby akceptowac cos takiego jak adopcje pedalow to trzeba byc wyjatkowym idiota przecpanym przechlanym klubowiczem pracownikiem zapewne korporacji albo innego zagranicznego gowna

Gość ghhmkj
źle mnie zrozumieliście.. pomijam w tej chwili rozważana, czy lepszy dom dziecka, czy para homo. chodzi mi jedynie o normalność.. o to czy związki homo to coś normalnego, czy choroba psychiczna.. BO: gdyby homoseksualizm był czymś normalnym to ludzie byliby stworzeni tak, żeby kobieta kobiecie, a facet facetowi mogli zrobić dziecko. (bo ludzie, żeby nie wyginąć, muszą się rozmnażać - nie wnikajmy, że są ludzie, którzy nie chcą mieć dzieci). ale tak się składa, że żeby zrobić dziecko potrzebna jest kobieta i facet, a nie dwoch facetów... więc nie wmawiajcie, że homoseksualizm jest normalny. to choroba, coś z głową, co powinno się leczyć.

Gość wawcia powraca5555
prawiczek gej nie pisz do mnie prosze cie bo sie zrzygam zaraz