Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

Gdyy faceci trzymali się jednej kobiety, to kobiet starczyło by dla wszystkich.

Polecane posty

a tu macie jeszcze bardziej aktualne dane, żeby nikt się nie czepiał. ­ http://g.gazetaprawna.pl/p/_wspolne/pliki/923000/923845-ludnosc-wedlug-plci-i-wieku-w-2011-r.jpg ­ ufam, że wszyscy tu umieją czytać tak proste wykresy, chociaż to pewnie stwierdzenie na wyrost :P wg tego wykresu do 40stki spokojnie można się cieszyć nadwyżką mężczyzn w swoim wieku :classic_cool: ­ za to po 50tce nasi męscy rówieśnicy zaczynają wymierać. i dobrze im tak :D

Gość 767iyujk
76

zwiad, nie wiem czemu jeżdżą na ryby, ja jeżdżę sama, po to robiłam kartę wędkarską aby mieć święty spokój przez parę godzin :P Co do polowania, to nie uwierzysz, ale umiem tropić i mam na swoim koncie parę dzikich zwierząt - polecam szynkę z dzika, wyśmienita :) Ale to nie temat na to forum :P

WomanInTheFog- Najlepsze są rybki wędzone, a jak nad stawem, to zawinięte w folię aluminiową i pieczone na ognisku w żarze, z dodatkiem ceuli, masła, soli i pieprzu i skroplone cytryną, pychotka :). Akurat mieszkam gdzie więcej jest wody, niż lądu :)

żaba wg tego wykresu do 40stki spokojnie można się cieszyć nadwyżką mężczyzn w swoim wieku Słyszałem że pani bardzo się cieszy :P Powiem tak ,facet który zaliczy dużo kobiet to super gość,musi mieć gadane ,dobrze wyglądać ,mieć to "coś" ,słowem wymaga to od niego jakiegoś wysiłku intelektualnego i fizycznego.A kobieta wystarczy że jest chętna ,po prostu łatwa i może mieć tabun facetów .Nie musi być pięknością ,grzeszyć rozumem też nie musi ,więc taka kobieta czym może się chwalić ? Że jest dupodajką ,sorry ale tak jest. Muszę zaznaczyć że nie piszę o pani ,bo pani nie znam na tyle by formułować jakieś pomówienia.

WomanInTheFog Minty, zwiad, ja was nie poznaję jacy Wy dziś zgodni jesteście Co do Ciebie to zgodność 100% ;) Dzielenie się Tobą pójdzie łatwo :D

WomanInTheFog- Ty naprawdę dziwna jesteś, nie znam kobiety, co by sama łowiła rybki. W sumie w Polsce to jedyny dopuszczalny połów ryb amatrosko, no i jeszcze z kuszy podwodnej można, ale to dla nurków. Ja wybieram sie na jesień na Słowację, tam wolno polować z łukiem bloczkowym, w naszym PZŁ niestety z łuków bloczkowych polować nie wolno, nad czym ubolewam, bo sztucer to nie to samo, sztucer to niemal że egzykucja dla zwierza, a łuk bloczkowy to prawdziwe polowanie :)

Woman mnie też niektórzy uważają za wariata ,a na kafe to i śmierci mi życzono :D:D:D

Minty: ale chyba moja zgoda powinna być przy tym dzieleniu?:P Zresztą zwiad i tak nie jest zainteresowany, więc nie ma mowy o dzieleniu :D

zwiad Dlatego mówię, że ja normalna nie jestem :) Nie sądzę, aby takie upodobania moje stanowiły wadę :) Co do rybki, to fakt taka z cytryną jest pyszna:)

WomanInTheFog Minty: ale chyba moja zgoda powinna być przy tym dzieleniu? Zresztą zwiad i tak nie jest zainteresowany, więc nie ma mowy o dzieleniu A co nie zgadzasz się? :( Taaak pan zwiad nie jest zainteresowany ,sorry ale nie znasz się na facetach(zresztą poniekąd się do tego wcześniej przyznałaś)jesteś "zielona" w tych sprawach ,ale ma to swój urok i smaczek ;)

Jak to co?? Miałem odmienne zdanie :D:D:D:D no odmeldowuję się

Minty, podobno faceci są prości, więc jak ktoś mówi, że nie jest zainteresowany, to nie jest. Sam tak powiedziałeś, że jesteście prości :P No nie znam się na mężczyznach cóż na to poradzę, ale dla równowagi psychika kobiet jest dla mnie równie zawiła :D

