Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alwin wiewiórkaa

Myślicie, że dzieci w parach homoseks. mogą być szczęśliwe?

Polecane posty

uważam, ze wśród homoseksulaistów są wspaniali ludzie i jako opiekunowie dla dziecka byliby wspaniali i byliby 100000 rzy lepsi niż dom dziecka i lepsi niż nietore pary hetero ( nie mówie o jakis patlogicznych oczywiscie).

Gość homosy
kiedyś czytałem o wychowaniu dzieci, ponieważ jestem rodzicem. jak wiele spraw wpływa na psychikę dziecka i decyduje o tym, jakie ono będzie, to bardzo skomplikowane. odsetek gejów jest największy w rodzinach, gdzie rządzi kobieta.

Gość wywywtytw
zawsze szczery - tak, ona jest pewna, że takie dziecko nie będzie szczęśliwe, bo jej ideologia nie dopuszcza innej myśli. To trochę jak z Hitlerem i jego ideą rasy aryjskiej. A jak takiej psycholinie pokażesz potem wywiad z dzieckiem wychowanych przez homo mówiącym, że jest szczęśliwe i kocha swoich rodzicó to Ci powie, że mały już jest gejem i ostał zarażony tym paskudztwem ;) Jakie to przewidywalne 😴 :o

Gość wywywtytw
Mało tego! W Amsterdami przez ileś lat robili badania na grupie wiekowej 7-16 lat wśród dzieci wychowywanych przez lesbijki konkretnie. Badania wykazały, że ich dzieci miały lepsze wyiki w nauce i mniej problemów behawioralno-wychowawczych niż dzieci z rodzin mieszanych. ALe oczywiście na to też będziesz miała swoją teorię, nie? :D

Gość ;km;lm;m
moi sasiedzi geje maja dwojke chlopcow i sa idealnymi rodzicami..a dzieci wydaja sie byc bardzo szczesliwe...wiec nie wiem o co kaman, dlaczego niby mialaby nie byc???

Gość wywywtytw
Żeby nie było - nie chodzi o żadne badania i naukowe udowadnianie, że homo są lepsi od hetero :o Chodzi mi o to, że nie są w niczym gorsi. Chociaż nie wiem po co to piszę, bo to i tak jak grochem o ścianę.

Gość homosy
bo wychowywanie dzieci przez rodziców tej samej płci po prostu nie zgodne z naturą.

Gość homosy
kto mówi że są gorsi? może jakiś cytat?

homosy takie książki raczej nie stoją w parze z wpsółczesną psycholiga, psycholigia juz maiął różne scenariusze dla homosekslulizmi - że to jest fanaberia, esperyment, sprawa zastępcza, zniewieścienie a proszę tutaj jest oficjalne stanowisko psychologii wobec homoseksualizmu http://www.psychiatra.org.pl/czym_sie_zajmujemy-homoseksualizm_-_coming_ot

Gość homosy
ja osobiście czuję obrzydzenie do seksu między facetami. Tak mam i już. sądzę, że gdyby wychowywała mnie para gejów, to albo wylądowałbym u czubków, albo bym ich pozabijał.

Gość wywywtytw
gorsi pod względem funkcji rodziny, jaką mogliby skutecznie spełniać, naprawdę jesteś tak głupia, że nie umiesz ogarnąć kwestii? :o 🖐️

homosy równie dobrze można powiedzieć że niezgodne jest wychowywanie przez babcię czy wujka, o wiele lepsze jest to niz dom dziecka.

Gość wywywtytw
*głupi, sorry 🖐️

Gość homosy
jeśli ksiażki o tym jak wychowywać dzieci nie idą w parze ze wspóczesną nauką, to ja pierdo#ę taką naukę.

homosy ja osobiście czuję obrzydzenie do seksu między facetami. Tak mam i już. sądzę, że gdyby wychowywała mnie para gejów, to albo wylądowałbym u czubków, albo bym ich pozabijał. -- A KTO DZIECIOM POKAZUJE SEKS DO DIABŁA!!! ???

Gość homosy
oczywiście, ża para homosów pod względem pełnienia funkcji rodziny jest gorsza niż para mężczyzna i kobieta. co nie znaczy, ze są gorszymi ludźmi.

Gość FFERTEFHR
:D:DD

Gość homosy
dzieci się domyślą, nie trzeba im pokazywać. wystarczy, ze dwóch facetów zamyka sie w sypialni.

Gość wywywtytw
jak to co, leczyłby go u kaznodzieja w Puszczy Białowieskiej :D

Gość albo by go zagazował,
proste 😴

Gość homosy
jak natura stworzy mężczyznę gejem, to mówi mu, że nie powinien mieć dzieci.

Gość obywatelka obywatelka
homosy ale zdajesz sobie sprawe, ze to twoje obrzydzenie nie jest normalne, mozna czuc niesmak, nie rozumiec, ale zeby az obrzydzenie. to ty masz problem, bo jak pisalam wczesniej chyba nie jest normalne myslenie obsesyjne o innych ludziach w łóżku - no chyba że sa to przyjemne mysli, ale ciebie to męczy, przeszkadza ci, ale dlaczego ty o tym w ogole myslisz?

Gość bo on ma psychozę
jakieś natręctwo maniakalne, no w każdym razie na takie dolegliwości jest odpowiedni lekarz i odpowiednie medykamenty [cool[

Gość helpmegod
A ja zyje juz od 5 lat w dzielnicy homoseksualnej w NYC. To sa normalni ludzi, badzo zrownowazeni,jednak trudno im wytrwac z jednym partnerem przez pare lat. Wszyscy sasiedzi maja psy i traktuja je jak laleczki, sa rozpieszczane do zepsucia. Mysle,z etacy ludzie maja duzo do zaoerowanie dziecku, ktore potzrebuje rodziny. Napewno, powinny sie wstrzymac z pewnymi zachowaniami, ktore moga wplynac negatywnie na dziecko. mam na mysli ich obsesje na punkcie seksu, lub wydawanie duzych pieniedzy na ciuchy , zegarki itp, tzn czesto zyja ponad stan, bo uwielbiaja luksus no i plywaja w konsekwencji w dlugach.

uważam, że takie pary mogłyby adoptowac starsze dzieci które mogłby by decydowac czy wogóle biorą pod uwagę takich opekunów, to zawsze lepsze niz dom dziecka

wtedy nie byłoby roblemy jesli dziecko ma 15 lat i pasuje mu para opekunów gejów czy lesbijek to Ok jeśli nie to nie i tyle.