Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alwin wiewiórkaa

Myślicie, że dzieci w parach homoseks. mogą być szczęśliwe?

Polecane posty

Gość bbq23
w Polsce to im nie grozi, za duża bida tu jest żeby rozbijać się z nowymi ciuchami zegarkami czy pieskami :D

Gość homosy
wcale o tym nie myślę, piszę co czję i tego dotyczy ten temat. kto ma jakie preferencje jego sprawa ale dzieci w to nie mieszajmy.

Gość homosy
oki, z tym mógłbym sie zgodzić, jeśli uznamy, że świadomy wybór kogoś, kto ma naście lat i chce żyć w takiej rodzinie, to powinien mieć do tego prawo. ale ktoś musiałby podjać decycję, w jakim wieku dziecko może świadomie dokonywać takich wyborów. zresztą w wieku lat kilkunastu człowiek raczej ma ukształtowaną psychikę.

Gość homosy
tu mogę ustąpić, oki, jeśli młody człowiek świadomie podejmie decyzję, że chce związać swoje życie z parą bi, bo widzi w tym wizję sczęśliwej rodziny, dobra. ale niemowlaki i małe dzieci - jestem stanowczo przeciw.

Gość homosy
prawiczek, jak nim jesteś, to moze jesteś hetero, tylko o tym nie wiesz do końca? zapewniam, że uczuciowosć kobiety i seks z nią, to największy odjazd we wszechświecie.

Gość ciekawe ilu z was może
tak ze stuprocentową pewnością powiedzieć, że jego ojciec nie jest gejem i nie ma żadnych takich doświadczeń, albo że nie bawi się z matką w scat każdej nocy. Jeśli nawet jest to nie wpływa to na dziecko, bo dziecko o tym nie wie, przynajmniej w większości domów rodzice nie wtajemniczają dzieci w swoje sprawy seksualne ani w to co robią w łóżku. Jest wiele rodzin, gdzie ojca nie ma bo np. nie żyje, a dziecko mieszka z mamą i babcią tj. dwiema babami. To czy mama i babcia uprawiają ostry i zboczony seks nocami nie ma wg mnie żadnego znaczenia, bo raczej nie informują o tym dziecka. Dlaczego zakładacie, że geje będą mówić o tym przy śniadaniu? Równie dobrze można wychowywać się z samym ojcem i studentem wynajmującym pokój, ojcem i wujkiem itd.

Gość bdjqp
ile wam tlumaczyc ze nie chodzi co homo robia w łóżku tylko ze taka rodzina jest nienormalna od setek tysiecy lat rodzina wyglada tak;mama tata dziecko a nie mama1 mama2 dziecko