Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alwin wiewiórkaa

Myślicie, że dzieci w parach homoseks. mogą być szczęśliwe?

Polecane posty

Gość wawcia powraca5555
proste ze to powinno sie leczyc bo jak mozna w obsrana dupe kogos pakowac i wmawiac innemu ze jest to calkowicie normalne !!!!!! to trzeba miec cos nie teges z glowa

Gość alwin wiewiórkaa
wawci i pani wyżej podzękujemy, zakłądając temat miałam nadzieję porozmawiać z ludźmi normalnyi, wy do takich nie należycie 🖐️

Gość ghhmkj
nie mówicie o bezpłodności, to coś zupełnie innego :/ facet czy kobieta, którzy nie mogą mieć dzieci (np. brak owulacji, słabe plemniki) są po prostu chorzy, dla jednych medycyna zna już lek, dla innych nie, ale ich bezpłodność jest chorobą.. natomiast związek kobieta+kobieta to coś innego... ok, jeśli zostaną zapłodnione przez faceta, mogą mieć dzieci. ale same we dwójkę sobie tego dziecka nie zobią, bez faceta (spermy, in vitro itd.) się po prostu nie da, no nie da się i już!! gdyby homo był normalny, to zapładnianie kobiety przez kobietę byłoby możliwe.

Gość wawcia usunąłeś stulejkę już?
??

Gość wawcia powraca5555
wlasnie nalezymy to wy jestescie pieprznieci popierajac i zgadzajac sie na te wszystkie psorby tych dziwolagow a co bedzie jak to dostana za 10 lat ? bedziesz walczyc o prawo zebys mogla koze dymac??

ghhmkj rozmawiałem kiedyś z psychiatrą i wcale nie twierdził, że to choroba i nie ma możliwości leczenia (oprócz celibatu lub udawania dla przyklasku innych), po prostu częśc ludzi ma tak uksztaltowaną orientcję seksulana, tak jak niektórzy sa leworęczni...

Gość w urzędzie marszałkowskim
ghhmjk, ja też mam podobną teorię do Twojej. Jeśli ktoś ma głowę, a w niej (hipotetycznie) mózg, no to jeśli mózg zgrywa się z resztą neuronów w organizmie, możemy mówić o myśleniu i i ewentualnej inteligencji (jaka jest taka jest ale jest). U Ciebie takiego zjawiska natomiast nie zauważam. Pytanie: jesteś chora czy nienormalna?

Gość ghhmkj
mnie nie obchodzi, co oni robią w łóżku. jeśli facet woli mieć w ustach fiu...ta niż polizać tzipkę to proszę bardzo. jeśli kobieta woli ocierać się tzipką o inną tzipkę zamiast poczuć w sobie penisa to proszę bardzo. ale oni powinni się tego wstydzić, ukrywać to przed ludźmi, a nie wychodzić na ulice i żądać związków partnerskich i dzieci :/

Gość alwin wiewiórkaa
Wawcia, ty się boisz, że jakiś gej cię wydyma, że jesteś tak negatywnie nastawiony do tej kwestii? może spróbuj seksu choćby z tą nieszczęsną kozą, to ci ulży trochę.

Gość obywatelka obywatelka
a nie dociera do ciebie że moze nie wszyscy mają miec te dzieci??? co ty z tą prokreacją. homeseksualistow jest jakies 10% spoleczenstwa, nie 90 - wtedy twoj argument o wymarciu ludzkosci bylby zasadny. chcialbyś za żonę "wyleczoną" lesbijkę, a dla swojej corki "wyleczonego geja"?

ale oni powinni się tego wstydzić, ukrywać to przed ludźmi, a nie wychodzić na ulice x alkoholicy tez? czy juz nie? :-) x dlugo sie ukrywali, tysiaclecia, ale przyszedl czas, ze przestali i bardzo dobrze

Gość bdjqp
prawiczek-gej-25- a inni maja swoja orientacje ukierunkowana np na nieboszczykow i co moze dajmy im dostep do prosektorium nie zapominajmy o orientacji skierowanej na dzieci

Gość alwin wiewiórkaa
ja spadam na parę h ale wrócę. Przychodzi mi do głowy tylko stopka Zawsze Szczerego, jakoś nie umiem inaczej skwitować tej dyskusji. Wrócę tu 🖐️

nie mogę po prostu zrozumieć, jak można podniecać sie faktem ze ktoś jest gejem lub hetero, jest jaki jest, dopoki nikogo nie krzywdzi - tak ma być. dlaczego geje mają się wstydzic tego jacy są?? placą podatki, są obywatelami i są dyskryminowani w tym popieprzonym panstwie, dlaczego mają ukrywać to jacy są? bycie gejem to nie powod do wstydu, tak samo jak bycie brunetem, leworęcznym, czy odludkiem.

