Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

Gdyy faceci trzymali się jednej kobiety, to kobiet starczyło by dla wszystkich.

Polecane posty

Gość luz, oddam Ci macicę
mam prawo pisać to na co mam ochotę :D piszcie dalej pokazujecie tylko swoje ograniczenie:D

"To po ch*j się chwalisz? Myślisz że komuś zaimponujesz? " x zwiad, oczywiście że tak. jak będzie trzeba to ta panienka ci zakomunikuje że jest laureatką nagrody nobla. przecież ona ma same zalety. pięka, mądra, zdolna, oczytana, "pół zycia pomaga innym" a wszyscy wokół to taki motłoch jej nie dorównujący.

zwiad tepaku po 1 nie mam okularow na nosie, ani tym bardziej spermy na czymkolwiek to ze ktos pisze ze nie czuje potrzeby posiadania dzieci a tym samym nie bedzie sie zmuszac do ich posiadania bo wie ze mogloby to nie byc dobre dla zadnej ze stron nie znaczy ze ta osoba uwaza, zeby to dziecko znienawidzila jestes mega zalosnym zjebem

tak samo nazywsanie kazdej kobiety szmata ktora z kim spala i nie jest juz z ta osoba w zwiazku jak czytam twoje wpisy to choleta przychylam sie do tego, ze aborcja ma swoje dobre strony

Gość motłochem to ty off jesteś
taki frajer się panoszy jak tylko takie drugi debil zwiad go poprze :D

Tamari- Poczytaj jeszcze raz ten cytat, powoli i z zrozumienieniem:cytat: ", a myślę że nie ma nic gorszego niż matka która nie chce swojego dziecka, więc po co bym miała z rozmysłem krzywdzić siebie, dziecko, partnera? "

Panie zwiad ,wszyscy zrozumieli co napisała "luz, oddam Ci macicę" tylko nie pan .Jakoś mnie to nie dziwi ,bo pamiętam że dość swobodnie nagina pan słowa lub nie rozumie co czyta :O Woman naprawdę Ciebie podziwiam ,Jesteś Matką Teresą z kafeterii :D która chce ratować zatwardziałe prawiczki.Cel godny pochwały ,ale to beznadziejna sprawa :(

"tak samo nazywsanie kazdej kobiety szmata ktora z kim spala i nie jest juz z ta osoba w zwiazku" ale każdy ma prawo myśleć o ludziach to co chce.

o, np o mnie tak piszą: "motłochem to ty off jesteś taki frajer się panoszy jak tylko takie drugi debil zwiad go poprze" x i proszę bardzo.

ja jestem bardziej za zakładami zamkniętymi ;)

Tamari- A gdzie ja napisałem że Fog jest szmatą? Co nie zmienia faktu że z jej strony to był błąd, bo skoro by nie był, to nadal była by w związku. Widać że za to ty musisz być niezłą szmatą, skoro tak cię to zabolało.

WomanInTheFog zwiad: dajesz się podpuszczać i po co. Już byłeś normalny, a teraz znowu plujesz jadem. Woman już pisałem że lubię Twój niczym niepoparty optymizm ? ;) Normalny ,sorki ale chyba nikt tego nie zauważył :D

krzywdzenie mozna rozumiec jako bycie nieodpowniednum rodzicem, danie mu za malo milosci, nieumieketne postepowanie z nim a nie kurwa od razu nienawisc offerma moim prawem teoretycznie jest tez nazwanie twojej matki kurwa a ojca chujem bo np taka mam zachcianke ale chyba swiadczyloby to o mnie prawda? oczywiscie nie obrazam twoich rodzicow, chodzilo mi tylko o to, ze to co napisales bylo durne tak samo o zwiadzie swiadczy to co on pisze, i nie wiem jakie poglady trzeba miec zeby tak obbrazac kobiety

nie mowie o fog, mowie o innych twoich wpisach w tym wyzywanie zaby od szmat i walenie tekstow, ze kaliban ja wyjebal jak wlasnie rzeczona szmate i jest zuzyta itd nie raz widzialam takie teksty pisane przez ciebie

WomanInTheFog- Ja nie daje się prowokować, po prostu szmaty przyszły na forum i trzeba ich trochę przytęperować, aby feministki i inne dupodajki nie czuły się pewnie.

