Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotaaaaaaa

Najpierw odtrąciłem ją a teraz sie zakochałem

Polecane posty

Gość idiotaaaaaaa
rutggt jesteś kobietą? mogłabyś powiedzieć ze swojego punktu widzenia czy po takim czasie i takich słowach kobieta moze jeszcze zaufać? akronim przeprosiłem ją za to wszystko i uwierz nie było to tak chamskie jak Ci sie wydaje , albo jak sam to odbierasz przez pryzmat swoich zachowań. Usmiechnąłem sie delikatnie pod nosem i to trwało 1 sekundę, apotem o wszystkim spokojnie porozmawialiśmy prze zparę godzin, obgadalismy temat i wszystko było ok.

Autorze... jeśli nie potrafisz powiedzieć Jej tego w oczy, może skorzystaj z innej formy komunikacji. Napisz list, szczerze wyznaj to co tutaj, wytłumacz dlaczego wtedy postąpiłeś tak a nie inaczej. Jestem przekonana że Twoja historia będzie miała szczęśliwe zakończenie, czego z całego serducha Wam życzę. Pozdrawiam serdecznie:-)

"akronim przeprosiłem ją za to wszystko i uwierz nie było to tak chamskie jak Ci sie wydaje" mylisz się -v- "albo jak sam to odbierasz przez pryzmat swoich zachowań." pomyliłem się, nie zachowałeś się jak pajac, jesteś pajacem -v- "Usmiechnąłem sie delikatnie pod nosem i to trwało 1 sekundę, apotem o wszystkim spokojnie porozmawialiśmy prze zparę godzin, obgadalismy temat i wszystko było ok." nowa wersja: "a ja durny się zasmiałem"? masz empatię i zdolność oceny sytuacji na poziomie trzonopłetwych, zostaw tę dziewczynę w spokoju, szkoda jej dla ciebie EOT

Gość idiotaaaaaaa
nie wiem, co chcę tutaj przeczytać, ale jak czytam wasze wpisy to czuję się naładowany emocjonalnie i mógłbym nawet teraz wszystko rzucić i jechać do jej rodziców, ale jak zobaczę ją to znów strace jezyk w gębie i wyjdę na idiotę, bo niby czemu tam przyjechałem. Załatwie to, musze to załatwić

Gość idiotaaaaaaa
akronim wyluzuj bo nie potrzebuję pseudoumoralniającej gadki jakiegoś brzdąca!

Gość rutggt
Tak, jestem. Wiesz, jesli ona caly czas kocha, naprawde, to mysle ze z pewnoscia zaufa ;) Zwlaszcza, ze jestescie nadal najlepszymi przyjaciolmi! Skoro jestescie przyjaciolmi, i to najlepszymi to napewno zaufa ;) Tak mysle i postapilabym na jej miejscu.

Gość idiotaaaaaaa
gdybyś był tam na miejscu i znał nas oboje ot jacy jesteśmy i jak sie na co dzień zachowujemy mógłbyś takei rzeczy pisać, ale nie w takiej sytuacji człowieku, zastanó się pzrez chwilę

Gość idiotaaaaaaa
dzięki :-) ja chyba po rpostu potzrebuję jakiegoś zapewnienia, ze będzie dobrze, ze nie rozwalę tego, co udało nam sie zbudować razem.

Gość azxdcvfrev
też jestem kobietą.....i jeśli nadal cię kocha to zaufa tobie i będzie szczęśliwa że wreszcie wydusiłeś to z siebie, nie czekaj już i nie baw się jak małolat w listy smsy itd, poprostu powiedz to jej

Gość rutggt
Mozesz tez ja zapytac przez sms, niby tak o, czy chcialaby zebys byl tylko jej przyjacielem(albo jakos bardziej subtelnie). Cos w ten deseń, żeby obeznac sie w temacie, co ona na ten temat sadzi.

