Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alwin wiewiórkaa

Myślicie, że dzieci w parach homoseks. mogą być szczęśliwe?

Polecane posty

Gość ghhmkj
prawiczek - sam widzisz, Twoi rodzice sa normalni, rodzenstwo normalne, a z Toba cos nie tak. a jak ktos ma znieksztalcona twarz i nie wychodzi z domu bo zdaje sobie sprawe ze to nienormalne? jak ktos ma 4 sutki i nie uprawia seksu bo zdaje sobie sprawe ze to nienormalne i dziwne? co robia takie osoby? ida na operacje, usuwaja 2 niepotrzebne sutki, poprawiaja wyglad twarzy, itd. homo tez nie sa normalni wiec niech tez ida sie leczyc. alkoholizm? choroba. tez nienormalne. i dlatego po alkoholikach tak sie jedzie, dlatego wysyla sie ich na leczenie. wiec tym porownaniem tylko sam sobie dowaliles. dobra, a jak na ulicy jakas pani/pan bedzie sie calowac ze swoim psem, koniem, czy chomikiem to tez mam wytlumaczyc dziecku ze ta pani bardzo kocha swojego pieska? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a zapomnielismy o czyms jeszcze. ludzie biseksualni. czy powinni miec mozliwosc zawierac zwiazki malzenskie np. w trojke?

Gość homosy
geje i lesby wiszą mi kolana kalafiorem. ale nie wolno dawać im dzieci na wychowanie, bo nic dobrego z tego nie wyjdzie.

Gość ghhmkj
albo inaczej... jesli mamy faceta hetero zakochanego w kobiecie bi, ktora kocha i tego faceta i jakas kobiete. moze niech ona wezmie slub najpierw z nim, a potem z nia? i zamieszkaja sobie w trojke jako szczesliwe podwojne malzenstwo.

Gość alwin wiewiórkaa
Dobrze, to ja zamykam oficjalnie temat, jak chcecie tutaj snuć jakieś chore teorie dotyczące homoseksualizmu jako choroby płciowej przenoszonej drogą kropelkową - śmiało, ale bez mojej obecności :D Zrzekam się autorstwa tego topa, osłabiliście mnie doszczętnie 🖐️))))))

Gość Agresywna Kafeterianka
Brakuje tu tylko Allium :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość obywatelka obywatelka
a dlaczego nie, jak będą razem szczęsliwi? co tobie do tego. nikogo nie krzywdzą

Gość allium no logged
jestem tu dzieciaczki, jestem, przesyłam Wam Słowo Boże które głosi, że żaden dygant z drugim dygantem miziać się nie będą :classic_cool:

Gość homosy
czy ktoś w Polsce odbierał jakieś prawa pedałom i lesbom? Pierwsze słyszę, gdzie mogę o tym przeczytać? jakaś ustawa była czy coś? Bo mi się zdawało, że zyją miedzy nami jak normalni obywatele. Ale jeśli ktoś odebrał im jakieś przawa obywatelskie, to sam przeciw temu protestuję!!! Wszyscy ludzie są równi!!!

Gość homosy
niech sobie każdy żyje jak chce, ale prawa do adopcji homosom nie wolno dawać, bo będą produkować dewiantów.

Gość ghhmkj
tutaj akurat nie o pieniadze chodzi a o normalnosc. ponawiam pytanie.. co z ludzmi bi?

Gość a ja się zastanawiam nad tym
"Ja nie rozumiem jednego. Czemu nie napiszecie wprost: nienawidzę gejów i lesb, " Jeśli dla kogoś brak poklasku dla czyjegoś stylu życia jest równoznaczne z nienawiścią no to chyba ten ktoś to sam ma jakieś zbyt daleko idące nieracjonalne uprzedzenia a już na pewno ma problem z logicznym rozumowaniem.

normalnośc to bardzo trudny temat dla kazdego normalne jest co innego, dla mojej tesciowej nienormalne jest to ze nie prasuje ciuchow męza :) a o bi napisalam - niech robia co chcą, niech zaloza związek partnerski i uszczesliwiają sie nawzajem, w czym problem?

Jasne, ze chodzi o pieniadze, chodzi o koszty spoleczne - homoseksualizm niewatpliwie jest dewiacja jednak nie powstaje on z wyboru, podobnie jak wspomniana leworecznosc

Gość homosy
homoseksualizm może być wyuczony, kiedy w rodzinie rolę dominującą pełni kobieta a mężczyzna jest w cieniu, wtedy czasem dziecko ma problemy z określeniem własnej seksualności. Ale jak już pisałem, tu powinien wypowiadać sie psycholog. temat jest o wychowywaniu przez nich dzieci, a ponieważ sądzę, że dziecko żyjące z homosami nie będzie szczęśliwe, wypowiadam sie w tym temacie.

Gość ghhmkj
a czy ludzie ze znieksztalcona twarza rodza sie z wyboru?? nie. a mimo to sami wytykacie ich palcami na ulicy. wiec czemu homo maja byc 'legalni'?? wiesz jaka jest roznica miedzy homo a alko (i homo i alko to choroby)? kiedy ktos jest alko to cala rodzina sie od niego odsuwa, kaza mu sie leczyc, zaszyc, AA, w kazdym razie nie traktuje sie alkoholika jako normalnego czlowieka. wiec dlaczego homo mamy traktowac normalnie?

Gość wywywtytw
nie wiem gg, ale wiem, że takich jak ty nie powinniśmy traktować normalnie. i mam nadzieję, że lojalnie te wszystkie teorie zastosujesz przy swoim dziecku, jeśli okaże się homo.

ja nie wytykam palcami. ty wytykasz? gapisz się? a jak taki znieksztalcony idzie z fajna laską to dopiero... i wtedy wlasnie tacy ktorzy nienawidza każdej innosci nie dadzą mu żyć. takie cos jak wawa np.

ghhmkj nikt normlany nie wytyka na ulicy znieksztalconych ludzi, czy brzydkich ani homo, tylko ci co nie umieją się zachowac albo maja jakies problemy ze sobą.

Gość homosy
dziecko moze nie być szczęśliwe w związku hetero, ale w związku homo napewno nie będzie.

Gość wywywtytw
a jak nie dziecko, to wnuki 🖐️

Z cala pewnoscia nieszczesliee bedzie dziecko takiego pajaca, jesli okaze sie gejem, tatus zacznie go leczyc :-)

homosy a ty to z jakiegos doswiadczenia mowisz? znasz jakis ludzi wychowanych przez homoseksualistow?