Gość kroczekowa
homoseksulaiści łączą się w pary dobrowolnie wiec na Boga nie porównujcie tego do pedofilii!!! Ja uważam, ze takie dzieci w normalnych zwiazkach homo (gdzie ludzie sie kochaja i kochaja dziecko) moga byc szczęśliwe. Ale nie w tym kraju- gdzie większosć uwielbia innym zagladać w majtki- po to, zeby obrażać, krytykować bo ktoś ośmielił sie zyc inaczej. Patrząc na ostatnie debaty w sejmie nie wiem czy to sie kiedykolwiek zmieni...

Gość ghhmkj
prawiczek - bo tak jak w tej chwili czlowiek nie jest w stanie przezyc na marsie bez zadnego sprzetu, tak jak medycyna nie zna lekow na niektore choroby, tak samo homoseks jest w tej chwili "nowoscia", malo zbadanym tematem. za iles tam lat zobaczysz, ze ta dziedzina sie rozwinie, a psycholodzy zmienia zdanie. co do leworęczności - takich ludzi jest mniej niz praworecznych prawda? podobnie jak homo, ich tez jest mniej. tylko powiedz, czy osoby leworeczne maja jakies udogodnienia? otoz nie. wiec czemu homo maja miec, skoro juz tak porownujesz? co do dzieci - czytajcie ze zrozumieniem. ja nie twierdzę, że wszyscy ludzie na ziemi powinni mieć dzieci. ja tylko mówię, że ludzie są tak zbudowani, że do stworzenia dziecka potrzebny jest facet i kobieta. to chyba cos znaczy? to powiedzcie, skoro homo jest normalny, to czemu kobieta nie moze zrobic dziecka kobiecie? i nie chodzi mi tu o przedluzanie gatunku, ale o normalnosc tych osob. gdyby homo byl taki normalny to kobieta z kobieta tez moglaby sobie zrobic dziecko. prawiczek - ja nie mowie ze takie osoby opowiadaja co robia w lozku. mowie tylko ze skoro juz maja cos z glowa, to niech facet posuwa drugiego w d.., nie interesuje mnie to. ale niech nie chodza po ulicy za raczke, niech sie nie obnosza z ta swoja choroba, bo rz..gac mi sie chce jak to widze.

ghhmkj to nie jest orientacja tylko pociąg seksulany, orietnacja to jest to, że się zakochujesz i pożądasz, za zgodą innego dorosłego człowieka który to odwzajemnia.

a inni maja swoja orientacje ukierunkowana np na nieboszczykow i co moze dajmy im dostep do prosektorium nie zapominajmy o orientacji skierowanej na dzieci x ja pierdole, naprawde widzisz tu analogie do zwiazkow homoseksualnych?

bdjqp przeginasz, nie widzisz róznicy - gej, a pedofil? kogo krzywdzi lesbijka będąca w związku?

Patrząc na ostatnie debaty w sejmie nie wiem czy to sie kiedykolwiek zmieni... x zmieni sie zmieni, pozniej niz w bardziej zaawansowanych spoleczenstwach ale sie zmieni

Gość wawcia powraca5555
Wawcia, ty się boisz, że jakiś gej cię wydyma, że jesteś tak negatywnie nastawiony do tej kwestii? może spróbuj seksu choćby z tą nieszczęsną kozą, to ci ulży trochę x za takie teksty to powinnas dostac w pape

Gość ghhmkj
no wlasnie, bdjqp dobrze mowi. moze nie chowajmy naszych bliskich do grobow? moze otworzmy burdele dla nekrofili i tam kladzmy trupy? przeciez nekro tez sa normalni, nie sa chorzy, i tez maja prawo zyc tak jak chca, co nam do tego?? niech pobzykaja, a co tam! a moze niech mordercy wyjda na ulice, zrobia manifestacje, niech zazadaja legalizacji zabojstw!! czemu nie? przeciez maja prawo zyc jak chca. czy Wy serio nic nie widzicie?

ghhmkj być może mi się chce żygać jak widzę ciebie na ulicy i co z tego? lesbijki nie moga mięc dzieci, ale lesbijka z gej już mogą ( i mają). i psycholodzy nie zmienią zdania ponieważ homosekslualizm nikomu nie szkodzi ( ani samym homo ani otoczeniu), tylko tym którzy się zastanawiaja co takie pary robią w łóżku.

Gość ghhmkj
ok, a jesli dziewczyna 12letnia chce uprawiac seks, a jej chlopak ma dajmy na to 25 lat, zrobia to.... to facet idzie do wiezienia ze seks z nieletnia, nawet jesli sama tego chciala (oczywiscie pod warunkiem ze to wyjdzie na jaw). a przeciez tez jej nie skrzywdzil bo sama chciala... kogo krzywdzi lesbijka? lize sie na ulicy z druga kobieta, a patrza na to dzieci. ktore powinny miec dobry przyklad, a nie chorych ludzi.

lize sie na ulicy z druga kobieta, a patrza na to dzieci. ktore powinny miec dobry przyklad, a nie chorych ludzi. x to jeszcze raz - co z alkoholikami?