Gość rutggt
chociaz tak jak wczesniej napisalam i jak napisala @azxdcvfrev, mysle ze ona tylko czeka na jakis znak, jesli naprawde kocha :)

Gość rutggt
Zrob to, po prostu. Bo bedziesz zalowal a bedzie za pozno! ;) Życze Ci powodzenia!

Gość she_insane_88
Dajcie spokój z tymi sms-ami. To nie są gimnazjaliści, żeby takie podchody robić. Moim zdaniem spędzanie z nią dużo czasu i czekanie aż ona zrobi jakiś krok jest na nic. Raz została odtrącona i drugi raz się pierwsza nie wychyli. Powinieneś jej naprawdę powiedzieć albo ją pocałować. Po prostu musi mieć jasny przekaz, że Ci na niej zależy jak na kobiecie, towarzyszce życia, a nie tylko tak po przyjacielsku. Ok, 5 lat się znacie i nie miała przez ten czas faceta. Ale w końcu może mieć dość czekania na Ciebie i sobie kogoś znajdzie. Działaj! Ja wiem, że jak się kogoś kocha to miękną kolana, ręce drżą, serce wali i nie wiadomo jak myśli ubrać w słowa, ale bądź facetem z jajami i wreszcie jej to powiedz! Powodzenia :)

Aż mi nie chce się wierzyć, że to nie jest prowo :D Autorze, jesteś DUPA a nie facet.

Gość idiotaaaaaaaaaaaaaaa
nie mogę wysłac postu z tamtego nicka she_insane_88 dzięki!

Gość azxdcvfrev
nie baw sie w sms i listy to dziecinne, czekam na dobre wieści

dzięki! jutro do niej zadzwonie i umówimy się na obiad na środę! tym razem nie spieprzę tego! chyba umrę w środę nad ranem :-P

Gość azxdcvfrev
ty to masz nerwy ze stali ja bym do środy niewytrzymała ;) powodzenia

Gość rutggt
ja tez bym nie wytrzymala az do srody, juz jutro bym to zrobila! :D

Ona jest teraz u rodziców w innym mieście, czekają mnie 2 dni nerwówki. Dzięki dziewczyny za rozmowę i wsparcie.

Gość Robban..
też tak miałem. nadal ją kocham ale nie ma szans na związek,ona wybrała metode klin klinem , ja, ja się pogodziłem że musi tak być!ehh życie!

Gość Lollka..
czyli idiotów nie brak na tym świecie:P

Gość Oliewczka........
Autorze gdyby nic do Ciebiie nie czula, juz by z toba sie nie przyjaznia. Probuj

Gość ja nie rozumiem lxfc
byliscie dzisiaj na kolacji a teraz lotem błyskawicy znalazła sie w innym miescie u rodzicow? nie kumam

Gość lady mary
No to ja stara baba się wtrącę do tej dyskusji. Pomyśl jak bardzo się boisz wyznać tej dziewczyniej miłość. Teraz pomyśl,co czuła wtedy ona.Z kobietami (tymi szanującymi się) jest inaczej niż z mężczyznami.Ona musi Cię naprawdę kochać,a to wyznanie musiało mocno nadweręzyć jej szacunek do samej siebie. Weż się chłopie w garść,wymyśl coś super romantycznego,albo zwyczajnie kup kwiaty i pierścioneki i się w jakiejś fajnej sytuacji oświadcz. Tylko tak jak Ci tutaj radzą, nie zwlekaj z tym zbyt długo.

Gość To nie jest na mój
system nerwowy , chyba mi też w końcu założą stend(t) , na szczęście technika poszła do przodu i teraz są rozpuszczalne . Zakłada się , stend rozszerza tętnicę , a gdy już spełni swoje zadanie to się rozpuszcza. Teraz robię specjalizację z kardiologii:-))

Gość te bondzik
plagatiujesz posty z przed 3 lat. POLSKA DLA POLAKÓW za PDC CIA SMOLEŃSK REAGANA al hamas al aqsa