Tamari- poczytaj teksty żaby, to ona mówiła jaka to idealna i z innych się śmiała, a ja jestem jaki jestem, walę w czuły punkt. Nie ulega wątpliwości że żaba dała nieźle dupy, a Kalian ją nieźle skompromitował, a wszystko dali na forum, wiec trudno aby nie wykorzystać sytuacji i chyba normalne że się dobija wroga. Sama się wystawiła, nadal chce się śmiać z innych, więc nadal się ją dobija. Nie moja wina że jest idiotką i swoje życie przelewała na forum, dobicie jej to było normalne. Takie życie, wojna to wojna.

no ale ty nie wiesz nic o mojej matce i ojcu a zwiad wie co nieco o pannach o których się źle wyraża. właśnie na ttv jeden aktor powiedział: kiedy byłem nastolatkiem dziewczyny nie były tak łatwe :D

kiedyś też nawracałam, ale po jakimś czasie kazdy daje sobie spokój na kafe ;)

Panie zwiad sam pan boi się ryzyka życia we dwoje ,lecz bardzo chętnie krytykuje pan tych co takie ryzyko podjęli,jaknp. Women.Życie we dwoje to ryzyko że zostaniemy oszukani czy wykorzystani przez drugą osobę ,dopóki sami czegoś nie przeżyjemy ,to nie możemy być niczego na 100% pewni.Kobieta się pomyliła straciła dziewictwo z mężczyzną z którym okazało się po jakimś czasie nie będzie udanego związku,miała się męczyć w nieudanym związku,być nieszczęsliwa tylko dlatego że straciła z facetem dziewictwo? Póknij się pan w głowę ,sam pan zaryzykuj jakiś związek i dopiero się pan wymądrzaj ,bo w tej chwili nie masz pan prawa ,jako zupełny laik w tych sprawach .Zna pan tylko teorię a ona nie zawsze idzie z praktyką.

wroga? na oczy jej nie widziales wez czlowieku dorosnij nie wiesz tak naprawde czemu sie rozstali i nic Ci do tego jak masz ale do zaby to walcz na argumenty a nie na tanie teksty ktore jeszcze nue sa prawda

zwiad: Tutaj nie ma wojny, tylko forum. Zresztą mnie też nie dosłownie , ale pośrednio nazwałeś szmata, więc dziękuję. Faktycznie niepotrzebnie próbowałam z Tobą rozmawiać i Cię zrozumieć, oraz traktować Cię normalnie...

no co niby wie offerma? ze jakas byla w zwiazku w ktorym on nigdy nie byl i z jakichs przyczyn ten zwiazek sie rozpadl? moze ktores za granice wyjechalo i sie popsulo,moze ja zdradzil, moze jeszcze cos innego.. niewazne w kazdym razie ludzie podjeli decyzje o rozstaniu i co to robi z tej konbiety szmate? poglady mozna miec kazde, psychol moze mic poglad, ze ma prawo zgwalcuc i zabic dziecko bo tak chce ale okreslisz to odpowiednio prawda? tak samo ja uwazam, ze zwiad jest pojebany wyrazac sie o kims w taki sposob jesszcze ze swoim zerowym doswiadczeniem w tej sferze

Zwiad - panuj trochę nad sobą. Kilka stron normalnie pisałeś i znowu ci odwaliło.

"Kobieta się pomyliła straciła dziewictwo z mężczyzną z którym okazało się po jakimś czasie nie będzie udanego związku," x weźcie mi wyjaśnijcie jak to jest że i moja matka i jej siostry i moje babki i wiele wiele kobiet ledwie 50 lat temu się tak nie "myliły" i jakoś wychodziły za mąż za facetów z któymi potrafiły "stworzyć udany związek". a teraz wzorce serwują nam jakieś "kim kardashian" której małżeństwo trwało niewiele więcej niż wesele. x sorry ale ja nie wierzę w te brednie o "pomyłkach" czy "wypróbowywaniu" i też uważam kobiety które tak się bardzo lubią "wypróbowywać" za "kobiety wyzwolone". niech sobie oczywiście żyją jak chcą ale do czego innego niż szybki numerek to się już taka panna nie nadaje. no bo co ona może dać swojemu mężowi czego nie dała paru facetom przed nim?

Gość jak trzeba być powalonym
a ty ofermo do czego się nadajesz ? Jeśli wgl do czegokolwiek z takim charakterem ...

Moor, wybacz to moja wina w końcu tak strasznie się wywyższałam i ich poniżałam ;)