Gość jajem będąc
A porządnych kobiet jest jeszcze mniej :(

Głupoty gadasz, porządnych jest bardzo dużo, tylko patrzycie na te nieporządne :) zresztą jak jakaś jest porządna to zaraz jest to dziwne, o czym sie przekonałam ostatnio :D

Minty Man 41- Już ci pisałem że za stary do niej jesteś, to że piszesz do niej maile i ona ci odpisuje, to nie znaczy że poleci na starego zgreda, ona jest po prostu miła. Poszukaj sobie rozwódki albo wdowy, a nie młodej dziewczyny, bo nie wydolisz w łóżku :)

WomanInTheFog Minty, podobno faceci są prości, więc jak ktoś mówi, że nie jest zainteresowany, to nie jest. Zawsze mówi się prawdę ?? Pan zwiad jest n pewno zainteresowany ale uważa że taka kobieta jak Ty to za wysokie progi dla niego,teraz zrozumiale wytłumaczyłem??Oj Woman bo pomyślę że jesteś tą "blondynką: z kawałów ;) Porządnych kobiet jest całkiem sporo(nie piszę tego by się podlizać :P to do Ciebie Women) mało kto je zauważa bo one są "niewidoczne" są zbyt skromne i często nieśmiałe.Mało który facet potrafi je wyłowić z tłumu nachalnych i krzykliwych panien:(

zwiad: Skąd wiesz ile Minty ma lat? Bo ja nie wiem, a Ty taki przekonany jesteś, nie przypominam sobie aby kiedyś o tym pisał, a w nicka można wpisać różne liczby :) Wiem tylko ile Ty masz lat :P

zwiad Minty Man 41- Już ci pisałem że za stary do niej jesteś, to że piszesz do niej maile i ona ci odpisuje, to nie znaczy że poleci na starego zgreda, ona jest po prostu miła. Panie zwiad nie wiem co myśli Women,ale poniekąd się z panem zgadzam(kolejny raz)W rewanżu chciałbym zauważyć że pan jest gówniarzem(używając pana języka:P )dla Woman,tak więc mamy remis :P

Minty: Hmm tu myślę, że masz racje, faceci lecą na te krzykliwe a tych normalnych nie zauważają. Co do zwiada, to po prostu słucham was, mężczyzn, skoro wszyscy mówicie, że zawsze mówicie co chcecie bądź nie, to tak jest. Skoro kłamiecie w takich błahych sprawach, to potem ponosicie tego konsekwencje. Pomyśl znajdzie się dziewczyna w otoczeniu zwiada, która zawróci mu w głowie i co? On skłamie, że nie jest zainteresowany, a może ona by była i przejdzie coś fajnego koło nosa:)

Minty Man 41- Nie jestem gówniarz, ona jest z roczników 80, czyli tak jak ja, co najwyżej jest między nami 4 lata różnicy maks. Ale znam swoje miejsce w szeregu, takie kobiety nie są dla nas, za biedni i za brzydcy jesteśmy :(

zwiad nie dobijaj mnie, już myślałam, że choć trochę Cię wyedukowałam. Jak tak będziesz myślał, to , to się odbije na wszystkich Twoich relacjach, nie tylko z kobietami. Ehh chyba marny ze mnie psycholog :P Nie ma facetów za brzydkich i za biednych, są tylko niepewni siebie i swojej wartości.

WomanInTheFog- Ech, dziewczyno, zadam ci proste pytania, ile miałaś facetów i w jakim wieku miałaś pierwszy związek? Bo ja nie miałem ani jednej dziewczyny i ani jednego związku, więc jak w moim wieku mam zmieniać swoje życie? Ułożyłem je sobie tak, aby być w nim szczęśliwy, jestem wolny, często się wkurzam, nie lubię kompromistów. Gdybym miał kobietę, musiał bym zmienić swoje życie, a to by spowodowało że by mi odbiło na jej punkcie, co niestety mogło by na dłuższy czas mi przeszkadzać. Dlatego za stary jestem, aby cokolwiek zmieniać i sie uczyć życia od nowa. Jak byśmy mieli po 20 lat, to inna rzecz, ale ja już za stary jestem na zmiany, więc mam swoje upodobania i wolę być sam, co nie zmienia faktu że kobiety nadal mi się podobają, natury się nie oszuka.

Gość do WomanInTheFog
sa faceci za biedni i za brzydcy, bo kobiety dzis sa wymagajace i leca na przystojniakow z klubow